Ai vazut Johnny D cand eu iti ziceam ca Hermanstadt e nuca tare, tu batman, batman![]()
Ai vazut Johnny D cand eu iti ziceam ca Hermanstadt e nuca tare, tu batman, batman![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Nu ca am zis si eu, era clar ca e meci greu. Dar trebuia sa-i batem si pe ei si pe CFR, altfel degeaba.
Acuma sa bata CFR si sa fie toti beti morti in weekend, si bine e si-asa.![]()
Dupa ce va batem pe voi azi, binenteles.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ultima parte deja nu v-a iesit !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Salutam de pe municipalul din Arad! Ale Sibiu’ ale!
Rapid ii face cadou cupa CFR-ului. Și aici ma refer la meciul ala din grupe, când Rapid putea trimite la culcare CFR.
multumim rapid! cu permisiunea dvs, putem sa ne culcam acum?
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Bah, cand am spus eu 🫠 ca noncombatul cu cfr o sa se intoarca impotriva lor, rapizii aplaudau geniala strategie a clanului de blatisti Ninel-Sapunaru 🤣 Baetii s-au bucurat ca vor juca sfertul cu Buzau, in loc sa elimine Cfr in grupe si scape de cancer. Au facut ca Nicusor, au amanat lupta dreapta impotriva acestui flagel si in final au cazut chiar ei rapusi 🤒 Nu am crezut ca Dan Sucu poate fi atat de debil, sa dea cheile imparatiei unor pontorcari si suti de buzunare, daracum culegele roadele acestei ruperi de polă, ori poate nouhaului sau legendar 🤣
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!