The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
In prima repriza ce nu mi-a placut? Mai concret decat doar mingi aruncate dupa recuperare de pressing sau ce-o fi fost pe recuperare. Am vazut 2 de Rapid pe teren. Aveam Rapid 1 - 6 oameni langa careul nostru si Rapid 2 - 4 oameni langa careul lor, si 40 de metri intre ei nimic. Asta e fotbal din anii 80 bai frate! Shumudik a vazut si el repriza ca nu e orb si cumva, cumva a rezolvat situaita la pauza si-am aratat totusi ceva fotbal mai modern dupa pauza.
Nu e bine, nu e nici rau, acum tre sa batem peTROLUL, obligatoriu mai ales ca sunt o echipa de kkt si singurul meci din era Lennon ce meritam sa-l castigam si culmea, singurul pierdut. Daca pierde Dinamo cu astia tare m-as minuna, cel mai pe fata X2 din toata etapa, mai pe fata ca aici clar.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
CFR este o echipa mai slaba decat aveti impresia, este drept, e o echipa smechera.
Dintre toti albanezii de la Rapid, Burmaz e ce trebuie, nu o fi forta la antrenament, nu stiu ce sa spun, in careu este clasa, il stiu de la Bergodi.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Eh. Aminteste-ti de Petrolul ca tot ziceam, minutu 6, preluare in 4 metri, singur, trebuia sa-i tufa un bombeu in fata, el da-n dreapta si da-n bara si ne mananca meciul. Si nu e singura faza, si cu Sumudik a jucat la inceput toate meciurile pana a venit Boupenza si s-a vazut complexul in fata portii.
Acu din ipostaza de rezerva poate simte presiunea mai putin si suteaza mingea acolo unde trebuie ca anu trecut cand era rezerva lu Rahmani. E o rezerva foarte buna, un titular insa nu prea bun. Nu ma refer ca n-ar putea juca titular, ar putea, doar nu sa fie titularul vesnic al unei echipe cu presiune, nu poate duce presiunea asta. Titular cand si cand in meciuri mici ar putea duce.
I know because I'M BOTH!
La cati jucatori are Rapid nu cred ca poti sa mirosi care e fotbalist de calitate si care nu
Fotbalul croat este peste fotbalul romanesc e o certitudine, creste barba unora si Kopiç nu mai pierde
Dinamo la 2 pct de primul loc
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Peste FCSB ... si Rapid
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
De mult timp va tot spun atentie la Kopiç, asta antreneaza altceva decat fac antrenorii romani.
I know because I'M BOTH!
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Meciul trecut ziceam c-ati jucat cu nimeni, noi il jucam meciul viitor. Greu esti de cap.
Am zis si nu o data ca Petrolul e cea mai slaba echipa din campionat, si ca o vad prima candidata la retrogradare.
Faptul ca n-au bani e cireasa de pe tort. Tortul e ca nu joaca nimic si cumva mereu fenteaza rezultatul.
Insa cu echipe solide nu o poate face, asa cum s-a vazut si aseara.
Un egal chinuit puteau scoate, ce sa zic. Dar nu mai mult.
Este din ce-n ce mai clar ca Dinamo are fata de play off. Rapidul va trebui sa se bata serios pentru ultimul loc.
Sa vedem daca intra si U Cluj in toata discutia asta. Daca nu bat pe nimeni inca 2-3 etape, intra sigur.
I know because I'M BOTH!
Tara arde si voi jucati fotbal...
Hai ca vine Calin presedinte si va fi pace si fericire si in Liga 1. Probabil ca va anula retrogradarea iar toate echipele vor lua simultan campionatul an de an.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Se va juca fotbal de placere, pe contracte sigure si bine platite, rezultatul meciurilor va i decis prin diplomatie si nu prin lupta pe teren.
Niciun meci nu se va mai juca dupa vecernie, in schimb primul meci al zilei va fi imediat dupa utrenie.
Jucatorii nu vor mai avea voie sa cada in genunchi ci sa alerge drepti si mandri ca sunt romani.
Pantofii de sport vor fi inlocuiti de opinci, sorturile cu itari iar tricourile cu bluze cu motive nationale tesute de sotiile jucatorilor intr-o economie locala si durabila.
Arbitrii vor fluiera la caval sau tulnic.
In primele 3 ligi vor fi numai jucatori crestini, necredinciosii vor putea juca numai in ligile orasenesti in asteptarea botezului care sa le dea drept de promovare.
Se va face apicultura pe toate stadioanele tarii si in felul asta fotbalistii vor alerga mai cu spor ca sa scape de albine. Iar daca ii mai inteapa vreuna atunci e bine la reumatism.
Aer, natura, sanatate, post, rugaciune si pelerinaje dupa meci la raurile sfinte ale tarii pentru imbaierea ritualica. Oltul va fi redenumit Alutus sau chiar Gange pentru a sublinia spiritualitatea ancestrala a poporului roman.
Pace tuturor.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Nu zi de 2 ori ca vine Giorgica si citeste de pe forum dupa incoronare.
I know because I'M BOTH!
De duminica, Danemarca se va numi din nou Dacia. Echipele Silkeborg si Midtyllland vor relua numele sub care evoluau in CL, anul 106 ıen, Bersobis si Natopor 🤣 Totodata, li se vor anula calificarile impotriva echipei noastre Tska, cupa urmand a fi acordata, prin decret, de catre tov prim secretar Georgescu, in cadrul taberei de haiducie dobrogeana Gogu Puiu. Traiasca maresalul, capitanul si tara! Traiasca Dumnezeu, Biserica, lopata linemann si chiar Tim Lindemann! In slujba crucii, sieg heil!
Doresc sa imi exprim bucuria ca rapidistii au fost de partea buna a muii in aceasta seara ca multumire pentru buzele fierbinti ale lui Sucu pe bucile tutei de Lasconi.La ce dracu aveati nevoie de asta, numai voi stiti