Inca o mistrie cu ciment la soclul antrenorului anului. Sa il felicitam pe Andrey ca nu plateste licenta de cupe europene, e suficient visul pe care il traim acum 🤣
Inca o mistrie cu ciment la soclul antrenorului anului. Sa il felicitam pe Andrey ca nu plateste licenta de cupe europene, e suficient visul pe care il traim acum 🤣
Cine mai opreste Dinamo ? Kopic asta e chiar nesimtit
Sa spun ca are sanse la titlu ?
Gott würfelt nicht! Einstein.
Deci avem pana acum Rapid si Dinamo...ce mai urmeaza?
Nu stiu ... dar avem puncte o gramada. Habar n-avem ce sa mai facem cu ele
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu înțeleg de ce nu se inchide aici, meciurile relevante ale etapei s-au jucat ieri 😁
Dinamo cu 3 4 achizitii in pauza.. chiar are sanse sa se bata la titlu !
Libera La LAZIO !
Credeti ca echipa care lumineaza fotbalul costatean va da calculele bukmekarilor peste cap?, ori va incasa si ea patru galeuri, ca baietii antrenorului anului, reputatul Jeliko.
Frati, frati, ama corlu-i cu paradz, ne-ar placea sa spuna Gheorghe Papu, insa, in principiu, meciul e unul suspect de blat, inca din 2012 leat. O sa ma uit pe niste galbene, sunt baieti la Farul care stiu sa procure cote de 3 si 4 mimand mai dihai ca Mihai Malaimare si teatrul masca. Galben Alibec ar trebui sa fie 1.01.
LE. Mi-a placut doamna Pesu, care a albitrat meciul Otelului. Daca era Chivulete fluiera 800 de faulturi, asta mica abia a dus jucaria la buze de 28 de ori, intr-un veritabil meci de nivel English non league
Last edited by Capitanu.Burcea; 15th December 2024 at 16:05.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
La cat de prost a jucat Ovidiu anul asta, nu m-ar mira sa-i bata tocmai pe astia. Bate vantul rau la Cta, deci in camp va fi urgie, va fi greu de jucat.
Cartonase, faulturi, cornere, asta e calea spre succes. Cu Gaman la centru e ca si cum te-ar arbitra Donald Trump. Nu stii cand o ia razna.
Nu mai jucati solisti in weekendul asta. Se refac banii pierduti pe normalele si gg-urile din mijlocul saptamanii.
Cate puncte credeti ca facea Marius Sumudica la Slobozia, in cele 8 etape pana cand era demis? 🤔
6 galbene a dat Coza. Ce festin, acesta poate fi inceputul unei seri profitabile 😍
Sper să ajungem în play-off, că dacă ajungem, vă spun eu că arbitrez play-off-ul! Eu, Șumudică, îl arbitrez!
Curva tot curva ramane!
Lui Nasuc i-a luat mai mult de juma de campionat sa-l scoata pe Grigorian din echipa...in ritmul asta, ma astept sa-l scoata pe ratatul ala de Ganea la anul pe vremea asta.
Incredibil cum a reusit VAR-ul sa vada penaltyul ala pt FCSB, dar nu a reusit sa citeasca pe buzele jigodiei de Olaru injuraturile la adresa publicului.
ai inteles gresit, a fost un nevinovat buna seara in engleza!
sa vb nitel de nenea politicianul, senzationale schimbari, mare antrenor!
si acum mare orator, la tembeliziunile digi si prima. bai frate, au murit recent oameni de toata isprava, diaconu, duckadam, dan grecu...iar leprele inca mai fac umbra pamantului!
fmm ggb!