A marcat Boupendza !
A marcat Boupendza !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
De 2 ori chiar! Prima cica offside, dar mie mi s-a parut c-a stat binisor, iar executia de atacant bun.
N-au tras liniile sa le vedem, c-am vazut cum le-au tras aseara la Craiova - FC FCSB, vai mama lor.
Bine macar c-au fost drepte, zic. Si ca nu le-au tras printre cracii aparatorului ca anu trecut la Iasi.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Resita vrea sa ia cupa, brai frate! Nu le ajunge promovarea pe care nu si-au propus-o!
Asa nesimtire n-am mai vazut...
Stoican in extaz. Zici ca tocmai l-a plasat cineva antrenor la Dinamo in lupta la titlu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
In sfarsit joaca si Braun. Baga-mi-as pl-n mortii lui de Manea, care se citeste maNEA!
Aaaaa... joaca si Manea, binenteles. Se putea? Not without the ACE!
LE: Hassani ala... Doamne fereste si apara de rau, ca de fotbal ne apara el!
De Grameni nu mai zic. Bine ca e bun la FIFA24, ca la Rapid nu ar prinde nici echipa a 2-a daca s-ar juca cinstit si nu pe bani de trasnferuri. E pentru noi ce e Havertz pt Arsenal. Doar ca din pacate pentru noi, nu putem sa-l jucam varf ca sa scoatem ceva din el.
Last edited by Johnny D; 3rd December 2024 at 22:05.
I know because I'M BOTH!
Cupa e pentru loseri
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Locu 1: winneri
Locu 2: loseri
Locu 3: Dinamo
Nici printre loseri nu aveti loc, doar mai jos.
I know because I'M BOTH!
Mai mult CSM Resita si Unirea Alba Iulia vor juca baraj pentru a se decide castigatoarea grupei. Echipele din prima Liga in grupa lor au esuat lamentabil (Otelul & Sepsi).
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
A revenit Cojocaru, daca nu se buleste inca o data, il scoate din foame pe Nasuc la primavara.
Lazio, tu ziceai ba ca iti place Danuleasa?
Fabulos, ba 🤣, am zis dinainte de accidentare ca acest Cojocaru are apucaturi de fotbalist.
Daca Danuleasa asta a jucat pe la toate nationalele under, imi inchipui ce dezastru e pe acolo.
Bogatii campionatului ii prostesti cu L Munteanu si Fl Tanase, Danuleasa asta pare mai degraba material pt Dinamo si U Craiova 🤣
Fabulasao, primul gol pt Farul al viitorului nouar de la nationala, I Doicaru 🥳
Bun, stim prima echipa calificata in semifinale. Ar fi frumos un meci cu satelitul genovezilor, dar aia mai au de muncit pana acolo.
jigodia asta de olaru, mana dreapta a lui nenea politicianul, are impresia ca a inventat fotbalul si ca totul i se cuvine.
alte comentarii nu si au rostul! urmeaza repriza a III a cu nenea politicianul pe post de mancator de kkt!
Sa vedem ce prefera Ninel, meci acasa in sferturi cu Craiova sau meci in deplasare pe sintetic la Buzau cu echipa federatiei.
come si dice?
de azi este cu 10 clase peste ggb, cupa ro este un mizilic la meleoanele investite in serie a b, c, d, e...
I know because I'M BOTH!
1.58 are CFR la victorie.
I know because I'M BOTH!
Manea!
Bani pe jos pe CFR a fost meciul asta...
Ma distreaza N'Jie, cum se uita el cu ochii bulbucati de pe banca, nedumerit parca zicand: Nu joc meciu asta ca tre... sa-l pierdem ca sa... avansam? Nu inteleg, e zona crepusculara ceva... unde am venit oare!? ._.
Mi l-au pierdut astia in spatiu pe bietul om...