Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 64 to 84 of 111

Thread: Etapa 12 2024/2025

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Cine se mai uita la meciul asta dupa o asemenea tragedie?

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Razvan T. View Post
    Noroc ca are Rapidul.
    Bine ai revenit, "U" istule! Felicitari ptr locul ocupat in clasamentul ligii mioritice! Sincer, bafta, a venit timpul sa puneti in vitrina un titlu!

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Cine se mai uita la meciul asta dupa o asemenea tragedie?
    eu si alte cateva milioane de stelisti!

atentie, putza mica live, figura de puradel cordit!
    Last edited by delaoltenia; 6th October 2024 at 21:52.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    0
    ciorbica, cu astia ne am lamurit! urmeaza episodul doi al comediei, urmarind primul 11 pus in teren de nea gigi gandesc ca este loc de o alta mare surpriza.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    0
    ce spuneam, eurogol!

5. 6th October 2024, 22:06

Reputatie
    1
    Mda, se pare ca Ninel e all in in urmatoarele 2 meciuri...si eu care ma gandeam la ghiocei.

Reputatie
    1
    Ce penalty fluiera tristul asta sinucigas!

Ardelean Razvan T.'s Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Bine ai revenit, "U" istule! Felicitari ptr locul ocupat in clasamentul ligii mioritice! Sincer, bafta, a venit timpul sa puneti in vitrina un titlu! !
    Titlul este pentru echipe cu joc elaborat. La cum văd și la voi un egal cu Slobozia nu-i rău. 🤣
    Fara muzica viata ar fi o greseala.

Reputatie
    0
    te rog sa numesti o echipa cu joc elaborat si dau de baut la primul drum spre cluj!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Rapid va avea meci greu in baraj
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Cine zicea ca unii rapizi nu pot fi simpatici?

„2 saptamani de pauza inseamna 2 saptamani in care nu luam bataie! Felicitări ”

„Multumim, Marius Sumudica! Mult succes la viitoarea echipa”

„Faceți tot posibilul și aduceți-l pe Bergodi înapoi!”

Reputatie
    0
    frumos si golul blondului de la Steaua!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Revin la valoarea antrenorului Gigi.
    Domne, asta face performanta la echipa, scoate rezultate la meciuri in trei zile, intorcand primul 11 cum decide el la tv si merge
    In curand o sa-l contacteze astia de la Qatar deoarece Enrique nu prea se descurca
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Hahaha, acum am vazut...*******ii astia care fac clasamentul ligii si-au bagat p.ula in acel "important e ca suntem peste Ovidiu" al limbricului dimpuță si au trecut echipa lui Nasuc deasupra Giulestiului. Probabil din obisnuinta!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Farul are mai multe victorii ...

Reputatie
    1
    Nil e de vina, ca a facut numai egaluri.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Farul si Rapid au 13 puncte, amandoua au sanse sa intre in playoff si sa se bata la titlu.

Cu 3 victorii consecutive esti sus, cum am spus nu imi schimb parerea, Rapid se va bate la titlu

Farul ar trebui sa vina cu ceva noutati, cu Iancu si Grigoryan nu imi da impresia ca termina in primele 6
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    Amandoua sunt praf si pulbere, insa de la Hagi te poti astepta sa redreseze situatia, a mai facut-o. Ninel pe oriunde a fost, cu o singura exceptie, a inceput tare si a sfarsit prost. Nici magic baghet, nici prietenii din presa, nici mancatorii de rahat nu-l mai salveaza daca nu ia macar 4 puncte din urmatoarele 2 meciuri. Daca le mai apuca si pe alea.
    Last edited by ciorbicafaristu; 7th October 2024 at 08:14.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Meciul nostru a fost slabut dar nu atat de slabut pe cat cred unii.
    In prima repriza doar Rapid a existat, Botoshel 0 ocazii, noi 3 din care 2 mari.
    Petrila e un tampit, n-ai ce sa-i faci, asta este. Gaina pe NOX fara cap.

A 2-a repriza, golul ala.... deviere si sare mingea la ei cu jokeru pe liber, noi am iesit la offside mai putin un jucator tembel, cred ca Borza, tembelul meciului, peste Petrila. Ce sa, n-ai ce sa... Apoi in traditionalul stil de 8 luni incoace am cazut... dar chiar si-asa prost cum am jucat, mijlocasul danez a gasit o pasa buna catre Hassani dar ala tampit cum e, a tras paralel cu poarta. Regula nr 1 in fotbal e sa dai pe poarta, mai bine dai in portar decat sa tragi paralel cu poarta. Si nu doar asta, Sapunaru avuse in picior golul de 1-1 doar ca are 2 picioare stangi si-a tras cu al 3-lea. In apararea lui, doar un sfert din poarta era liber, si el era pozitionat pe cealalta parte a portii, deci practic trebuia sa dea fie cu piciorul mai slab, fie cu exteriorul in diagonala. A ales exteriorul si-am vazut cu totii ce-a iesit. Dar el e fundas central de 40 de ani, nu glumele alea proaste de jucatori (in)ofensivi Hassani si Petrila...

