ne au dat patru dar au bagat scooter maria!
penibil, adica gigi!
ne au dat patru dar au bagat scooter maria!
penibil, adica gigi!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Cu un egal FCSB ar fi fost in top 8. Asa cu infrangere si golaveraj dezastru s-au dus pe vale ...
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nenea nu mai are nevoie de puncte, este multumit cu banii incasati pe pachetul de bilete, cele doua meciuri castigate, restul este bonus. De azi nu mai este nenea antrenorul, trece la un alt nivel, nenea politicianul.
Mie-mi raman rugaciuni sa-l salte DNA-ul!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Golul lui Miculescu la inceput de meci a fost valabil. Macaronaru' a fluierat repede ca sa nu fie VAR. Frica sa nu piarda lada de Single Malt 20 ani vechime promisa de celti![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu e tragic ca ai pierdut in deplasare la echipa din Urna 1. Rau este ca ai facut praf golaverajul.
Era greu fara Olaru si Sut, si apoi si fara restul tinuti intentionat pe banca de Jiji. Si a fost si furt la inceput de meci.
Nu e nimic pierdut, dar daca te bat danezii acasa, atunci incep sa cred ca sunt sanse maricele sa ratezi top 24, dupa ce ai inceput cu 6/6
Meciurile cu Oly, Hofe si Man Utd vor fi crima.
Conteaza imens meciurile cu Midtijland si Qarabag. Faci 10 puncte, prinzi top 24. Nu faci, nu prinzi.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
FCSB ciuruita de Rangers ! Un fleac !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Cerny ăla e un pic mai bun ca Ianis. Cred ca antrenorul il favorizeaza, ca sunt compatrioti 🤤 Bun meci. Amintiti-va ce meciuri tari sunt in aceasta EL, faza pe cîrnati de pleșcoy, cand veti canta in versuri izbanzile voievodale.
La ce joc in viteza propune Rangers nu e de mirare ca Hagi nu are loc in echipa. Hagi controleaza mingea, o atinge de 500 de ori pana cand decide unde o va trimite, apoi da o pasa la 3 metri lateral. Normal ca nu intra in schema alora.
E la fel ca ta'su. Cand Hagi sr (Gica) a venit la Steaua a reusit sa strice tot ce a construit Jenei. Adica viteza in joc si fluiditate.
Cand joci contra unor momai e normal sa ai viteze in plus. Nu cred ca reusesc acelasi ritm si cu echipe care joaca fotbal.
Si asta e adevarat![]()