Nu ma uit la Insula iubirii. Nu stiu de ce te-ai gandit la asta.
Da pentru divertisment o sa fie fain meciul dintre Neveu si Yamato.
Nu ma uit la Insula iubirii. Nu stiu de ce te-ai gandit la asta.
Da pentru divertisment o sa fie fain meciul dintre Neveu si Yamato.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Eu cand vorbesc Lordule vorbesc in general nu ma refer doar la tine.Am zis II pt ca are ratinguri mari si se uita toata tara la ei.
A inceput si RXF-ul un serial Kings. Tot pentru audiente evident.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Kings e o caterinca.
E metoda de promovare pt cateva fete.
Multe se ard pe bani de acolo.Emilia Bejan am si un video cu grasa de isi baga sticla de Corona jos la Q Club la un party odata.Roberta aia e stripteuza si apare peste tot,Aida Thorry e pe publi,Livia e dansatoare,etc.
Mi-am dat seama ca e pentru promovare. Cica vor filma si in Dubai.
Aida Thorry e trans https://www.publi24.ro/anunturi/matr...50e87ge4i.html
Pune si tu video-ul ala aici sa vada toata lumea de pe ols
Daca imi spui tu cum sa pun video eu il pun.
Cred ca la Go Advanced-Manage Atacchments.
Cand afli imi zici
Dar de pe telefon
Picas ifracsu lu nEVEU.
sANTAJ LA TATA LU yAMATO.
Primul meci a fost aranjat deasemenea.Cum o sa fie si acesta.
Am vazut si eu faza. L-au saltat.
La pariuri e favorit Yamato https://www.lasvegas.ro/ro/sports/pr...84970_24051603
E normal,dar cota mai amre ca data trecuta.
Cred ca se va juca mult cota pe Neveu si asta o sa fie si aranjamentul.
Probabil ca se faca mai apoi un Yamato vs Neveu III (adica al treilea meci) desi nu stiu pe ce regulament s-ar putea departaja aceasta disputa.