Asa...si? Cand Hagi se retrage poate pierde cu oricine. N-am vazut nimic promitator la Petrolul, iti dau in scris ca nu termina in primele 8.
Asa...si? Cand Hagi se retrage poate pierde cu oricine. N-am vazut nimic promitator la Petrolul, iti dau in scris ca nu termina in primele 8.
Farul era sus cand cu golul lui Radulescu, anulat din cauza unui atacant care era pozitionat slab, inainte o lovitura cu capul in careu, un filandez sigur o baga in poarta de acolo.
Farul sta in Alibec, ce atac? Am vazut diferenta dintre Grigoryan si Alibec, Grigoryan doar sa ajute cu ceva pase perpendiculare vezi cearta dintre ei , nu e un executant in fata portii, nu loveste curat mingea.
Nu sunt de acord cu atitudinea lui Alibec, desi avea totusi dreptate insa astea trebuie reglate la antrenament, vorbit cu antrenorul etc
Last edited by iulian_1976; 15th September 2024 at 01:40.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Nu sta in Alibec, dar domnul Gheorghe il tot forteaza pe Grigorian (probabil spera sa-si scoata banii pe care i-a platit pe el) in loc sa joace cu Doicaru din primul minut. Are fixurile lui, dar el e Hagi, e jucaria lui si asta e.
Doicaru? Bun sa-l vedem...
Daca nu-l lasa ca un retardat imbecil pe Kung Fu Sho sa plece gratis, adica daca-l aducea pe Shumudik din vara cum trebuia si nu pe nulitatea aia handicapata de Lemmon care nu stie nici sa mearga cu bicicleta pe drum drept, daramite sa judece jucatori si sisteme de joc, atunci acuma ar fi putut sa-l vanda pe Petrila, c-avea o extrema buna acolo sa-l acopeere.
Evident, singurul meci pe care l-a pierdut Rapidu anu asta a fost la Petrolul si singurul care merita sa-l castige in era Lemmon. Aici am fost de acord.
Ramane cum am stabilit, Farul anu asta termina sub Rapid si sub play off.
Aici nu suntem, dar vom fi de acord in curand.
Last edited by Johnny D; 15th September 2024 at 13:58.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Frumoasa partidă de polo la Iași. Craiova în deplasare e echipă de play-out.
CFR:FCSB de obicei sunt meciuri, nu foarte faine...parca Deac nu mai centreaza, cum o facea acum vre-o cativa ani.
Rapid:U Cluj pare interesant ...viitorul lider, cu actualul lider al campionatului ?!
Astia sunt bolunzi, unde e Neagoe pe banca moldovenilor ?
https://www.onlinesport.ro/fotbal/li...itatea-craiova
Și eu ii tot încurc pe ăștia, Sandoi și Neagoe mi se par la fel.
Cu echipa aia trimisa în teren, fcsb pierdea și cu Voluntari.
A 2-a oara la rand jucam cu liderul campionatului.
Egalu asta intre CFR si wc wc ne avantajeaza, putem sa venim maine la poalele play off-ului, sa lasam in spate wc wc-ul din curte la 3p si sa ne apropiem la 2p de CFR si locul 2 (Realul loc 2, nu Otelul sau Dinamo).
Adica avem un obiectiv clar in fata si o motivatie serioasa dincolo de faptul ca jucam cu cea mai in forma echipa din campionat, a 2-a oara la rand.
3p sunt esentiale si vom lupta pentru ele pana la capat. Si ca sa razbunam acel 2-0, 2-3 oribil de anu trecut, meciul practic care ne-a taiat picioarele si apoi n-am mai batut pe nimeni jumatate de an, in afara de wc wc la care avem abonament sa ne kkm in ele, ca orice om in wc.
Long story short, victoire obligatoire! Trebuie sa-i oprim pe astia si sa ne si razbunam pt acel meci care ne-a costat sezonul si-n care dupa 2-0, n-am mai stiut sa jucam nici in mijloc, nici in aparare! Shumudik daca va pune 2 goluri, nu va fi egalat niciodata de astia, daramite sa piarda. Sa vedem ce va reusi!
Suntem usor favoriti doar. Moralul e de partea lor, dar si noi ne-am revenit si avem tupeu, cum trebuie pe Giulesti. Plus chef de revansa fata de toata lumea.
Last edited by Johnny D; 16th September 2024 at 02:07.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Ce tot scrii acolo, Sumudik trebuie sa castige campionatul, intr-un campionat asa de slab, Mutu, Bergodi trebuiau sa castige campionatul cu Rapid in caz ca era scule.
Astazi este un meci important, se poate vedea ce lider este U Cluj si ce a lucrat in 2 saptamani, Sumudik cu baietii
Daca incepea de la inceput el da, asa uite ca cei mai buni jucatori, atacantii nici nu pot juca pana luna viitoare.
