As vrea sa nu ma trezesc niciodata din acest cosmar ceferist 🤣
As vrea sa nu ma trezesc niciodata din acest cosmar ceferist 🤣
*******ii astia de la superbet nu-si fac curaj sa valideze galbenul lui Popa, sper sa apuc sa pariez si pe portarul lor.![]()
Daca se face 5,6-0 nu cred ca mai trag ăia de timp 🤤 Nu ma uit la meci, dar e o placere sa rasfoiesc fleșu' 🤤
Prinde CFR golul de onoare ?!
3:0 un scoar neasteptat, m-as fi asteptat sa-i bage in prelungiri pe CFR-isti, pare un meci usor pentru ciprioti.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Eu sunt curios sa vad cum o sa spele baiatul ala de la Zalau rusinea asta.![]()
Haha ce campionat avem. Gluma asta de echipă trage la campionat, iar în Europa e învinsă de niște ospătari aduși din cluburile braziliene.![]()
E clar ca dupa meciul asta, daca nu prind grupele, se poate declara falimentul 1 echipei si 2. al bursucului isteric. E o epoca primitiva care primeste un sut in kur, sper sa nu mai vedem astfel de oratanii in fotbalul romanesc.
Adevarul e ca niciodata nu i-am vazut asa fara reactie, as putea jura ca sunt blat.![]()
Asa sunt ei cand nu se suie cu pioleții pe adversar, cu complicitatea baronilor si a interlopilor care ii pastoresc.
Asa reactioneaza la arbitraje impecabile, cum a fost si cel semnalat in tur. Totusi, dupa sprctacolul ala gretos de trageri de timp si istericale, o sa treaca mult timp pana imi trece voma din gât, sa mai vad alt meci al mizeriilor.
A jucat bine Dragomir? A fost asa cum am zis, ca e peste Marin, Stanciu si Marin? 🤤
Capat de drum pentru CFR in Europa.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Sa speram ca nu i se face iar rau lui Nelutu.
jmekeri in RO, desculti in ioropa, sa nu zic pielea plii! pe alt canal joaca acum alti si mai jmekeri, condusi de un cioban xapitalist, buricul pamantului si luceafarul ortodoxiei romanesti.![]()
Pafos - Praf-fost 3-0!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Sa le mai sugi paula si alta data, lingaule!![]()
Pana acum ziceam ca suntem departe de fotbalul bun. Acum putem spune ca suntem departe si de fotbalul slab.![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
De asta e bine sa nu fii sigur cine castiga super Liga, pentru ca este slaba si orice echipa face o miscare cu un jucator ceva mai bunicel si
castiga campionatul.
Ce imi este din ce in ce mai clar, ca Petrescu nu mai poate reedita nimic din trecut, lotul acela a fost facut de doctorul Muresan.
Atunci care este adevarata valoare a CFR-ului ?!![]()
Last edited by iulian_1976; 30th August 2024 at 02:36.
Gott würfelt nicht! Einstein.
fotbal pe paine ptr prostovanul onlinesportforum!
daca crapid nu ie cfr sa fie! nu cu mult timp in urma spunea ca ptr el fotbalul se rezuma la ura, 'te n gura de pedofil castrat!
Tu ai probleme urate de interpretare.
Eu am zis ca simpatizez cu cei care fac treaba pt Romania si impotriva FC FC, nu ca tin cu ei. E cel mai normal lucru din lume.Daca crapa, nici ca ma intereseaza, doar ca altcineva trebuie sa le ia locul, Romania are nevoie de echipe bune, la fel si voma repetitiva fc fc, sa nu prospere, ca nu cumva sa fie voma peste tot. E doar logic.
![]()
![]()
In continuare insisti sa ai probleme la cap.
Fut pa maa-ta mah, pana scoate un plod pedofil castrat, fratior cu tine.![]()
Last edited by Johnny D; 29th August 2024 at 23:51.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!