Aici discutam despre meciurile din Europa League 2024/2025-League Phase.
Acelasi sistem ca la Championsleague !
Aici discutam despre meciurile din Europa League 2024/2025-League Phase.
Acelasi sistem ca la Championsleague !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Azi avem meciuri bune de genu:
Man United -Twente
Nice-Real Sociedad
Anderlecht -Ferencvaros
Galatasaray-PAOK
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Man Utd, acest club unsavable, ce va mai avea si al 2-lea deceniu tragic...dupa ce a incheiat anul trecut umilita de Copenhaga si Galatasaray...acum s-a facut de ras acasa cu Twente...in conditiile in care PSV si Feyenoord s-au facut de ras in UCL...
Nu ai cum asa ceva...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Sa nu uitam cum a ajuns United aici în Europa League, cu victoria aia din cupa cu City. Nu aveau ce cauta în Europa sezonul asta.
United a devenit un Arsenal după plecarea lui Wenger, echipă de locurile 7-8 în campionat și an de an se fac de râs prin Europa League.
Tot Mourinho rămâne cel mai bun antrenor pe care l-a avut United după plecarea lui SAF, a luat măcar un trofeu Europa League.
Un Arsenal de acu 5-10 ani, acum e cu totul alta treaba.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Penibila Man United sa nu bati acasa pe Twente. Zirkzee inca nu e integrat in echipa. Tot se insista cu Maguire in centrul defensivei. Omul e prafalete.
E normalitate, nu penibil. Ce mai inseamna azi United? Nimic, poula. Au ramas cu o gramada de fani care credeau ca gloria e vesnica, dar vor redeveni mizeria de echipa care erau intre Busby si Ferguson, adica 40 de ani de mizerie, cu mici cupe ale iepurasului in vitrina. E de urmarit ce vor face acei fani, probabil vor migra in zona City sau Tyson Fury, oricum nu te poti astepta la ceva f inteligent din partea lor. Cam ce ar face si la noi suporterii fcsb cand nu se castiga nimic, isi descopera pasiunea pt Barsa si Bauern Miunșăn
Vezi ca Tyson Fury sta in Morecambe.
Orasul al carui club local l-a imprumutat pe Freddie Potts de la mine pe FM sa incerce sa devina legenda ca tacsu.
Nu era chiar in zona mea de interes, dar ma refeream la zona de NV, bazinul principal al lui Tyson 🤤 Citeam niste comentarii si cele mai ridicole veneau de acolo.
Nu ca imi pare rau pt Dragusin - desi putin imi e ciuda cum a jucat faza aia, ca un veritabil plonker🤤, dar cand nu esti titular, intri si faci prostii de genul asta, mai bine vii si joci la Dinamo sau Rapid.
Besiktas spulberata de Ajax 4-0.
Dragusin a comis-o.
Glasgow Rangers :
Butland - Tavernier (c), Souttar, Pröpper, Jefté - Diomandé, Barron - Cerny, Lawrence, Bajrami - Dessers.
Lyon :
Perri - Maitland-Niles, Mata, Caletar-Car, Tagliafico - Tolisso, Matic, Veretout - Cherki, Lacazette(c), Fofana.
Asta ca tot il cautam pe Hagi, dar nici in teren nici pe banca ...![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Il cauti degeaba, n-a fost trecut pe lista UEFA
Ah. Nu stiam.
Si de ce? Care dintre Diomandé, Barron, Cerny, Lawrence sau Bajrami e mai bun ca el?
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Stanciu.
Habar n-am, stiu doar ca din moment ce l-au exilat la echipa a 2a nu l-au mai luat in considerare pt Europa.
Daca am inteles bine e vorba de bani. Rangers trebuie sa plateasca nu stiu ce bonus nu stiu cui daca Hagi mai bifeaza un meci la prima echipa sezonul asta. E cam nasol pt el ...![]()
Vad ca esti in urma cu stirile.Se pare ca a renuntat la clauza aia care-i marea salariul si a fost reprimit la prima echipa. In Europa nu poate juca pana in iarna, dar in campionat poate. Probabil ca incet incet ii vor da minute.
Practic, nu a jucat din cauza unei clauze de cateva mii, raportata la un mil salariu pe care il lua oricum. De scotieni stiam ca sunt zgarciti. Si de Papu ca e un cretin ahtiat dupa bani. L-a nenorocit pe fi-su pt 7 mii, sa ma pis pe aceste precepte din epoca de piatra.
Ok. Vesti bune.
Da, sunt in urma deoarece ma ocup sa numar minutele de joc la Camavinga cu Real in Liga. Asta ca sa vad de ce Deschamps il selectioneaza azi in lotul Frantei. Eh bine, am cautat si are 0
Strategii de ziua de maine. Nimic in perspectiva ...
Repet putin respect pentru antrenorul...care a readus cupa acasa.
La acel CM inchizatorul acela mic de statura a fost top, Grizly si pivotul am mare respect pentru ca este crestin, au fost primordiali in atac, lovituri libere si cornere, uite ca au prins finala, restul a fost o formalitate.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Man Utd, ca de obicei repeta de 1000 de ori aceeasi greseala in Europa si este intoarsa de la 2-0 la 3-2.
Noroc ca de data asta au evitat rusinea, dar overall, o tragedie de antrenor, echipa si situatie.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup