Novac has reported a post.

Reason:
un report la 4.30 AM

discriminare, bulling, ATAC LA PERSOANA/ GRUP (offtopic si neprovocat) ... intrevad probleme pt OLS! ca si forum public

Ps. pt moderatorul Dario : sfatul meu este acelasi cu cel dat lui Cusnarescu acu' o luna - atentie marita la notificari/citatii via cutia postala
Forum: Diverse
Assigned Moderators: Ess, Leo, Hingherul

Posted by: delaoltenia
Original Content:
'otu striga 'otu!
sau, tiganul striga privind in oglinda, sariti ca ma fura! da, este adevarat, galgaie tara de balaoane nespalate dupa chipul si asemanarea celor din Tg Jiu dar si a celor care reclama "nemerniciile"...si nu numai! defect profesional, sa fie pigmentul pielii sau apartenenta la grupul de nespalati bronzati amintiti mai sus?
luati d'acilea, din cugetarile unui bronzat in fata oglinzii, la orele 04:55 trecute fix! oglinda, oglinjoara...
saracia mea si datul in cap revin atat de obsesiv in postarile mele incat nu-i greu sa ne imaginam cine sunt de fapt.

Ah si Nu! Nu am nevoie de facebook sa demonstrez cat de feroce, avut sau implinit sunt ... pastrez confidentialitatea minima ca si asa incarc forumul acesta cu nimicuri .. cu si de cele mai multe ori fara cratima aferenta unor analfabeti functionali