Nu ma uit la Insula iubirii. Nu stiu de ce te-ai gandit la asta.
Da pentru divertisment o sa fie fain meciul dintre Neveu si Yamato.
Nu ma uit la Insula iubirii. Nu stiu de ce te-ai gandit la asta.
Da pentru divertisment o sa fie fain meciul dintre Neveu si Yamato.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Eu cand vorbesc Lordule vorbesc in general nu ma refer doar la tine.Am zis II pt ca are ratinguri mari si se uita toata tara la ei.
A inceput si RXF-ul un serial Kings. Tot pentru audiente evident.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Kings e o caterinca.
E metoda de promovare pt cateva fete.
Multe se ard pe bani de acolo.Emilia Bejan am si un video cu grasa de isi baga sticla de Corona jos la Q Club la un party odata.Roberta aia e stripteuza si apare peste tot,Aida Thorry e pe publi,Livia e dansatoare,etc.
Mi-am dat seama ca e pentru promovare. Cica vor filma si in Dubai.
Aida Thorry e trans https://www.publi24.ro/anunturi/matr...50e87ge4i.html
Pune si tu video-ul ala aici sa vada toata lumea de pe ols
Daca imi spui tu cum sa pun video eu il pun.
Cred ca la Go Advanced-Manage Atacchments.
Cand afli imi zici
Dar de pe telefon
Picas ifracsu lu nEVEU.
sANTAJ LA TATA LU yAMATO.
Primul meci a fost aranjat deasemenea.Cum o sa fie si acesta.
Am vazut si eu faza. L-au saltat.
La pariuri e favorit Yamato https://www.lasvegas.ro/ro/sports/pr...84970_24051603
E normal,dar cota mai amre ca data trecuta.
Cred ca se va juca mult cota pe Neveu si asta o sa fie si aranjamentul.
Probabil ca se faca mai apoi un Yamato vs Neveu III (adica al treilea meci) desi nu stiu pe ce regulament s-ar putea departaja aceasta disputa.
Numero Dieci te bagi s-o cuceresti pe Ema Karter ?
Nu isi merita numele de RXF All-Stars. In afara de 2 meciuri tari: Piciu vs Fachiru si Yamato vs Neveu (street fight), si poate cel de 5 restul sunt de amuzament. Avem Floricica Dansatoarea vs Costica
La ce nivel a ajuns Marian Piciu ! La facut KO pe Fachiru din Peris.
si Perversu a facut un meci bun cu Ralflo.
Ce final l-a Yamato cu Neveu. A oprit Meko meciul.
Am vazut ca ziarele de sport au punctat mai mult meciul dintre Floricica si un creator de continut (?) de pe tiktok, care a cauzat probleme privind moralitatea divertismentului in societatea de azi. De ce nu se scandalizeaza nimeni si sunt cautate incontinuu personaje ca Dragomir, Becali, Sosoaca si restul târâtoarelor? Dintre care unii, daca nu erau decedati sau parcati la inchisoare, imbacseau si azi aerul redactiile mass-mediei. Pai, daca nu se scandalizeaza, sa ne pișăm pe voi, bey Dan Udrea si Tolontan, futu-va-n bot de gunoaie ipocrite!
Gala a fost ok dar cred ca sub numele de All Stars.
Momentul serii cred ca a fost intrarea lui Costica cu Emilia coaieeeeee.....era toata sala pe jos de ras.
Piciu KO1 Fachiru a fost brutal.Berinde surprinzator cu Marcu.Meciul de 5 nu m-a incantat.
In fapt meciul cel mai interesant nu s-a mai tinut(Racos-Paul Nebunu).
Marian Dinu aceeasi tehnica mult peste amatorii astia.
Yamato-Neveu 2 s-a terminat anticlimatic si a stricat seara.Aruncau toti cu sticle dupa.
Culmea ca Neveu si-a mancat singur meciul cu muscatura aia caci Yamato mai avea 2 reprize si o singura mana.
O sa fie meci Meko vs Neveu. Si cand revine Yamato, Yamato vs Meko.
Tare intrarea lui Costica cu Emilia
De ce a fost surprinzator Berinde ? Totusi sportiv mai experimentat decat Marcu.
Credeam ca-i *****,in general astia de arata bine nu s zmardoi cum s-a vazut si la Final Boss.
Asta are si botox in buze nebunu dar a luptat binisor.
Ce zici de un posbil meci Barbu-Zanoaga ?