Joi, 3 Octombrie 2024, de la ora 22:00.
Joi, 3 Octombrie 2024, de la ora 22:00.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Solist, toata lumea stie. Se vede si din poll.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Un egal ... nemuncit
Sa punem sub semn de intrebare valoarea Juniorului
In media romaneasca Juniorul are o presa foarte buna, din ce declara nu ar inota marea Ionica sa antreneze un Lecce, Monza, nu mai este ca....inainte
Lumea a uitat, este un alt fost selectioner al Romaniei.
Last edited by iulian_1976; 27th September 2024 at 14:52.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Un egal ar fi mai bun decat o infangere.
Meci greu. PAOK va lua in serios aceasta competitie. E undeva la 60-40% pentru greci.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
G Fekali a renuntat la gestul său de a anunța primul „11” dinainte, întrucât Răzvan Lucescu (PAOK) e la alt nivel față de Marius Șumudică (Rapid) sau Costel Gâlcă (Universitatea Craiova).
🤣🤤🤣
Asa e, nea cici! Slugile vor fi mereu slugi, pt ca nu uitam cum se milogea Sumudica, la poarta palatului, sa fie primit in audienta, ba chiar instalat antrenor 🤣 Cu Gilca insa ai stricat-o aiurea, baiatul chiar si-a pastrat intacta coloana, probabil caz rarisim in fotbalul romanesc. Si a castigat intr-un an cat restul de 40 de antrenori amibă instalati la fcsb, in 9.
Pe Razvan il stim: o mizerie de antrenor. Daca nu purta numele Lucescu era la acelasi nivel cu Ionut Badea 🤣
PAOK:
Kotarski - Sastre, Kedziora, Michailidis, Baba - Camara, Ozdoev - Despodov, Konstantelias - Taison - Chalov.
FCSB:
Târnovanu - Crețu, Dawa, M.Popescu, Radunovic - Șut, Lixandru - Băluță, Olaru, Tănase - Bîrligea.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Speram sa ii punem si lui Olaru o usa de termopan deasupra. Sa intre si el in hall of fame alaturi de moastele sf dimitrie.
Paok joaca asa cum ar fi facut-o daca ii antrena Stoican. Incredibil, ce mizerie de antrenor 🤢
Se anunta vulcan pe stadion dar din ce vad e cam asa asa. Sunt 3 care canta, 20 care "huideo" iar restul privesc ca la teatru. In plus stadionul nu e plin.![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Perfect moment pt a deschide scorul![]()
Frumoasa faza. Lovitura libera inventata dupa o simulare a lui Cretu, dar si rașinile lui lucescu sunt departe de PR-ul la care trudesc slugile ioanitoaia si alti căcați.
Am ramas surprins de stadionul lui PAOK, ne'am intors in anii 2000, stadionul Dan Paltinisanu, tricourile puteau fi cu dungi mov.
Ce mai lipseste? Un magnat grec cu retele in Rusia, nu conteaza ce face, baga bani in jucatori straini, stadionul cenusiu.
Meciul nu este terminat, meciul pare mai mult balcanic, doua echipe slabute, grecii puteau deschide scorul de 2-3 ori sa fim drepti.
Sunt surprins de stadion, apoi si declaratiile lui Razvan ca nu ar pleca in Italia...
Sunt curios ce o sa zica Becali despre Olaru![]()
Echipe balcaniceO sa castige Razvan pe merit
![]()
Hotie mare, Molaru trebuia eliminat in prima repriza.
Meciul nu miroase a bine, pentru FCSB, 35 de minute grele penstru stelisti.
Grecii imi par si ei slabuti, meritau sa ajunga in UCL?
Cum sa merite, abia fac fata in europa league.
Bizar, vad ca joaca in Europa League
A intrat Octavian Popescu cap de linie, meciul e gata ?
Nu am vazut asa simulari nici in div 5 🤢 Incredila serie de milogeli, cred ca vor fi 12 min prelungiri.