Misto cum tine Taranul 5 insi la mijlocul terenului impotriva unui singur dinamovist.
Misto cum tine Taranul 5 insi la mijlocul terenului impotriva unui singur dinamovist.
Eu pe astfel de antrenori i-as suspecta in primul rand de prostie si lipsa de mentalitate
Circ. Se arunca mingi pe teren cand Dinamo e in pericol
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Suporterii lui Dinamo si aia ai lui Mititelu sunt ... paduchii fotbalului romanesc !
Cele doua grupari, numai ele s-au pretat la a arunca minge in teren pe atacul oaspetilor in ultimul an si jumatate sa zic. Si asta in mod repetat.
Asta fiind bomboana de pe coliva pentru ca in teren e antifotbal total si tavaleala si circ dar cainii se tin batosi ca joaca fotbal.
Asta e Dinamo !
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Dinamo se va arunca in playoff, fara drept de participare in cupele europene.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Va fi greu de batut recordul Giulestiului cu acel 28% posesie acasa.
Bonetti ?
A muncit ca sa fie platit?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pana vine Farul. 18% o sa aiba, nici nu stiu daca tabela de pe fleş merge sub 20% 🤤
E trist. Unora li se retrocedeaza zeci de milioane pt a razbate in superligă, iar altii ajung acolo cu baloane aruncate de copiii,dupa min 85. Si e si pacat, ati vazut ca echipa custodelui face si coeficient pt țara. Pt Slovenia, mai exact 🤣
Din cauza sau, mai degraba, datorita insolventei, nu s-a reusit bifarea licentei europene. Evident, a fost o miscare ticalos programata, pt a nu investi suplimentar, deoarece pretentiile ar fi fost altele. Asa, te multumesti cu firimituri, orice rezultat e bun si inutil.
Ce este dubios ca ar fi fost vorba de 800 de mii de euro. Unii dinamovisti si-ar vinde cava de vinuri fine, sa salveze Dinamo?
Omul meciului din asta seara cred ca este Patriche.
Pai nu suma e problema, ci faptul ca, fiind eligibil, esti obligat sa investesti sau sa vopsesti, ca mizeriile lui rotaru si varga. Iar alea sunt ekipe frumoase, uite ce spune kinosseurii 🤣
Vezi ca Olsen ala e fotbalist, da pase de Bundesliga, are pozitionare, dar n-ai ce sa discuti cu fani domozina si mıțu stoian. Nu conteaza ca te faci de kakat, important e sa ratezi cu poarta goala macar o data pe meci. Obiectivul e indeplinit 🤣🤤
..mda, atunci nu sunt valoroase, sunt dezamagit
Am o alta intrebare, cum se poate sa aiba Farul, 160 de angajati?
Sa spunem ca inclusiv jucatorii ar fi inclusi , cu cat isi plateste Hagi juniorii?