Joi, 28 noiembrie 2024, de la 22:00.
Joi, 28 noiembrie 2024, de la 22:00.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Un vechi proverb zice sa nu le dai daruri la greci.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
"fereste te de greci chiar si atunci cand iti fac daruri"!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Nenea politicianul anunta primul 11.
FC Steaua: Tarnovanu - Cretu, Ngezana, M. Popescu, Radunovic - Edjouma, Sut - Miculescu, Olaru, Tanase - Birligea
Antrenor: se stie.
0-0 la pauza.
Grecoteii vor mai mult mi se pare desi un egal nu e rau pt ambele.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
FCSB calificata
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
A inBirligeat-o ala acolo, dar fc fcsb e experta in a se apara cu om in minus. Bravo ei.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Incredibila performanta FCSB-ului!
Sa fii calificata in Europa League (Nu Conference), in doar etapa 5/8, cu 10 pct deja, ca reprezentata a unui campionat execrabil, este o performanta istorica si eroica.
Sa nu uitam ca sunt peste Man Utd, Olympiakos, Fenerbahce, Sociedad, Roma, Porto etc....fapt iar ireal.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Se pare ca in formula asta UEL si UCL echipele mici performeaza. Cele mari au probleme.
Toate la superlativ de cand nenea antrenorul cauta un loc caldut in parlamentul RO!
Forzza STEAUA!
In atentia CNA si a caprarului talpan, este evident ca discutam despre Steaua istorica din prima liga si nu nou infiintata CSA2017+ACS Regal Sport!
Jos palaria, asa se joaca in cupele europene! Acum, eu ii bag in pisda mamii lor pana la moarte , dar ne transformam in camp scotian. O echipa tapana si restul gloabe sinistre, eliminate de Laci, Helsinki si Maribor Fefeleaga. Ti-e groaza sa te mai califici si cu alte echipe, an de an umilinte, plansete si scuze jegnante.