View Poll Results: Pe ce loc termina FCSB in faza initiala Europa League?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • 1-8

0 0%
  • 9-16

1 16.67%
  • 17-24

3 50.00%
  • eliminati (25-36)

2 33.33%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 22 to 42 of 46

Thread: FC Steaua Bucuresti in Europa League/sezon 2024-2025!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Da, dar ei se desfata (virtual) cu conturile deschise de ne-a gigi tuturor interlopilor si kurwelor din yakuza de pipera, cum se imbia Hogea Nastratin cu mirosul bucatelor altora. Pt ca la noi e si faza aia cu: daca vin cu tata, care e karatist, te sparge. Da, da si io daca vin cu amanta lu tata, care e lindicoloaga, iti pune ventuza ca la mis octopussy. A, pai daca e asa, vin si eu cu xi jinping si un miliard de kunfuiști si iti lom mortii-n piulă. Ma doare_n p.pulă,eu vin cu kim ir sen, brejnev, kim kardashian si zmeii lu kadîrov. Si din astea care au facut din fecesebism o secta de lesbiene oportuniste. A furat 50 de milioane la un singur tun cu armata, dar a si scris albume panini pentru ortodoxism, ca sa fie klaar!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Avem nevoie de un alt thread "FC FCSB" in Europa.

FC Steaua n-a mai jucat demult.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

3. 1st September 2024, 22:35
    Reason
    limbaj

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    In atentia coklarilor de aici si nu numai!

In timp ce FC Steaua Bucuresti se califica in Templul fotbalului in UEL, CSA se razboia cu marile echipe din Europa, pe motiv ca au asociat FCSB numelui Steaua. Urat, foarte urat, ca stelist ma doare cat de jos au ajuns cei de la CSA! Transmit pe aceasta cale suporterului CSA dar si tiganului din Zalau ca majoritatea suporterilor Fotbal Club Steaua Bucuresti (FCSB) suntem stelisti, crescuti in spiritul ros-albastru, am plans de bucurie sau suparare pentru rezultatele Stelei din anii 70 pana in prezent, altii mai in varsta de rezultatele de pe vremea lui Cracanel si Top Voinescu! Si noi am sustinut si sustinem neconditionat si ardem la reusitele marilor formatii si sportivi ai Clubului Steaua. Am iubit pe Alec Nastac, Viorica Viscopoleanu, Corneliu Ion, pe Ilie Nastase, Gruia, Gatu, Draganita, Stanga, pe Toma Simionv, Gh Berceanu s.a. Si in egala masura traim la intensitate maxima performantele sportivilor de azi ai CSA, aia putini care mai sunt. Asa ca ciocu mic, FCSB=FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI!
    La suporterul CSA inca mai am pretentii, la lingaul crapidist...bleah, inca un pedofil castrat in atentia organelor judiciare!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Dezbaterea nu ne apartine aici pe forum din pacate. E undeva in justitie unde niste curcani se bat pt un pumn de bani si prind suporterii in ofside ca de obicei.
    Opinia mea e clara, am spus de multe ori, e aceeasi echipa. A trecut prin maini murdare si a ajuns la un patron contestat dar e aceeasi echipa care a castigat CCE 1986.
    O voi numi public FCSB in continuare deoarece nu doresc sa trag forumul pe o cale nesigura dpdv juridic.

Apoi cand Dinamo castiga atunci e Steaua. Cand pierde atunci e FCSB, normal, uman
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Carcotasii ar spune ca esti un stelist deghizat! In alta ordine de idei, daca titlul threadului deranjeaza retina, te rog sa-l schimbi.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Nu-l schimb.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Banned
    Reputatie
    0
    eh,

la un moment dat o sa-l schimbe cineva *, zic eu

Asta pentru ca accesul la acest forum (onlinesport.ro/forum) este liber asadar nu prea vad cum veti gasi voi trei (includ si adminul Vadim) scuze pentru propagarea in mediul virtual a ideii ilicite ca FCSB este STEAUA dupa ce justitia din Romania a hotarat ca NU este

Vezi ca au incercat mari posturi de televiziune/ sport, aservite branzei si banilor ciobanului Gigi Becali, dar au cedat cand au tras linie pentru socoteala finala: banii manjiti pe care-i imprastie cu generozitate individul din Pipera sunt mult mai putini decat cuantumul amenzilor receptionate de SA-ul ce patroneaza entitatea(tile) madia-TV;

idem cu publicatiile online, saituri cu sportul ca si obiect principal de activitate sau mixat cu cancanuri& tzatze goale

Ei toti numesc/ publica/ prezinta in emisiuni numele echipei din berceni exact cum se numeste in acte adica FC FCSB iar echipa din Ghencea ca STEAUA BUCURESTI

perfect legit!

voi nu, batman batman

Ps. * vor fi sterse la fel cum mizeriile postate, de individul cu reale probleme de adaptare la realitatile europene ale lui 2024, despre tigani (puteau fi evrei sau patagonezi, chiar nu are relevanta!) cu nick name Dario vor disparea ca prin minune

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Aiureala. Aici e forum, nu site de propaganda.
    Se discuta liber si fiecare isi poate spune parerea despre orice, inclusiv despre denumirea clubului asta. Uite si parerea ta este lasata libera cum ca justitia din Romania a hotarat ca FCSB nu e Steaua.
    Last edited by delaparis; 3rd September 2024 at 03:30.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    N-am inteles si n-o sa inteleg niciodata cum iti poti abandona echipa favorita doar fiindca patronul e de ***** si il urasti.

Reputatie
    1
    Ba mai mult, s-o renegi.

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ba mai mult, s-o renegi.
    Pai si aia de la United of Manchester?

Di Canio (acum un deceniu cand inca activa) a zis ca niciodata nu o sa antreneze Lazio cat o sa fie Lotito acolo,etc.

Banned
    Reputatie
    0
    hmmm, este strict chestie de alegere personala (la mine ca inteleg ca io's acela aratat cu degetutzul) asa ca as putea inchide elegant discutia dar

trebuie sa tii cont ca pe vremea aceea:

- NU se facusera publice mizeriile din acte ale preluarii clubului
    - ciobanul& memelushul NU mersesera la facultate
    - interventiile patronului in partea de antrenorat erau zero sau maxim banuite/ nimeni nu vorbise public despre asa ceva. Nu mai pun la socoteala ca antrenorii stateau 2, 3 ani la echipa si plecau la contracte cand plecau
    - nu trimisese (platiti din banii dp branza) bombardieri din nord peste copii care preferasesra Peluza SUD
    - nu-l trimisese pe seful stewarzilor recte Zmarandescu sa ''le dea bataie'' celor care-l contestau (injurau ) din Peluza SUD ... poveste veche monser pe care samantarii din tribune (ca de ex Dario) nu vor sa si-o mai aminteasca dar hai sa rememoram acilea - incearca sa vezi de sus cum au vazut si ''oficialii'' sulii: dupa ce-au patruns ''fortele de ordine'' conduse de K1nul pisdei pe gaura ... speriatilor s-a inchis peluza! aka lateralele de la gard au impins pana i-au prins pe mardeias& 3, 4 prostalai de la firma de paza al carei unic actionar era chiar bodygardul lui becali

... au iesit (practic au fost eliberati/ predati restului batausilor ce ramasesera de prosti pe gazon) dupa zece minute cu capatzanile umflate de bataie

din cate-mi aduc aminte atunci a renuntat becalul la zmardoiul Zmarandescu

hmmm, sunt baieti VAJNICI in SUD

- NU cumparasera 2 randuri intregi de tribuna, chiar in fata oficialei, sa bata sincron din palme cand SUD-ul scanda, gratios vechiul refren:

VINDE! PLEACA! MORI!

Intr-un cuvant erau alte vremuri monser
    Last edited by Novac; 2nd September 2024 at 13:04.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Pai si aia de la United of Manchester?

Di Canio (acum un deceniu cand inca activa) a zis ca niciodata nu o sa antreneze Lazio cat o sa fie Lotito acolo,etc.
    Eu vorbesc din perspectiva mea, stiu ca se pot da exemple. Eu unul n-as putea, nici macar cand Ninel juca la pariuri scor corect 1-4 pe meciurile Farului nu am renuntat sa mai merg la stadion, desi era masochism curat in perioada aia.

Banned
    Reputatie
    0
    ah si ia te rog in consideratie ca unii dintre romani au plecat din tara - 5-8 mil dupa unele estimari ale oficialilor romani si ca legatura cu ''echipa de suflet'' a fost tinuta doar online

o parte dintre cei plecati, cativa , au fost (si) din Peluza SUD

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ba mai mult, s-o renegi.
    Nu stiu ce sa zic, ambele detin argumente ca sunt Steaua. E un caz particular fata de alte echipe, pt ca tranzactia a fost viciata de reaua credinta a cumparatorului, care a anuntat ca a cumparat ceva, cand el a cumparat altceva. E adevarat, a beneficiat de complicitatea catorva cozi de topor din minister, cu care se poate duce frumos in puscarie, nu e problema. Au fost oameni care au reactionat (sudul, minoritate) si majoritatea careia i-a fost greu sa modifice un statu-quo de 80 de ani de zile.

Problema este foarte simpla. Daca aceasta este Steaua, de ce nu activeaza pe fosta societate afc steaua, care a falimentat odata cu vreo 15 milioane datorii. Pt ca d-l Becali a achizitionat bunurile mobile, jucatorii, dar a zis pas celorlalte acareturi care generau/au generat datorii. Pe care astazi le revendica, dar nu reuseste sa le obtina. Eu sunt constient ca acest barter, mioare contra omerta, a functionat, dar el a luat final cand afc a falimentat, drepturile revenind la clubul mama de unde fotbalul se desprinsese, csa steaua. Asadar, Fekali, in cel mai bun caz, trebuie sa renegocieze cu acest csa, nu sa faca spiritism cu societatea falimentata chiar de el, in cardasie cu fam Paunescu, afc steaua.

Dar ca sa revin probabil ca in timp realizezi ca te atasezi de oameni, care sunt cei mai importanti. Daca casa ta a devenit casa de toleranta prin noua organizare a proprietrului, ai varianta sa te complaci sau sa dai un feedback. Poate e un pic extrem ce au facut, dar tinand cont de faptul ca 90% dintre suporteri sunt analfabeti, orbi, neinteresati practic de fenomen etc le-a fost imposibila o coabitare cu acest gen de suporter. Cum imi e si mie la Dinamo, dar uite ca eu, deocamdata, sunt tot aici...
    Last edited by Capitanu.Burcea; 2nd September 2024 at 13:29.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    csa poate deveni un fenomen social daca e lasata sa promoveze. In tot cazul, mai mare decat slobozia, buzau, clinceni si voluntari, iasi si nu mai stiu care, arad, la care se inchid ochii cu nesimtire. Lasati-i, ma, sa joace, le puneti un plafon bugetar, pe care il mai pot completa sau nu, dar 1. ori se creeaza un cadru legislativ, ori 2. nu le mai permiteti acestor echipe sa vina pana in buza ligii 1, sa mai si castige liga 2, dar sa le fie refuzata promovarea. In fond, de ce sa nu fie lasata? Cand ministerul da bani altor sectii, vezi Rapid, Steaua si Dinamo e ok, cand da la fotbal, huo, icter, banii nostri, pensiile strabunilor Min transporturilor a facut rectificare de buget pt a achita foarte costisitoarele salarii ale echipe de handbal Rapid. Nu e aceeasi situatie si la Dinamo, cand se dau 3 milioane pt hadbal? Nuuu, sau mai degraba muuu, muuu
    Last edited by Capitanu.Burcea; 2nd September 2024 at 13:44.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Dogule, partea juridica ma depaseste. Din punctul meu de vedere e aberanta partea asta cu palmaresul care se muta de la o echipa la alta, palmares pe perioade de timp etc. Toate echipele din Romania au trecut la vremea lor de pe o firma pe alta, incercand sa scape de datorii. Sportiv vorbind, e aceeasi echipa, a avut continuitate, fara 1 zi de intrerupere. Nu poti sa incurajezi echipa, sa te bucuri de victoriile ei in Champions League si dupa 10 ani sa te intorci, sa zici ca tu de fapt n-ai sustinut Steaua, ca te-a pacalit ciubenul. Nu ma, pt mine echipa aia era tot Steaua, chiar daca astia se leaga azi de tot felul de chichite. Nu m-ar mira sa se trezeasca unul intr-o zi care sa conteste in instanta ca Steaua din 90 incoace nu e aceeasi Steaua din 86 si sa castige.

Reputatie
    1
    Asta pt ca suntem o tara de hoti, pe care legile nu o mai pot cuprinde. E ok, dar nu poti sa lasi asa societati in deriva, obligatii neachitate, personal lasat in sapa de lemn, sa te muti de pe o societate pe alta. Ba, poti sa o faci, dar incepi ca Bordeaux, in liga 5. Dinamo, insolventa, liga 5. Steaua, faliment, liga 5. Craiova, faliment, liga 5. E simplu de facut, dar nu se doreste. Judecatorul a hotarat si el pe ce acte a avut, ca asa se face. Asta, ca cine are continuitate si suporteri poate sa pretinda, e mai mult o cutuma morala De ce sa nu ai si actele, daca pretinzi ca realizezi tranzactii cu crucea ortodoxa in dreapta si sulita sf gheorge in cealalta? De ce, ma, nu ai actele, gunoiule?

Nu, ei au sustinut Steaua, probabil judecatorul a constatat ca avand societatea descoperita juridic, in aer, practic, bazandu-se pe o minciuna, fcsb a pierdut acele trofee. Sigur, ca daca era vorba despre un bun imobil -pamant, buda din fundul curtii, nu mai aparea ca ceva anormal sa le restitui, asa cu trofeele e mai complicat. Dar sa luam si reversul situatiei. Acum, fiecare nea pulika de la oi contesta autoritatea unui judecator. Poti sa iti duci credinta in continuare, dar ia in considerare ca acolo s-a judecat pe acte. Unii au avut, altii au invocat reguli nescrise de penitenciar si clan interlop. Ti-am dat terenul asta, sa moara mama, am luat Steaua. Iar astia din urma stim ca sunt mari oratori cand vine vorba de limbaj fizic si mani****re de 2 lei, mai ales ca si receptorii sunt de prafao.
    Last edited by Capitanu.Burcea; 2nd September 2024 at 14:59.

Reputatie
    1
    Eu cred ca daca in fiecare oras s-ar trezi cate unul sa conteste actele fiecarei echipe locale, nu ar mai ramane una curata, la toate s-ar putea contesta existenta. Ce spui tu cu datoriile nestinse e corect, insa trebuie sa acceptam ca in perioada aia in Romania toti procedau asa si se inchideau ochii. Abia dupa ce s-a introdus licentierea echipelor s-a intrat pe un fagas normal.

Reputatie
    1
    Un moment 0, unul contondent, cu o fosta glorie retrogradata in liga 5, ar rezolva situatia. Dar trebuie taiata pisica.

Nu se va intampla, pt ca iti faci prea multi dusmani, iar politicienii au nevoie de acesti suporteri in stare solida, nu una gazoasa, care poate iesi f nasol . N-ati vazut ca Ciolacu nu mai stia cum sa manevreze acest fcsb, ziceai ca e colet fragil, cu koae de brontozaur, sosit din Noua Zeelanda. Era treaba ta, ma, sa intervii acolo? Sa demiti seful corpului de control ca n-a ajuns la rezultatul scontat? Pe bune, ma, ne intoarcem la valentin si Postelnicu?

Dar e ok, eu sunt resemnat si ma uit in continuare cum se degradeaza aceasta natie, apoi se mira cum suntem scuipati peste tot.

Reputatie
    0
    Mda, dupa cum spunes si @delaparis dezbaterea nu ne apartine aici pe forum... dar, cine a fost primul, oul sau gaina?
    Multi spun si chiar au dreptate, o echipa este legitimata in primul rand de suporteri, si dupa cum bine vedeti Steaua (fcsb) este numarul 1 in RO. Bine, placa stiuta si repetata la nesfarsit de cei care ne urasc, analfabeti, oi, samantarii din tribuna etc. Amintesc, totusi, unui fost suporter stelist ratacit, ca "samantarul din tribune " a fost in PN ani de zile, in deplasari si in Bucuresti, impreuna cu Sudul.
    Ai o memorie scurta, esti un om rau!

23. 2nd September 2024, 15:31