Aici discutam despre cea mai veche competitie din lume: FA Cup.
Manchester United este campioana ultimei editii !
Aici discutam despre cea mai veche competitie din lume: FA Cup.
Manchester United este campioana ultimei editii !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Arsenal-Man United cel mai tare duel al fazei actuale a Cupei.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Da, toti restul joaca cu panarame.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Praf Arsenal, o juma de ora cu om în plus și nu o bagă în poartă. Mai sunt încă 30 de minute, dacă nu Arteta e prostul scolii.
Senzațional turcul din poarta lui United, 2 parade fantastice, plus penalty aparat.
Mai e vreo competitie pe care s-o rateze Arteta anul asta?![]()
Ce ratat Harfeta, sa vede ca îl are mentor pe Pep. Vrea sa intre cu mingea în poarta, mijlocași de 2 lei, nu combina deloc cu atacanții, să dea niște pase verticale.
Bravo United, începe să se vadă mâna lui Amorim, victorie la City, egal la Liverpool și acum o elimina pe Arsenal în deplasare. Sezonul probabil e compromis, dar din sezonul viitor United ar trebui sa fie o echipă de top.
Ne-am găsit prostii![]()
Urat de tot si cam inadmisibil ptr Arsenal sa te scoata acasa si Newcastle si Man Utd la rand in cele 2 cupe...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Called it.
https://www.youtube.com/watch?v=LcrFS3bU6Yc
![]()
Havertz e un dezastru ambulat, cel mai mare dezastru din istoria lui Arsenal.
Pana nu scapam de el, nu o sa avem nici o sansa la nimic. Gunoi retardat total.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Brunitoooo Johnny te-am pupat ! Glory Man United
O ocazie = un gol, arati tzurul = iti da omor.![]()
Noi am avut 5 ocazii = un gol, dintre care penalty ratat si Havertz 2 cu poarta goala!![]()
Last edited by Johnny D; 13th January 2025 at 09:40.
I know because I'M BOTH!
Am vazu cateva clipuri despre Arsenal si sfarsitul perioadei Wenger si e asa cum tineam minte.
Omul a cedat presiunii si a plecat din cauza asta,pe fondul unor rezultate proaste,desi acel loc 6 e mai bun decat locuri de 8 sau ce au mai avut recent.
Practic a lucrat pt javra de Kroenke,care nu a urmarit bunastarea clubului deloc si a fost EXTREM de limitat financiar din cauza noului stadion.In conditiile astea el nu doar ca avea un mare dezavantaj insa a actionat si in beneficiul clubului.
Multe pacate despre un mare om in istoria clubului.
Si daca avea bani multi pe mana nu cred ca s-ar fi schimbat strategia. Wenger avea ambitia de a face fotbalisti din niste necunoscuti, de a juca fotbal frumos cu ciutani promovati de el. Si ala chiar era fotbal, nu labaria asta de azi practicata de Arteta si prostii lui.
Poate nu lua vreo vedeta,dar nu-l dadea pe Van Persie la Man Utd de exemplu.Sau nu era obligat mai bine zis.
Exact,Wenger si Ferguson erau pe stilul clasic si corect.
In ziua de azi e o mizerie bazata daor pe bani,cine i are,cine i controleaza,cine-i muta,etc.Ala nu e sport.
Nu mai vezi situatii gen Nottingham Forest sub Brian Clough sau Aston Villa sau Marseille sau eu stiu.Sunt dar rare.
Oricum pacat de cum a iesit din scena.
Wenger a fost genul de antrenor elegant. Dar cum nimeni nu e vesnic la o echipa ca antrenor asa s-a intamplat si cu Wenger. A trebuit la un moment dat sa plece.
Cea mai mare magarie din istoria lui Arsenal a facut-o Wenger, anume cand a mers la academia Barcelonei si-a vazut 2 baieti: numele lor? Fabregas si Messi. Si zice el "Cel mai mare regret al vietii mele e ca nu l-am luat si pe Messi!", idiot magaroc a crezut ca daca doar dribleaza nu paseaza de 20 de metri, nu e nu stiu ce, toata lumea dribleaza la 11-12 ani. Nu trebuia sa-i aduca pe amandoi, ar fi fost suficient sa-l aleaga pe ala care trebuie dintre ei!![]()
Pe Van Persie nu l-a dat nimeni, la fel ca pe Alexis Sanchez, ambii jucatori de atac cum n-am mai avut de cand au plecat ei, nici macar pe-aproape. Ambii au plecat cand au aflat ca clubul nu are ambitii sa aduca jucatori world class ori pe-aproape. Van Persie chiar a dat un ultimatum clubului printr-o celebra scrisoare dar care a fost ignorata si apoi a plecat.
