Misto cum tine Taranul 5 insi la mijlocul terenului impotriva unui singur dinamovist.
Misto cum tine Taranul 5 insi la mijlocul terenului impotriva unui singur dinamovist.
Eu pe astfel de antrenori i-as suspecta in primul rand de prostie si lipsa de mentalitate
Circ. Se arunca mingi pe teren cand Dinamo e in pericol![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Suporterii lui Dinamo si aia ai lui Mititelu sunt ... paduchii fotbalului romanesc !
Cele doua grupari, numai ele s-au pretat la a arunca minge in teren pe atacul oaspetilor in ultimul an si jumatate sa zic. Si asta in mod repetat.
Asta fiind bomboana de pe coliva pentru ca in teren e antifotbal total si tavaleala si circ dar cainii se tin batosi ca joaca fotbal.
Asta e Dinamo !
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Dinamo se va arunca in playoff, fara drept de participare in cupele europene.![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Va fi greu de batut recordul Giulestiului cu acel 28% posesie acasa.![]()
Bonetti ?
A muncit ca sa fie platit?![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pana vine Farul. 18% o sa aiba, nici nu stiu daca tabela de pe fleş merge sub 20% 🤤
E trist. Unora li se retrocedeaza zeci de milioane pt a razbate in superligă, iar altii ajung acolo cu baloane aruncate de copiii,dupa min 85. Si e si pacat, ati vazut ca echipa custodelui face si coeficient pt țara. Pt Slovenia, mai exact 🤣
Din cauza sau, mai degraba, datoritainsolventei, nu s-a reusit bifarea licentei europene. Evident, a fost o miscare ticalos programata, pt a nu investi suplimentar, deoarece pretentiile ar fi fost altele. Asa, te multumesti cu firimituri, orice rezultat e bun si inutil.
Ce este dubios ca ar fi fost vorba de 800 de mii de euro. Unii dinamovisti si-ar vinde cava de vinuri fine, sa salveze Dinamo?
Omul meciului din asta seara cred ca este Patriche.![]()
Pai nu suma e problema, ci faptul ca, fiind eligibil, esti obligat sa investesti sau sa vopsesti, ca mizeriile lui rotaru si varga. Iar alea sunt ekipe frumoase, uite ce spune kinosseurii 🤣
Vezi ca Olsen ala e fotbalist, da pase de Bundesliga, are pozitionare, dar n-ai ce sa discuti cu fani domozina si mıțu stoian. Nu conteaza ca te faci de kakat, important e sa ratezi cu poarta goala macar o data pe meci. Obiectivul e indeplinit 🤣🤤
..mda, atunci nu sunt valoroase, sunt dezamagit
Am o alta intrebare, cum se poate sa aiba Farul, 160 de angajati?
Sa spunem ca inclusiv jucatorii ar fi inclusi , cu cat isi plateste Hagi juniorii?