Boupendza nu a fost facut KO brutal intr-un club din SUA cand a suparat un smecher?
Nu are treaba.
Fachiru-Piciu e meci misto.Amandoi au fost decenti pana acum.
Boupendza nu a fost facut KO brutal intr-un club din SUA cand a suparat un smecher?
Nu are treaba.
Fachiru-Piciu e meci misto.Amandoi au fost decenti pana acum.
Lasa tu pe Chica Rosa Galbena Verzui, e troll de profesie pe dume la nume.
Important pentru noi e ce face Boupenza cu mingea la picior, restul o fi important doar pentru el.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Daca-i rupe un smecher maxilaru iar nu o sa joace nici fotbal deci conteaza si restul.
Amu n-o fi chiar tampit.![]()
Stie si el ca daca face din astea, i se rupe contractu si-l mai angajeaza pla.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Pai din moment ce mai are un precedent ....este.Cam asa a parasit MLS ul daca nu gresesc.
Si uite ca l-au mai angajat si altii.
Mereu se gasesc idioti ca Nicolescu, Varga si Sucu sa angajeze toti drogatii, puscariasii, alcoolistii sau luptatorii de k1 in maiou.
Aia inseamna sa ai hashtag valoare si hashtag smecherie.
Tu n-ai asa ca te oftici pe aia care au.
Adica hashtag loser.
Apropo pt gala 48 All Stars au mai anuntat :Raflo si gagica sa cu Perversu si nevasta sa plus Dustinel vs Yuki si Capone.
Slabe meciuri pana acu pe gala asta.
Da doar Piciu vs Fachiru e meci tare pana acum. Sa vedem Meko cu cine va lupta.
Dustinel vs Yuki & Capone e pentru amuzament.
L-a batut Costica pe Maru Gagicaru![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Si ala cuplu vs cuplu e de umplutura.
Nu arata bine pana acu All Stars ul.
A propus si Zanoaga un meci: el cu fratesu si cu Mike Cioaca vs 3 alesi de RXF.
Ramane de vazut daca se va concretiza.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Vezi ca azi s-au pus in vanzare biletele pe 48 si deja sunt cam gata.
Eu am la loja 1.
Lordule tati am 4 bilete extra din care cred ca raman cu 1 poate in plus.
Daca faci deplasarea esti invitatul meu tati.
Vedem ! Multumesc pentru invitatie !
Avem Neveu vs Yamato Street Fight. Fara manusi si fara lupta la sol.
Aranjat parerea mea.
N-ai cum sa implementezi pe bune scaune neoane si bate de baseball fara sa moara cineva.
Da, acuma sa vedem pentru cine.
Pare ca Neveu,ca regulile sunt facute in avantajul lui.Teoretic.
Arbitreaza Meko ?!
Da.
Smcher omu,are o scoala de vrajeala in el de rupe.
Ia aceeasi bani ca pt un meci sa fie parte din aranjamentu astora.
Si catre cine inclina balanta ? Ca Neveu zicea ca e singurul in care are incredere.
Pana acuma avem 2 meciuri bune gala asta: Fachiru vs Piciu; Neveu vs Yamato.
Posibil sa fie si Zanoaga vs Barbu. Meci echilibrat. E bun si Barbu.
Celelalte 2: Piticii vs Dustynel si meciul familie vs familie sunt pentru amuzament.
Ti-am zis asta e aranjat parerea mea.
Nu ai cu msa fie pe bune posibilitatea ca unul din ei sa poata lua o bata de baseball sai dea in cap aluilalt cu ea.
Poate o sa fie ustensile fake ca la wrestling,poate aranbjeaza totul complet,in orice caz ceva e.Meko arbitru(care a avut ultimul meci aranjat) e inca un motiv in plus sa cred asta.
Insa e un circ bun,mai bine decat sa te uiti la Insula Iubirii.