The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
25 jucatori in lotul primei echipe
10 persoane - stafful primei echipe
5 persoane stafful medical
25 jucatoare in lotul echipei de fete
5 persoane - stafful echipei de fete
6 persoane - stafful medical academie
30 persoane - stafful tehnic academie
Total 106 persoane, numarate de pe site-ul oficial.
La astia mai adaugi macar vreo 30 de jucatori din afara primei echipe, personalul tehnic al bazei, personalul tesa, vanzatori, conducere.
sincere felicitari dinam0ului ptr victorie, se vede de la o posta ca au schimbat autocarul!
au acum autocarul echipei care a castigat titlul sezonul trecut.
de culoare nu mai vb, bate spre visiniu, dar asta i o alta discutie.
Toate echipele au echipa de fete? Nu cred, poate pentru ca ei au academie si este obligatoriu, nu stiu regulamentul.
Hagi nu o sa poata sa mearga la limita la nesfarsit, are nevoie acum sa acopere gaura cu plecarea lui Grameni.
Legat de Dinamo, Kopic imi pare poate, cel mai bun antrenor din Liga1, aduce un plus valoare fiecarui jucator, sa cresti valoare unui jucator arata valoare.
Hagi face la fel insa are academia in spate si cunoaste jucatorii, nu creste rapid in cateva luni un jucator, la Sumudik si D Munteanu trebuie sa ai un minim,
la Dan Petrescu este extrem, nu poate creste jucatori, asta este impresia mea.
Kopic e diferit de toti antrenorii actuali, poate cel mai valoros antrenor din Liga1, nu intamplator croatii cresc jucatori tineri de mare valoare, se observa de la etapa la etapa cum creste valoarea jucatorilor la Dinamo.
Pentru mine este incredibil, cum a crescut Bani si Carjan.
Last edited by iulian_1976; 14th September 2024 at 14:18.
Gott würfelt nicht! Einstein.
I-am vazut la nationala impotriva unor vag fotbalisti de varsta lor, din Filanda, si sunt lamurit. Sunt slabi, dar un pic mai seriosi decat sezoanele trecute. Cred ca antrenorul are un rol, ei la bucata, in viu, nu prea inseamna ninic, deocamdata.
I-a trecut glontul pe la ureche lui Marius Ninel, abia a rezistat Sucu ofertei de la Haifa pt vedeta Petrila. E umpic jenant sa vorbim despre concepte ca valoare si perspectiva in fotbal, nu?
Adica il comparam pe Kopici cu Pancu In Finlanda nr 5 Vulturar a fost omul meciului, nu era de acolo baiatul, intamplator este protagonist la cele 2 goluri. Poate e baiat bun, insa cand ajungi la echipa nationala trebuie sa fii implicat,
sa mananci fotbal.
Carjan nu are forta in picioare e firav, nu sta foarte bine pe picioare insa are executie si ajunge unde trebuie, asa il foloseste Kopic, nu il lasa sa care mingi.
Pe Bani sa il mai urmaresc, poate juca mai multe posturi la mijloc si nu imi este clar unde e mai bun.
Pancu la Under 21 trebuie sa aiba jucatori de banda sa-l foloseasca pe Carjan, in fine el coach sa se descurce, e platit pentru asta.
Otelul nu scapa de blestemul meciurilor cu ultimele clasate.
In ultimele 10 sezoane in care a participat in prima liga Otelul a pierdut in 9 sezoane cu ultima clasata.
Ambulanta tino nino.🚑
Cand joci la egal se intampla sa mai si pierzi. La cum isi aranja mingea pt degajari portarul Galatiului, nu cred ca si-au propus mai mult de un egal.
Budescu a dat pasa inceputului de campionat. O acolada din prima de la fo 40 de metri de poarta, jumate cat a lu' Gravenberch , de pe tușa dreapta, de unde toti playmakerii nostri intorceau la mijloc, ca niste meseriasi. Finalizare de senzatie, luft singur cu portarul. Ce martalog, dar si ce meci jenibil pt lider 🤤
A fost offside la faza aceea, deci nu prea conta dacă ala marcat.
Un meci foarte slab făcut de Otelul.
Hahaha...ce o consuma Dorinel in timpul meciurilor?
Iar joaca Nasuc in inferioritate total aiurea...sa-l dea dracu disparut pe Radaslavescu.
Pe partea lui Sarbu bulevard.
Imi pare rau ca nu i-a futut Alibec o bucata bivolarului Grigorian, poate se trezeste dracu si joaca si el mai repede.
2 schimbari la pauza ca sa scoata ceva....Ciobanu in locul lui Radaslavescu si Doicaru contra Iancu. Daca nu, inca un meci pierdut.
Otelul este o echipa obosita, probabil i-a rupt cu antrenamentele in astea doua saptamani, m-as fi asteptat la o faza incalcita sa o
bage in poarta Buzaul.
Otelul e in cadere, in prezent Dinamo pare in forma buna, saptamana viitoare Otelulinamo, echipa lui Kopic pare peste Otelul.
Alibec nu e la Rapid? Nu mai inteleg nimic...
Pe DG1 era ca si transferat
Am scris ca o sa spun dupa 10 etape, Rapidul forteaza asta e clar, vezi transferul lui Grameni.
In ceea ce priveste Farul, vezi ca si Otelul a facut 0:0 cu Petrolul.
Farul a facut egal cu ei si nu erau departe sa piarda meciul. Petrolul joaca foarte inchis, golul lui Alibec o exceptie, jucau 2 zile si nu intra.