View Poll Results: pronostic

Voters
4. You may not vote on this poll
  • 1

2 50.00%
  • x

1 25.00%
  • 2

1 25.00%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 22 to 32 of 32

Thread: Etapa 1 EL 2024-2025: FCSb - RFs 4-1

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Sunt bune alea 3 pct obtinute azi. Trebuie 14-15 pt calificare deci mai trebuie minim 11 in 7 meciuri de acum ..
    Nah...Ca sa prinzi locul 24, iti trebuie vreo 10 puncte.

Dar sunt greu de obtinut.
    Tb cumva 4/6 acasa cu danezii si cu grecii, sa ai din meciurile de acasa 7/9 si apoi cumva sa faci o surpriza in deplasare...ca 3 egaluri sunt grele...
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Delaparis glumeste! Victoria asta este in fata unui adversar slab, la o alta scara victoria crapidului din jumulesti cu sloboz ia, mai putin sarbatoarea campeneasca a pelicanilor de pretutindeni.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Acronimul a castigat.

Acronimul nostru e mai bun ca al lor.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Haralambos, imi dai sacoul tau, te rog? 🤤

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    <<regarding>> cipriotul asta ce <<acting as>> antrenor la FCSB avem un magnific (sub)titlu la articolul de pe pagina ooooo f i c i a l a a ONLINESPORT-ului , tinem prima pagina cu calitate' nplm

Antrenorul cipriot Elias Charalambous s-a declarat extrem de mutumit despre jocul echipei FCSB la debutul în Europa League.

https://www.onlinesport.ro/fotbal/li...aign=last-news
    Last edited by Novac; 27th September 2024 at 14:04.

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    El a zis about, ei au tradus, mot a mot, despre, si limba romana a mai fost siluita inca o data de baietii cu Neagoe, antrenor la Poli Iasi 🤤

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    nimic nou

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    0
    ce o fi in inima amaratului de talpan si a analfabetilor functionali care i pupa gaozul, daca pana si gazzetta dello sport se pisa pe justitia mioritica de kkt. ce sa vezi...si cei de la Sky la fel.
    acum pe bune, antrenorul GgB a redus la tacere pu.limea!

https://www.gazzetta.it/calcio/europ...&refresh_ce-cp
    FB_IMG_1727442128640.jpg
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    vai s vai! inca o postare ritoasa a unuia ce vrea sa demonstreze superioritatea rasei ce-a votat pesede in proportie de 70% si, iar , esueaza lamentabil neintelegand practic sensul cuvintelor folosite

Avem aici cazul cuvantului Pulime folosit de moderator

<<Eh bine, i-a numit: ''pulimeâ''. De ce a facut el asta? N-as sti sa va spun, în schimb pot doar sa presupun. Pentru cã probabil asa i s-a parut lui ca este cool si ca astfel va avea succes printre cititorii din generatiile Y si Z, dar si la duamnele din generatia X ce au trecut evident de prima tinerete si care folosesc un astfel de limbaj precum virgula într-o fraza.

Pe langa faptul cã mi se pare cel putin indecent si de o vulgaritate gratuita, acel termen nici macar nu exista în dictionarul argotic, si nici nu a fost folosit corect în sensul dat de catre cei ce l-au creat si nu l-au ''omologat'' înca>
    >

restul aici: https://republica.ro/de-ce-oamenii-z...mul-lingvistic

altfel DA! gORJI SI dOLJI = SUPERIOOOORI

Reputatie
    0
    in primul rand, iti sunt superior din toate punctele de vedere. si nu in ultimul rand nu am votat si nu mi am propus sa dau un vot p$d.
    scuze, nu poti raspunde aici, incearca pe VP!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Au castigat FCSB-eii. Victorie deja nea Gigi se viseaza in optimi. Bate tot pana la Sf.Andrei
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona