Results 1 to 20 of 20

Thread: Care a fost cea mai rusinoasa eliminare europeana si de ce?

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1

Care a fost cea mai rusinoasa eliminare europeana si de ce?

In cinstea eliminarii rusinoase de aseara a CFR ului hai sa vedem o discutie pe tema asta caci avem o gramada de exemple.

Deci care e?17 Nentori cu Dinamo?Pobeda Prilep cu Craiova?Pafos aseara cu CFR?

Rog sa dealiati si statura echipei din Ro caci eliminarea Corvinului din sezonul acesta nu face subiectul topicului nimeni neavand asteptari de la o echipa de Div B.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca ma iau dupa valoarea loturilor de la momentul respectiv, pt mine cele mai mari rusini sunt eliminarile lui Dinamo cu Nentori si Knatspirnufelag.

Reputatie
    1
    Eu nici nu stiu de eliminarile alea,doar am auzit de ele.

Era Lucescu la Dinamo?Era Demollari in echipa?

Reputatie
    1
    Da, era Lucescu si erau nume grele in echipa. Iar cu islandezii, Dinamo avea echipa bunicica, in timp ce aia erau amatori.

Reputatie
    1
    Eun clip pe youutbe.

Gol valabil anulat lui Dinamo.Vadca era si un Balaci terminat in echipa.

Dupacare urmeaza o gafa epica a lui Tete Moraru.Absolut epica.....serios au fost multi gafeuri la noi de la Zapata la Carlos dar gafa asta o fi singulara in cariera dar e mai mare decat orice misto al lui Rica Raducanu.

Moraru a mai jucat fotbal dupa aia?))

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Topicul asta ar fi trebuit sa fie pe Europa.

Steaua-Silkeborg 0-5 se pune ?
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Domnul Lordul, ai thread dedicat, incearca o simpla cautare!

https://forum.onlinesport.ro/threads...nca?highlight=
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Da, era Lucescu si erau nume grele in echipa. Iar cu islandezii, Dinamo avea echipa bunicica, in timp ce aia erau amatori.
    Nu intra in categorie dar poti explica eliminarea usoara a Stelei ca si campioana Europei in 87 cu Anderlecht?

Reputatie
    1
    Pai Anderlecht avea echipa tare in anii aia, imi aduc aminte ca in semifinala din anul precedent ei au fost considerati favoriti, Steaua a scapat usor acolo cu doar 1-0. Probabil ca in anul urmator, eterna prostie romaneasca si-a spus cuvantul si i-au luat de sus pe belgieni, ca deh, ei erau campionii Europei si ceilalti fraierii care luasera 3-0 cu cateva luni inainte. Plus ca ai nostri intrasera in competitie direct in turul 2, nu apucasera sa tureze motoarele.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Steaua -PSG 0-5, atunci PSG nu era echipa qatarezilor
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Pai Anderlecht avea echipa tare in anii aia, imi aduc aminte ca in semifinala din anul precedent ei au fost considerati favoriti, Steaua a scapat usor acolo cu doar 1-0. Probabil ca in anul urmator, eterna prostie romaneasca si-a spus cuvantul si i-au luat de sus pe belgieni, ca deh, ei erau campionii Europei si ceilalti fraierii care luasera 3-0 cu cateva luni inainte. Plus ca ai nostri intrasera in competitie direct in turul 2, nu apucasera sa tureze motoarele.
    Da am citit cronici unde se dadea vina pe turul 2 direct-dar sia tot decizia clubului a fost.Campioana avea posibilitatea sa decida dacs joaca sau nu turul 1.
    Totusi in 85-86 la Buc le au dat cu terenul in cap,poate cel mai bun meci al Stelei 86.
    Ma rog acel 4-1 cu Vejle as zice ca a fost cea mai estetica performanta dar tinand cont de adversar 3-0 cu Anderlecht este victoria cea mai de rasunet.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Steaua -PSG 0-5, atunci PSG nu era echipa qatarezilor
    PSG - Steaua 5-0 meci retur pe PdP 27 august 1997
    In tur Steaua castigase la Bucuresti cu 3-2 dar UEFA a dat 3-0 la masa verde. PSG a folosit un jucator care nu avea drept de joc.
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    PSG era echipa tare, imi aduc aminte ca au pregatit bine meciul retur, au avut raul, ramul de partea lor, daca aveau nevoie de 7 goluri, 7 dadeau.
    Din pmv mai nasoala a fost infrangerea aia la Montpellier.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Imi aduc aminte de meciul ala. Nici Montpellier nu era slaba. Erau acolo Laurent Blanc, Xuereb, Valderama etc ...
    Apoi Steaua a jucat in 10 din min 20 si in 9 din minutul 80.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Mi-aduc aminte ca au luat un gol de rasul curcilor, o minge plouata pe care in loc s-o dea peste transversala, Stangaciu (parca) s-a ambitionat s-o prinda si a intrat cu ea in poarta.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Nu mai stiu detalii, trebuie sa revad pe youtube. Ce imi amintesc e ca a fost ploaie ca in apocalips. Era limita polo, nu fotbal.

junior
    Reputatie
    1
    Asa din ultimii 10 ani...

FCSB cu Karaganda. In Kazahstan doar Astana conteaza si cat de cat Ordabasy.
    La nivel de nationala sunt sub multe tari din Caucaz.

Dudelange si CFR ramane totusi cea mai mare surpriza / rusine.

Vad ca deschiserati topicul pentru Pafos-ul CFR-ului (care are "prieteni" buni pe aici) dar cipriotii au pus intotdeauna probleme si nu sunt chiar piele-gol.

Pobeda Prilep ...niciodata surpriza. Sunt macedoni, din vechiul spatiu iugoslav care a avut mereu valoare.
    O calificare a unei echipe din spatiul ex-iugoslav in detrimentul uneia romanesti nu e niciodata o surpriza sau nu era in 2000 cand Craiova a obtinut participarea prin prisma faptului ca a fost finalista cupei dar in campionat a fost jos.
    Last edited by takanonanu; 30th August 2024 at 22:56.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    E adevarat, dar Paphos nu cred ca este o referinta in fotbalul cipriot.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Fotbalul luxemburghez e in crestere, au ajuns in baraj pentru Euro. Cand CFR a jucat cu Dudelange a intalnit o echipa aflata pe un tren ascendent.

junior
    Reputatie
    1
    Paphos baga bani, au jucatori care stiu sa joace desi in tur la Cluj au parut o echipa modesta.
    Este foarte complexa treaba, trebuie sa iei in calcul nivelul echipei romanesti din acel moment, a fost jos in campionat, vine prin cupa, etc.
    Packs cu Corvinul este cea mai mare rusine pentru unguri...toate datele arata ca a fost mare rusine.
    Nu poti sa aduci in discutie rezultatele Corvinului din anii '80 si nici faptul ca ar fi echipa de prima liga de fapt.

Multi trec Dinamo Minsk la rusini, dar la Minsk este o traditie, au fost mereu sus, au castigat mai mereu campionatul, au fost si in grupe Europa League acum 10 ani.
    Este o traditie acolo inca din epoca sovietica. De aceea nu pot fi trecuti la rusini.