Joi, 12 decembrie 2024, de la 19:45.
Joi, 12 decembrie 2024, de la 19:45.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Ai deschis repede ca nu cumva sa deschida alt fraier cu FCSB![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Manipulezi, useristule!
Daca ai probleme cu gasca lui talpan sau CNA, modifica.
No problema
Si nici nu sunt userist
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Visezi
Nu ma gasesti in dezbatere fotbal cu subiecte politice
Asa si este, fenomenul fotbalistic inca nu a fost politizat!![]()
Io sunt pro Steaua, Dinamo si alte Rapid FC... pare rau despre astia ultimii falimentati
![]()
FC Rapid, englezule.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Meci de 1 solist. Nemtii isi vor respecta blazonul si se vor impune.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Ce blazon are Hoffenheim? Eu am prins echipa aia mare, cu Ibisevic si Demba Ba, cu prof Rangnick. Jucau exceptional, se lumina televizorul cand transmitra DSF-ul meciuri. La ce echipe plictisite am vazut aici, posibil sa castige trofeul chiar fcsb. Si noi am zice: bine, ba, da' pã engleji, pã olandeji nu i-a interesat, altfel va rupeau capațâna 🤣
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Pai, nu vreau sa fiu tocmai eu avocatul fcsb, deci presupun ca ai dreptate 🤣
Blazonul de a juca acasa ! Si a face o figura cat mai frumoasa in Europa.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Si a nu te face de rusine in fata propriilor fani... prea mult. Totul are o limita.
I know because I'M BOTH!
Hoffenheim: Baumann - Kaderabek, Chaves, Nsoki, D. Jurasek - Stach, Samassekou - Bruun Larsen, Kramaric, Bischof - Hlozek
Antrenor: Christian Ilzer
STEAUA: Tarnovanu - Cretu, Dawa, M. Popescu, Radunovic - Chiriches, Sut - Miculescu, Olaru, Fl. Tanase - D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
STEAUA acum,
STEAUA mereu,
O singura echipa in sufletul meu.
Urmarind cap coada acest meci pot spune ca marile ocazii au apartinut Stelei, daca sunt subiectiv va rog sa ma corectati. Fotbal putin dar scopul scuza mijloacele, bah, sunt 11 puncte nesperate, 11 PUNCTE!
Felicitari celor peste 11.000 de suporteri romani din tribune, 11 MII DE SUPORTERI STELISTI care au reamintit lui talpan dar si lui nenea politicianul ca STEAUA SUNTEM NOI.
![]()
Ce carpe germane, cum s-au calificat astia in Europa din Germania, bah!?
Zici c-a jucat Rapid, am vazut o gramada de Petrila si Manea pe teren!
![]()
I know because I'M BOTH!
Decembrie 2005, Hertha- Steaua 0-0!
Egalul cu numarul 50 in Europa.
Decembrie 2024, Hoffenheum-Steaua 0-0!
Remiza cu numarul 100 din istoria Stelei in competitiile UEFA.
Cel mai recent in 2003 putea fi aceasta remiza.![]()
I know because I'M BOTH!