Tur pe 22 august, Cluj
Retur pe 29 august, Paphos
Tur pe 22 august, Cluj
Retur pe 29 august, Paphos
Last edited by delaparis; 15th August 2024 at 22:14.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Am schimbat. Sper sa iasa de data asta
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Mizerabil joc are chefere. Nici nu e de mirare ca au 200 de spectatori la meciuri. Sezonul asta au avut mare bulan în preliminarii, echipe de mână a 2-a din Belarus, Israel și Cipru. Și sa vrei și nu ai cum rata grupele.
Nu e vorba de bulan. E vorba de nivel la care echipele noastre joaca in Europa. Asta ne e valoarea si a adversarilor.
Jucam de la egal la egal cu bulgari sau ciprioti, e deja o performanta
Vorbeste in numele Farului, CFR cum necum si-a respectat statutul de favorita.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Il vedem pe Vlad Dragomir, nu poate fi un meci chiar atat de rau. Si putem verifica daca ce avem la nationala e mai bun sau nu 🤣
Pafos a scos pe CSKA Sofia dupa 4-0 in retur. Se anunta o dubla mansa echilibrata
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
In Paphos, 200 euro camera dubla in sezon Theo Sunset Bay Hotel, am gasit si 50 euro mai modest
O faina destinatie pentru CFR.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Ce panarame astia de la Pafos...daca n-au fost blat, inseamna ca-s tare prosti, de nivel Sanatatea Cluj.
N-am vazut meciul dar din rezumat am impresia ca s-au cotonogit acolo ca pe frontul din Kursk
Nooo, i-a dat Deac un pumn in cap unuia si pe urma nu s-a mai jucat nimic. Cipriotii n-au creat nici o faza in superioritate, nimic, zero barat, sarea mingea din ei ca din perete. Dragomir ala se vede ca a trecut pe la Arsenal, numai pase in lateral si inapoi.
Nu ma asteptam la Deac sa faca asa ceva. Dar se mai intampla. Importanta e victoria. CFR se va califica !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Iti face scârbă jocul acestei mizerii de ekipa, obisnuita cu arbitrajele in genunchi din liga 1, unde nu cred ca a castigat vreun meci, in istoria ei, fara sa fure. Cum a dat de un arbitru care nu cunoaste ce ospitalitați face Neluțu, cum au inceput vaicarelile, milogelile, antijocul pestilent si fotbalul a la Jiul Petrosani. Era unu' de la cei ce fură iesit in afara terenului, nu mai stia cum sa se rostogoleasca inapoi ca sa se lungeasca, ziceai ca-i iau masurile pt copârșeu. Nici el nu stia de ce sa se tina - de mana, de glezna, de koae, ca nu avea nici pe dracu' 🤢🤣 Asa ceva nu vezi nici la campionatul badigarzilor lui Neluțu.
Da' lasa ca poa' la Pufos intra un drop din ala marca Dragomir si le dam la mue acestor gunoaie.
Cipriotii i-au sicanat pe clujeni, ceva coate, Deac a fost calcat inainte de incident, putem nota croseul de dreapta, a fost scurt, precis
Cipriotii au cativa brazilieni, pot destabiliza echipa greoaie a clujenilor. Ar trebui sa-l vedem pe Louis la treaba, am asteptari prea mari ?!
Brazilienii aia cred ca-s ceva ospatari prin Cipru, n-am vazut un dribling, o pasa subtila...nimic.
O sa vedem in retur...
Cum spuneam, brazilieni de mana a 5a, sa nu fii in stare sa driblezi portarul.
Se topesc clujenii precum oamenii de zapada in 40 de grade.
Nu, n-am vazut nici un dribling pana acum. Ce vad este o cu totul alta abordare fata de meciul tur, cand in superioritate n-au fost in stare sa aduca mingea in careul clujenilor.