Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 64 to 71 of 71

Thread: Cupa Romaniei - editia 2024/2025

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Pana sa arbitreze in play-off, Rapidu' o face in Cupa Romaniei 🤣

Domnule Sucu, maruntis investesti, maruntis joci 😊

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Am o presimtire in urina ca vor da vina pe gazon dupa eliminarea din faza urmatoare.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Pana atunci mai e cale lunga, o intreaga fereastra de transferuri, sa vedem cine mai sta pe la echipa.

In plus, Shumi are in fine primul sau cantonament, s-a vazut o mini-imbunatatire dupa ce-a preluat el echipa, acum asteptam cel putin inca una daca nu chiar o imbunatatire substantiala. Oriunde pe acest interval. Si daca va fi sa fie asa, nu mai conteaza gazonul.

S-a mai pronuntat Ciorbicul de Rapid de multe ori, e material bun de citare.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Danielle Succi View Post
    Eu mă aČ™teptam să merg mai sus cu Rapid ca rezultate sportive, însă, probabil, eficienČ›a banilor mei nu a fost la nvelul pe care eu mi l-aČ™ fi dorit. Dar asta nu înseamnă că nu putem recupera!
    Asta pt ca v-ati inconjurat de nulitati si triburi de costoboci care isi fac biletele pe investitiile D-voastra Blaturi, aranjamente, calcule ridicole de faiantari amatori, autogoluri inexplicabile etc care au dinamitat ultimii 2 antrenori, orchestrate de administratia Sumudica, cea mai slaba dintre toate.

Bunaoara , sa luam meciul de aseara. De ce ai vrea tu, Rapid, sa iti califici cel mai puternic adversar din cupa? Pt un meci in sferturi cu Metalul Buzau? Asta e exact ce spuneam ieri, gandire de o mutare, apanajul sahistilor amatori din Cismigiu, care isi mangaie pantecele unsuroase, bucurosi ca au dat un sah sau au facut o captura minora, fara sa prevada dezastrul de peste 8 mutari Pai Sucu a bagat zeci de milioane in acest proiect, iar tu faci jocurile sa joci cu Metalul Ala vrea sa bati Cfr, Dinamo, Fcsb, Craiova, nu metalul buzau, bai prostovane! Ce **** mea sa faci cu ratatii astia, ma, e clar ca Sucu s-a saturat de mizeria si mediocritatea asta ridicate la nivel de mare arta prin talk-show-uri porcine.

Ba, m-am sucit, gata, o victorie Dinamo e cel mai bun lucru pt Rapid. Ar crea premisele unei dezinfectii de care investitia d-lui Sucu are mare nevoie.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Poti sa te sucesti cat vrei, Rapidul lui Shumudik nu ia gol. Eventual da.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Oricum Kopic ala e ok.Initial credeam ca e un loser dar m-am convins ca stie ceva meserie atat tactic cat si ca man management.Nu e usor sa lucrezi cu super vedete cum facea Fergie dar nici sa tii in frau niste loseri fara profesionalism cum sunt la Dinamo.Chiar impresionant omul.

Acestea fiind spuse,tot un club de javre sunt si toti suporterii lor sunt homosexuali.

Reputatie
    0

Sa te auda Leo.

Ai mai vazut tigaie teleghidata prin radiotransmisie?
    Last edited by Johnny D; 30th December 2024 at 14:19.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Nu suntem homosexuali, suntem pro-europeni si ne bucuram de toate privilegiile si libertatile pe care Vestul le promoveaza. Vrem daramarea bisericilor si repo****rea lor cu cercetatori britanici 🤣 care sa ne destupe mintile si spiritul. Nu ca am avea ceva cu homosexualii, puteti sa va faceti toti