Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 21 of 133

Thread: Etapa 5 2024/2025

Super Moderator
    Reputatie
    1

Etapa 5 2024/2025

Vineri, 9 august
    Ora 21:00 FCSB - Farul Constanța

Sâmbătă, 10 august
    Ora 17:00 FC Hermanstadt - FC Botoșani
    Ora 19:00 UTA Arad - Oțelul Galați
    Ora 22:00 Gloria Buzău - FC Rapid 1923

Duminică, 11 august
    Ora 19:00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova
    Ora 22:0 CFR 1907 Cluj - Unirea Slobozia

Luni, 12 august
    Ora 19:00 Petrolul Ploiești - Universitatea Cluj
    Ora 22:00 Poli Iași - Dinamo
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Derby mare intre fosta, actuala si viitoarea canpioană 🤣 In mod normal, venita dupa meciul cu sparta-n rozetă, fcbs e prada usoara in fata 1.Farului, 2 Hagiului - depinde cum privim situatiunea 🤣

Ma mir ca nu a fost amanat si acest meci, in binele fotbalului, probabil ca Haji a achiesat mai repede decat Ieftinie sa cedeze punctele 🤣 De fapt, ma mir ca nu a fost amanat tot turul regular, pt ca asa e frumos sa sprijinim reprezentanta fotbalului nostru, obicei care a dat roade in secolul trecut.

In rest, nu avem meciuri f apetisante. Probabil, Dinamo va mai marca ina 4-5 la Iasi. Desi Iașul a jucat, poate marca de cateva ori, vad un 3-5 scor corect

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Cat bulan sa mai aiba si Dinamo?

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0

Jur c-am crezut ca Delaparis a zis asta pentru o secunda!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Cat mai mult, sper, pt ca daca vor incepe iar cainii sa se planga de albitraj, vassaras, comisii, indirecte, ghinion, caldura, vacile șiman si mircea vrenic, o sa se mi se-nfoaie parul de sub buric. Asa, macar ii lasam dracului sa castige toate meciurile, ca oricum nu conteaza. Echipa joaca degeaba si se poate salva de la retrogradare de pe locul 1 🤣🤣

Reputatie
    1
    N-am mai vazut un antrenor atat de outdatat ca Mircea Rednic de la prestatia lui Gares Sausgay, la european 🥱 O futătură de meci, doua futături de echipe si antrenori care ne fac sa reevaluam si sa tinem pumnii stransi Otelului 🤣 Nu, am fost cam dur cu Mihalcea, Slobozia macar a incercat, a ratat vreo 3 ocazii, iar Uta a plecat cu punctele, intr-un hold-up antologic 🥱 Dati-va, ba, in p.ula mea cu mizeria asta de fotball cu tot! 🤢

Reputatie
    1
    Ultimul meci pe bilet, supercota de 2.10 pe Rapid.

Bai, sa nu care cumva sa cadeti in nas si la meciul asta, ca va blestem sa vina antrenor Ninel Sumudica! 🤣

Reputatie
    0
    Eu am antepenultimu meci fara egal 1 si mi-e frica.

Dar avem o sansa-n plus: betivanu inutil nu e pe banca!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Acum era momentul pt Sumudica sa dea o lovitura de cort

Reputatie
    1
    🤣 😳🤣

Reputatie
    1
    Am si gg3+ si doua suturi pe poarta Burmaz. Asta ultimul cred ca il arunc deja.

12. 5th August 2024, 22:02

13. 5th August 2024, 22:04

Reputatie
    0
    Viorel Moldovan: "Vrem sa fim o echipa dominanta!"

Deocamdata suntem o echipa dominata, foarte aproape ce-i drept cele 2 cuvinte.

DEMISIA BAHH!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Acum era momentul pt Sumudica sa dea o lovitura de cort

Porcule.

Am si gg3+ si doua suturi pe poarta Burmaz. Asta ultimul cred ca il arunc deja.
    Razbunarea Rapidului pentru ce-ai zis!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Doua degetele silfide a pus Ciobotariu jr pe spatele puternicului nouar rapidist Burmaz, ca atunci cand mangai sira spinarii unei femei cu aratatorul 🤣, dar a fost suficient pt a intra in șoc cardio. Zici ca il lovise in ficat Gebauer din filmul Ringul 😱 Astia sunt fotbalisti, ma? Il injura toata lumea pe Lennon, dar nu se uita ca piszdele astea au 0 personalitate si valoare pt un club aflat in pragul centenarului.

