A marcat Boupendza !
A marcat Boupendza !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
De 2 ori chiar! Prima cica offside, dar mie mi s-a parut c-a stat binisor, iar executia de atacant bun.
N-au tras liniile sa le vedem, c-am vazut cum le-au tras aseara la Craiova - FC FCSB, vai mama lor.
Bine macar c-au fost drepte, zic. Si ca nu le-au tras printre cracii aparatorului ca anu trecut la Iasi.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Resita vrea sa ia cupa, brai frate! Nu le ajunge promovarea pe care nu si-au propus-o!
Asa nesimtire n-am mai vazut...
Stoican in extaz. Zici ca tocmai l-a plasat cineva antrenor la Dinamo in lupta la titlu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
In sfarsit joaca si Braun. Baga-mi-as pl-n mortii lui de Manea, care se citeste maNEA!
Aaaaa... joaca si Manea, binenteles. Se putea? Not without the ACE!
LE: Hassani ala... Doamne fereste si apara de rau, ca de fotbal ne apara el!
De Grameni nu mai zic. Bine ca e bun la FIFA24, ca la Rapid nu ar prinde nici echipa a 2-a daca s-ar juca cinstit si nu pe bani de trasnferuri. E pentru noi ce e Havertz pt Arsenal. Doar ca din pacate pentru noi, nu putem sa-l jucam varf ca sa scoatem ceva din el.
Last edited by Johnny D; 3rd December 2024 at 22:05.
I know because I'M BOTH!
Cupa e pentru loseri
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Locu 1: winneri
Locu 2: loseri
Locu 3: Dinamo
Nici printre loseri nu aveti loc, doar mai jos.
I know because I'M BOTH!