Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 106 to 111 of 111

Thread: Etapa 12 2024/2025

incepator
    Reputatie
    1
    Rapid s-a miscat mai bine cu Andrei Sucu, a facut 0-0 cu Voluntari pana la finalul meciului cu acest baiat. Se vede ca nu e caz de nepotism, cum l-am avut noi pe Croitoru.

incepator
    Reputatie
    1
    Ma scuzati ca postez din nou, dar scrie acum in gsp ca lupilor galbeni le-a reusit centenarul si joaca un meci cu Vitesse Arnhem. Felicitari, la multi ani, lupilor!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Semi-faliment si depunctare! Liga 2! Afara din Liga 1, sarakiilor! De centenar!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Chicã Alb-Roșã View Post
    Ma scuzati ca postez din nou, dar scrie acum in gsp ca lupilor galbeni le-a reusit centenarul si joaca un meci cu Vitesse Arnhem. Felicitari, la multi ani, lupilor!
    E la moda, toate clonele aniverseaza centenare!
    P.S. Felicitari pt egalul contra lui Dinamo, cred ca ti s-a zburlit chica de fericire!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by cip View Post
    Pai nu mai au niciun haz anul asta, asa ca nu mi-a mai ramas decat sa ma concentrez pe serie A...
    Liga 5 nu te intereseaza? E Ripensia pe acolo
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

incepator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    P.S. Felicitari pt egalul contra lui Dinamo, cred ca ti s-a zburlit chica de fericire!
    Domnul Iftime are la curea breloc cu cei 2 caini rosii, pe care ii altoieste cand le e lumea mai draga

Am fost super fericit ca am repus Dinamo pe traiectoria de impact cu play-outul, ca prea isi luase dl Nicolescu jucatori de la Real, Goteborg si Tska Moscova