Reputatie
    1
    Lazio, ati venit, ma, cu banii la Hagi sau vreti sa faceti echipa gratis?
    Last edited by Capitanu.Burcea; 7th August 2024 at 14:16.

Reputatie
    1
    Le-am amestecat un pic, dar sa nu uitam LECTIA DE TACTICA primita de Neil Lennon de la Marius Sumudica, in studiourile Fanatik. Boldul apartine redactiei, deci, cred ca a fost insotita si de cateva palme zdravene, de i-au cazut pistruii in nas Bun, am ascultat Sumudica, Becali, ce ar mai fi, poate un live de la Vlad Baltazar si ma declar multumit de felul in care a inceput saptamana asta fotbalistica.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Rapid nu-si poate amana meciul pana isi mai revin si ei un pic?

Reputatie
    1

Mi-e frica de laudele perverse ale lui Sumi. A zis ca daca ii prinde Dinamo asa carpiti, cu fundasi centrali pusi pe benzi, lateralii pe centru, fotbalisti pozitionati pe piciorul slab (vezi Ignat), extremele playmakeri si mingi aruncate in capul atacantilor, le rupe capul ca la porumbiei, cu vitezistii Abdallah si Politic, ambii adusi din liga 3. Si cu Cirjan, dat afara chiar de la Rapid Eu nu cred asa ceva. Daca Dinamo bate Rapidul, dupa investitiile astea de milioane ale Mobexpertului, inseamna ca le-am vazut pe toate
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Le-am amestecat un pic, dar sa nu uitam LECTIA DE TACTICA primita de Neil Lennon de la Marius Sumudica, in studiourile Fanatik.
    S-au jucat 5 sexpsisti contra 2 rapidisti, magarushul, pe cuvantul meu.

Daca Dinamo bate Rapidul, dupa investitiile astea de milioane ale Mobexpertului, inseamna ca le-am vazut pe toate
    Trebuie sa ne revenim si noi cu cineva.

LE: Cu Shumudik am vrea noi. P-asta l-am vrea afara, oricate etape ne-ar costa. Eu am zis 10 la rand.
    Last edited by Johnny D; 7th August 2024 at 15:02.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Daca Pepsi a facut superioritate 5 contra 2, ceea ce e corect, desi la un moment dat era 10 contra 0, ma intreb unde creau superioritatea lor restul de 3 rapidisti 🤣

Aflu si eu ca transferurile la Rapid le face unu' Sandu. Ok, dar sa lasi atatia bani pe mainile unui cretin care a dat 25/30 chixuri e cam dubios. La bani, poate nu esti mult pe minus, multumita croatului din atac, Krasniqi si poate Rrahmani. Dar dpdv sportiv esti pardaf, ori tu, suporter, vezi ca ii intra din marketing, din bilete, sponsori, tv, tranzactii jucatori, iar ăia din teren joaca mingile pe bărbi dupa o saptamana de antrenament, ba se si accidenteaza din nimic, e clar ca biznisul nu e directionat sa multumeasca suporterul, ci patronii. Si asta e exact tipul de patron impotriva caruia lupt insa e un statut minoritar. E Romania, ce dracu sa spui mai mult.

Lui Șucu ii repugna corsicanii, am inteles, nu va pune antrenorul lor. Da' ma surprinde si liosa de koae si versatilitate a jucatorilor, care se sclifosesc prea mult, in p mea. Joaca, ba, unde te-a pus ăla, da-te-n mm! 🤣 Vrei 20 de mii sa dai niste pase lateral si sa le dai doar cu dreptul. Etoo a jucat fundas stanga, sa amintim doar un exemplu... 😏

Reputatie
    0
    Avem si noi vreo 2-3 de Etoo in echipa, trebuie doar sa-i descoperim.

Sau mai bine zis, sa-si dea si ei seama cine sunt.

I know because I'M BOTH!