Vineri, 6 septembrie, ora 21:45, stadion Fadil Vokrri (Priștina)
victorie Romania
egal
victorie Kosovo
Vineri, 6 septembrie, ora 21:45, stadion Fadil Vokrri (Priștina)
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Meci greu, deschis oricarui rezultat. Ultima oara parca am facut 0-0 in Kosovo.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Cine transmite meciul lui Lucescu ?
Merci Ciorbi pt informatia cu Antena Am vazut meciul fara sunet. Aici in francia nu ajunge comentariile antenelor.
Deci Lucescu defileaza la Pristina si se impune ca mare antrenor la echipe slabe
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
De asta l-a vrut Sucu pe Lucescu Sr.
Noi de astia nu ne puteam desparti la mai mult de 1 gol in deplasare intr-o mie de ani.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Pff, ma speriasem, credeam ca e tot meritul lui Ninel cocalaru'.
Mi-a placut mult Mihaila.
Stanciu, cel mai bun din teren
Da, Mihaila si Man sunt in forma
La cat am vazut Man, Mihaila si Dragus au rezolvat meciul.
A fost bagat si Mitrita, un sut in plopi, are perioade din astea...
Gott würfelt nicht! Einstein.
3-0 ptr RO??!!
meci la discretia nationalei lui burleanu, cum s au desfasurat ostilitatile pe teren?
Man e in forma ! Razvan Marin si Mihaila au jucat si ei foarte bine ! Romania are sperante de calificare la Mondial. Mai ales daca isi pastreaza forma !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Tot sanse mici are, meciul asta si turneul asta e cvasi-irelevant.
Chiar daca castigi grupa, valoreaza mai putin decat locul 2 in grupa de calificare.
Daca te-ar califica direct castigarea grupei, ar fi cu totul si cu totul, etc. si cu totul altceva.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Castigarea grupei ne poate duce la baraj !
https://www.facebook.com/share/r/GTs...ibextid=UalRPS
Și la noi în tara unii își permit sa rada de el.
Hagi este enorm și etern.