Dinamo a venit si cu portar, e belită pt baietii de la Slujitor. Si pt biletele mele, stf in ele.
Dinamo a venit si cu portar, e belită pt baietii de la Slujitor. Si pt biletele mele, stf in ele.
Cojocare are 15 minute sa se gandeasca cum il impaca pe Alibec, ca prea a tipat la el 🤣
Nu cred ca rezistati pana la final, vad ca ati cam terminat benzina. Va mai trebuie cel putin 1 gol, n-ar fi foarte greu de dat avand asemenea panarame in fata. Astept si eu o faza de la Politic, deocamdata nu s-a remarcat decat cu o preluare nereusita.
Politano e jucator de acasa, dar si in general nu prea il avantajeaza meciurile atat de imbacsite. Un 2-2 ar fi perfect pt mine
Eu vreau sa bata Dinamo, poate asa se decide Nasuc sa renunte la cateva gloabe si sa bage copiii. Hai ba cu Basceanu la prima echipa!
Pana atunci un 3.6 pe Alibec.
Nea Mircea l-o selectiona pe Alibec pt dubla de foc? Batranul ala se uita la meciuri sau ii face lista Stropiță? In mod normal, singurul din seara asta pe care il iei e Gnahore 🤣
Mergem pt egal in finalul asta. Un punto e un punto, e 🤣
Fotbalul asta romanesc nu se mai vindeca. Nu cu aceste doua echipe oricum.
Pana la urma a fost un meci reusit.
Bilete https://imgur.com/gallery/BcvzT1G
Doua echipe corecte, muncite, de play-out. Nimic special la ambele, probabil nu vor avea probleme la retrogradare. Dunamo ia 3 galbene pt tragere de timp, asta spune totul daca suntem multumiti sau nu, la ce s-a pregatit acest meci. O mizerie.
Bravo, Ciorbica, trebuie sa livreze ceva si portarii astia de liga 1, nu foar faze pt fotbal la maxx🤣
Cat ar avea Nasuc cota ca va cere 2 penaltyuri la interviuri?
Comparativ cu meciul de anul trecut, parca a aratat altfel jocul Ovidiului, nu? Chinuit, neinspirat, fara mari realizari, dar fara lunga si p-adoua ca atunci. Probabil ca Nasuc a invatat din greseli si n-a mai repetat acelasi joc.
Last edited by Johnny D; 5th October 2024 at 00:32.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Manea la echipa nationala.
Cea mai carpa dintre toti fundasii nostri.
Ma ori sunt eu prost, ori Shumudik si Lucescu sunt mari antrenori.
E drept ca are plamani, da asa puteam sa-l chem si pe Marian Dragulescu sa-mi faca niste diagonale la sol! Ca tot pe sol se joaca, ar fi fost si mai bun!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Farul a avut totusi un penalty in minutul 44 la intrarea lui Patriche.
In rest firav Farul, Dinamo inca un egal in deplasare.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Inca un gol pentru Catalin Cirjan !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
La Patriche in mod normal a fost fault de galben, ar fi fost al 2lea, deci eliminare. La a 2a faza a lui Alibec, arbitrii au indicatii ca atunci cand fundasul are 2 maini pe adversar si incearca sa-l impiedice sa joace sa dea fault. Era ultim aparator care nu incearca sa joace mingea si impiedica situatie clara de gol, deci rosu si aici.
Dinamo a primit mai mult decat acel 5% dupa care plange filfizonul ala, in timp ce mi se confirma inca o data ca arbitrii par a fi vorbiti sa nu-i mai dea nimic lui Nasuc.
Azi nu se mai cere un penalty, ci de la 3 in sus 🤣 In ideea ca ai un material mai larg de dezbatut. La unul, poate nu avem imagini, unghi, pierzi repede asul din maneca.
N-a fost niciun penalty clar, de dat in teren, la prima mână. Penalty-ul ala evident pe care e de porc sa il contesti. Au fost faze, dar luati in considerare faptul ca faristii, si in general fotbalistii nostri, au simulat & amplificat din min 1 orice contact, am si scris pe live 🤤 ca baietii au venit cu lectia pregatita. Ei voiau penalty, ramanea sa il forteze cumva pe Cojocaru sa o puna pe var.
Trebe muncit mai mult, antrenat mai bine, produsi & cumparati jucatori mai valorosi, bey Haji si Nicolesti, dupa aia vorbim si despre arbitraj. Pana atunci, ciocu' mic, ca a fost un meci de nivel satesc, cu niste executii pe care nu le vezi nici la cosafa in play-out