Last edited by delaparis; 12th August 2024 at 23:49.
deleted
prea te legi si tu de detalii ''minore''
te-ar mira sa-ti raspunda careva ca-i typo? pe mine nu
Ps eu nu am frecventat forumul celalalt (tudose) dar peste jumatate dintre userii ramasi pe ols au participat (prin prezenta, ca si useri zic) la ingropaciunea acelui spatiu virtual
ce te astepti!?!
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
deleted
Nu cred ca forumul lui Tudose a atins vreodata nivelul de pestilențã al olsului. Dimpotriva 😊
deleted
deleted
Aici se vede experienta personala. De aia ai cont nou?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
deleted
Pacat. Trebuia sa relansezi userul deoarece era vedeta pe OLS ... stelist in plus.
Acum dracu' mai intelege de ce vei fi banat
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
deleted
Glumesc bre ... se pare ca nici ego al tau nu se schimba
deleted
De atunci pe forum nu s-au mai facut mari alegeri din pacate. Forumul a stagnat, viata a mers inainte deci in teorie OLS a regresat.
Vad ca tot ziceti de un alt forum, dar n-am avut niciodata curiozitatea sa aflu care e.
Acum mi-ati trezit curiozitatea. Care e acel forum al lui Tudose?
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Asta era nick-ul tau? Tin minte ca erai uracios rau... cat sa fi avut p-atunci... 12 ani?
Parca imi amintesc si eu ceva. Dar din ce-mi amintesc, ala a fost primul si a fost inlocuit cu asta.
All blinds in together. Pentru mine sunt una si acelasi lucru, chiar daca Vadim n-a reusit sa-l copieze chiar la fix.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
pentru prostovani si prietenii lor!
tudose si gasca activau aici cu ani in urma, au migrat pe 365 dar au revenit cu coada n tre picioare! majoritatea dinamuisti si polisti care si spargeau gaozul la fm urile unde se bea si halea moca.
in alta ordine de idei, cei dati disparuti ba au fost loviti de cancer, de tramvai dar si de alte atelaje agricole! ma pish pe tudose pitesteanul dar si pe 365, odihna vesnica!
Spuse un moderator care se respecta!
Aplauze!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
mercedese, esti mort si inca n ai aflat, te incadrezi la cei loviti de atelaje agricole!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.