Shumudik. Meciul asta l-a mutat inapoi pe Braun pe dreapta dar din pacate n-a facut cel mai bun meci, nici slab dar nici bun. Ce n-am inteles e de ce nu-i place de Gojkovic, iar n-a jucat cu el titular. Grameni vad ca are tot timpul prioritate si nu prea o demonstreaza pe teren. Degeaba il bagi pe Gojkovic cand esti condus, omul e bun pe tranzitie si cand are cu cine, dupa ce-ai primit gol s-a terminat povestea si nimeni nu mai stie fotbal, ce sa mai faca atunci!? Ma rog, nu ca ar fi sigur c-ar fi facut mare lucru si in prima repriza, dar e de incercat macar o data.

Este nevoie disperata de o schimbare si va veni la meciul cu Farul. Adica vor intra cele 2 vedete africane (sper). Acuma inutil de spus ca va fi obligatorie o victorie, dar mai mult decat atat va fi disperare mare pentru acele 3 puncte. Vestea buna e ca ai 2 saptamani sa o pregatesti. Vestea rea e ca e meciul cu cea mai mare presiune din scurtul mandat a lu Shumudik. Ce va iesi? Vom vedea cu totii peste mai putin de 2 saptamani.

Ca o mica parte pozitiva, echipa nu mai cade fizic pe finaluri de meci. Cade moral daca ia gol, dar asta e alta poveste.
    Aud prin studio-uri ca de ce n-au mai jucat la 0-2. Intrebari de oameni prosti. Pai au jucat la 0-0 mai bine ca adversarii = degeaba, au incercat si la 0-1 = degeaba. De ce sa mai joci la 0-2 in prelungiri? Si eu faceam la fel. Ba ma si duceam sa-i si zic arbitrului sa fluiere, ca ne pierdem cu totii 10 minute din viata pe degeaba. Ca dovada la 0-2 am inchis Jiji-ul si am dat la Deadpool si Wolverine pe hard extern conectat la TV, ca mai aveam de vazut jumatate de ora din film, din meci nu mai aveam la ce. Logic si normal.

Quote Originally Posted by AvA_Jar View Post
    Jonica este pe drum Č™i pregătit sa-i ceara demisia lui Jumulica cu putza mica.
    Nu voi cere niciodata acest lucru, decat dupa ce are timp sa-si faca pregatirea de vara cu jucatori adusi de el.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Cine zicea ca unii rapizi nu pot fi simpatici?

„2 saptamani de pauza inseamna 2 saptamani in care nu luam bataie! Felicitări ”

„Multumim, Marius Sumudica! Mult succes la viitoarea echipa”

„FaceČ›i tot posibilul Č™i aduceČ›i-l pe Bergodi înapoi!”
    Primul - inspirat.

Al 2-lea si al 3-lea - tampiti.

PS: Borza ar trebui trimis in cantonament de iarna inca de p-acum. Nu mai are ce sa caute in lot pana in primavara. E dezastru ambulant. Nu doar ca e responsabil ca n-a iesit la offside cu echipa la golul care a decis meciul dar si cand fuge in atac si ar scapa singur, isi incurca sireturile in minge in loc sa preia mingea in fata si sa ramana singur cu portaru. Cand se apara si-ncearca sa construiasa, da in primul adversar fie cu driblingul, fie cu pasa de 3 metri. Pasa de gradinita, nici p-aia frate! Nota 0/10, de departe catastrofa meciului! Vorba cuiva, cred ca Bucurestiul l-a stricat. Ca sa-l reparam, cantonament 3 luni direct in mijlocul desertului, izolare totala. Ce sarbatori de iarna!? Mars in mortii maa-tii in regim de soldat 90 de zile la rand, nu exista iarna ori familie pentru tine! Si apoi mai vedem ce e de capul lui, cand se reuneste cu echipa pentru amicalele din inter-sezon.
    Last edited by Johnny D; 7th October 2024 at 08:51.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    A deraiat Rapidul ! Farmecul vietii ! Csf ? N-ai csf.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    cofetari adusi cu surle si trambite, intins covorul rosu in catunul numit jumulesti! linsi pe pl de lindicul cunoscator a tot si a toate, acum renegati, da' mai da va n pl mea de labagii tristi...csf, ncsf, viata bate filmul!
    pe unii cred ca i bate soarta!

Reputatie
    1
    Sublime comentariile rapizilor de pe paginile lor. Pe langa aia care-l injura pe Ninel, cei mai simpatici sunt aia multi care plang dupa Bergodi.
    Mai ramane sa intoarca armele Decebal si Filoti si treaba-i gata!