Am zis sa deschid totusi un thd pt fiecare meci. Nu sunt multe, doar opt
Meciul va avea loc joi seara, de la ora 22:00, pe Arena Nationalã.
Am zis sa deschid totusi un thd pt fiecare meci. Nu sunt multe, doar opt
Meciul va avea loc joi seara, de la ora 22:00, pe Arena Nationalã.
Last edited by delaparis; 25th September 2024 at 00:05.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
RFS. Met them their match?![]()
O alta echipa diacritica. Panarame pe propriul lor suflet si model.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Nu merge cu majuscule pe titlu![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Poate merge daca lasi o litera mica.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Am pus asa.
Fac ceva pe noua versiune Vbul cu AI aia proasta![]()
Daca nici pe astia nu-i bate FCSB-ul.
Dar atentie ca sunt in forma in campionat si au marcat 20 de goluri in ultimele 4 meciuri
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
450.000 de euro castiga FCSB in caz de victoire
Conform tuturor calculelor, aceste 2 echipe sunt cele mai slabe din competiție. De ce s-ar uita cineva la un asemenea meci?
Echipa de start a Stelei!
Tarnovanu - M. Popescu, Chiriches, Dawa, Radunovic - Edjouma, Lixandru - Stefanescu, Olaru (capitan), Miculescu - Birligea.
Rezerve: Vlad - Cretu, Pantiru, Tanase, Sut, Oct. Popescu, Popa, Baluta, Pantea, Musi, Alhassan, Phelipe.
Antrenori: gheorghe becali si Elias Charalambous.
dario esti in extaz)))))))
Libera La LAZIO !
Iar s-a apucat Ciorbica de numarat stele cazatoare 🤤
Gata, am votat si eu![]()
Comentatorii francezi fac efort asta seara. Daca pana acum spuneau "shteua", azi spun "ef se es be".![]()
edjouma, miculescu si vedeta olaru joaca la misto. radunovic, haotic, nesigur! cei care au pus osul sunt birligea, popescu, stefanescu si tarnovanu. urmeaza repriza a doua cu schimbarile propuse telefonic, cel putin 3!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Bravo lui FCSB pentru ca a profitat de norocul sa pici acasa cu locul 36/36 si s-au respectat! Bv Olaru!
Si nu stiu daca se va prinde locul 24, e greu, daaar e un inceput bun si cu ceva noroc, orice e posibil!
PS: Si avand in vedere tragediile lui CFR sau Craiova, pana la urma la FCSB este altceva: eliminarea lui Linz, victoria de azi din grupe.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
... tot despre comentatorii francezi, nu-l nimeresc pe ala. "Ciciresh", "Cishiresh" ... si alea alea![]()
cicireshsi singura victorie din actuala editie. bun nea gigi, bune schimbari, antrenor de top!
![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Sunt bune alea 3 pct obtinute azi. Trebuie 14-15 pt calificare deci mai trebuie minim 11 in 7 meciuri de acum ..![]()
La ora asta, 23:15 la Paris, faci glume bune.
Boooon, urmatoarele meciuri sunt cu Rangers, Manchester, PAOK, Olympiacos, Midtjylland, Qarabag si Hoffenheim. Daca esti amabil, de unde scoate nea gigi cele 11 puncte?![]()