Numa sa intre sa joace ca tot N'Jie si Boupenza si apoi Boupenza si N'Jie joc la concurs.
Ii trec de 2 ori pe fiecare pe un rand cu numele, pe altu cu prenumele.
Last edited by Johnny D; 16th September 2024 at 15:22.
I know because I'M BOTH!
Daca nu pot juca nu e ca si cum cineva se pune inca o data in contra 🤤 progresului echipei noastre muncitoresti, ci pt ca au avut o strategie execrabila. Nu e un plan divin din cauza caruia Rapidul e lamentabil, atacantii vin abia peste o luna, in vreme ce altii au fost vanduti acum alta luna. E asa pt ca oamenii sunt nepriceputi, unii chiar idioti, avand la dispozitie fonduri pe care nu prea le mai are nimeni p-aici. Nu pe forum trebuie sa plangeti, ci la stadion. Le spun asta si baietilor de la Dinamo. Abia dupa doi ani am auzit un M**e Nicolescu din Pch, la meciul cu Slobozia. E un inceput pt toate 🤤
Pai uite ca se pune Iulian de-a crestulul, si nu vrea sa-nteleaga ca asa nu se poate castiga un titlu, decat daca Shumudik e Dumnezo, si nu chiar e... inca.
Omului ii trebuiesc explicate cum stau treburile si ca Shumudik a mostenit un morman de rahat ca Arteta la Arsenal acu 5 ani fara 3 luni.
Ibericului i-au trebuit 3 ani jumate ca sa se bata la titlu, Shumudik vrei s-o faca in 3 saptamani jumate? Cu tot cu jucatori pe drumuri?
Last edited by Johnny D; 16th September 2024 at 16:11.
I know because I'M BOTH!
Voi nu vedeti ce face Kopic cu Carjan si Bani ?!
Voua va trebuie fonfleuri din Africa, plange lumea in Giulesti, sa vina Boupenza...
Pericol in Giulesti este Sapunaru, la varsta lui va face niste nefacute, o sa va cruciti.
Zici ca au transferat pe domnul nostru dumnezeu dragutul in Giulesti si urmeaza pogorarea duhului sfant! Baaaa, pe aia nu i-a mai vrut nimeni in Europa, atat de scule sunt! O sa-mi maresc rezervele de popcorn, vor fi tare interesante reprezentatiile noului Giulesti!
Gioni, ce zici, ii prinde ghiocelul pe nemaivazutii aia ai lui Ninel in Giulesti apti de fotbal? Eu am dubii.
3 straini, maximum, in fiecare echipa. O sa fii lamentabil vreo 10 ani, dar parca acum ai fi altfel!? Bugetele nesimtite pe care le devoreaza acesti Bupenzoi, Milanovi, nu mai zic de cfr, care are 80 de straini etc investite in centre de formare si in general infrastructura. Cum plm vrei sa faci fotbal, daca tot ceea ce faci e impotriva eticii lui? Pai nici Real nu promoveaza tineri la echipa mare, e adevarat, dar jucatorii lor au oricum o valoare buna pt echipe de esalon 2, ceea ce nu e putin. Contribuie cu ceva la propasirea fotbalului 😊
Iuliane, Bani, daca se duce in Belgia, nu cred ca il angajeaza vreo echipa, hai sa fim seriosi. Daca asta e progresul lui in 3 ani la echipa mare, e f putin. Sunt de acord sa le dai incredere, dar deja e prea mult. El e jucator de FC Arges, liga 2, vag asa angajat la promovare. Ca a facut 3 meciuri, da, e fix pla ce face Bani. Daca ne raportam la Bani, ne ducem dreacu' cu toate standardele.
Ce echipa de cacaței a construit Galca, se vede de ce si in realitate a facut numai fete 🤤 Toti care pun un pic de intensitate cu ei, le scot mucii din cap acestor vedete internationale. De unde n-au ajuns la poarta, din cauza terenului ud - bien sur 🥱, acum, pe alt teren infinit mai greu, au ajuns de suficient de multe ori incat sa se faca de căcat. Incredibil, ba baiatule, ce beșina e Baiaram ăla. Probabil prima generatie a familiei care nu e iese maturator. Valoare mare, hai si cu asta la nationala, Pancule 🥴
A, apropo, Fernandes ala de la Iasi, portarul, e fost junior de la Real. Parca e altceva pt liga 1, nu? Cei mai slabi juniori ai lor vin la noi si sunt pantere din kadikoy 🤤
Daca spui ca Uta joaca slab si Rednic e unul dintre antrenorii outdatați din prima liga, cred ca se poate interpreta drept compliment 🥴
Foarte bun si Maldaranu. Da un gol si incepe cu tiganiile, deci se face 1-1, logic 🤣 Daca si asta e antrenor de Rapid, inseamna ca si eu si Gogu Tonca suntem 😍