Last edited by Johnny D; 14th January 2025 at 04:28.
I know because I'M BOTH!
Reactiile astea impulsiv sunt reactii de forum-ori evident sa spui ca Wenger a facut "cea mai mare magarie din istoria lui Arsenal".Omul ala a tinut clubul,s-a batut cu Fergie de la egal la egal,mers departe in CL an de an,finala jucata,sezonul invincibilii,a adus atatia jucatori buni din istoria Premier League,a avut grija de finantele clubului sub jigodia aia de Kroenke,etc.
Gandesti limitat.Nu ia dat nimeni au plecat ei ca nu erau ambitii la club.Pai si de ce nu erau ambitii?Exact.
E ca si cum Dorinel nu ar fi plecat de la Otelul acum,nu ar fi avut bani de cantonament nimic,ar fi plecat toti moca dupa 3 luni neplata si suporterii sa-i ceara sa ia campionatul cu juniorii.
Realitatea si asteptarile sunt pe langa la unii din voi.
![]()
Wenger a facut cea mai mare magarie din istoria clubului, dar si cele mai bune lucruri, asta din urma nu avea rost s-o mai zic ca se stie, doar prima era importanta, care nu e prea cunoscuta.![]()
Iar ambitiile clubului au fost binecunoscute in vremea lui Wenger, adica lipsa lor, deoarece patronii si managerul = clubul si acestia nu voiau sa dea bani pe jucatori, a mers cat a mers, dar jucatorii nostrii world class voiau sa vada ca si noi cumparat ca United jucatori pe multe zeci de milioane = ambitie. "Nu aveti ambitie, nu vreti performanta? Uite ca noi vrem. Nu putem sa fim jucatori de top si sa nu avem un amarat de titlu de campioana in palmares!", si au plecat la United. E simplu, nu stiu ce e atat de greu de priceput.![]()
I know because I'M BOTH!
Pai asta spun si eu,nush ce e asa greu de priceput.
Kroenke si constructia noului stadion il limitau rau financiar.Deci nu avea cum sa aibe ambitii mari.Deci nu avea cum sa-i tina pe aia.Se leaga totul.
Ca erau prostanaci in tribune care ziceau Wenger OUT am vazut.Dar outini stiau dedesubturile si cum statea situatia defapt.
Se stia... dar degeaba. Lumea si-a pierdut rabdarea cand n-a vrut sa dea bani pe Kante, si nici nu era prea scump si in schimb l-a adus pe Xhaka care a fost praf. Doar Arteta a reusit sa faca din el jucator de top, in ultimul lui an la Arsenal. Si tot Arteta si-a batut joc de el ca i-a zis ca n-o sa mai fie titular, ca aduce jucator mai bun in locu-i, pe Havertz.Duma mileniului, si un jucator de 12 ani din academie e peste cretinul ala care jumatate de timp nu stie unde-i mingea, il loveste mingea in calcai la pase, in clinciuri sare mingea nu stie unde e, zici ca e hopa mitica, si cu Newcastle il loveste mingea in umar si dupa 2 secunde cu intarziere dupa ce sare mingea din el cat colo el da cu capul in aer.
Ce zdreanta in reluare poate fi creatura aia! Asta cu siguranta e cea mai mare gresala din cariera de antrenorat a lui Arteta, fara nimic pe-aproape. Apoi in vara asta l-a adus pe Merino cand a vazut ca Havertz e inutil si nici acuma n-a reusit sa-l inlocuiasca pe Xhaka.
Dume cu prosti, n-ai ce... asta e. Acu va plati, stadionul se intoarce impotriva lui. Daca nu jucam si-i rupem pe Tottenham din start, sa vezi huiduieli si nebunie cum n-ai mai vazut de la Wenger incoace!
I know because I'M BOTH!
Daca se stia si erau tot cu Wenger Out zice mai multe despre ei sincer.Fairweather fans le zice.
"Nu a vrut sa dea bani pe Kante".Nicidecum nu avea fondurile necesare sau a luat decizia de a nu pune clubul in situatii grele financiar atunci sau in viitor.
Sincer,se vede ca unii nu ati manageriat nimic niciodata.