View Poll Results: Cine va fi viitorul selectioner al Romaniei ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Gheorghe Hagi

1 25.00%
  • Adrian Mutu

0 0%
  • Cristian Chivu

0 0%
  • Mirel Radoi

0 0%
  • Dan Vasile Petrescu

0 0%
  • Ladislau Boloni

0 0%
  • Mircea Lucescu

1 25.00%
  • Marius Sumudica

2 50.00%
  • Laurentiu Reghencampf

0 0%
  • alt selectioner (nominalizati-l pe thread)

0 0%
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 85 to 92 of 92

Thread: Mircea Lucescu - actualul selectioner al Romaniei

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Adevarat,ma gandeam doar la fundasi centrali/mijlocasi centrali.

Confirmat sau nu eu ma uit la fotbal sa vad ceva,un spectacol,o emotie.

Prefer pe Koeman sau Zeman peste multi cu trofee.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Suf Podgoreanu a jucat pentru nationala U21 a Israelului contra Germaniei. Asta a trecut si pe la AS Roma. Din pacate a ales alta nationala in detrimentul tricolorilor.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu atat fundasii a fost problema nationalei, ci lipsa de curaj pentru a schimba si lipsa unei tactici in timpul meciului.

Toata generatia de la Under 21, 2018 a fost blocata, pana in 2023 din diferite motive, in principal toti antrenorii devin genii
    la nationala, vin cu sistemul lor.

Edi nu mai avea ce sa faca, a fost obligat sa joace cu generatia asta.
    Nu uitati un lucru, nu era departe sa te trezesti cu Chiriches la nationala, omul o primeste printre picioare cand face tackling
    in Liga 1, nu in, nu stiu ce campionat...
    Last edited by iulian_1976; 5th September 2024 at 01:14.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    Prea multe asteptari de la omul asta, se cauta ceva providential.

Momentan e mare fsss.... o schimbare ar fi, sa putem, sa depasim o Suedie, Danemarca, Norvegia, Irlanda, Scotie, Serbie, Bosnie la un moment dat.

Este pozitiv ca nu au venit direct preliminariile CM, sunt sigur ca vor veni jucatori tineri, Nita cred ca e poveste, de ex
    Tarnoveanu desi gafeur, va fi preferat...

Hagi jr l-a salvat si pe Edi si Mircea, ce era in presa sa fi ramas 1:1, fara VAR putea fi si 1:2...
    Last edited by iulian_1976; 10th September 2024 at 13:08.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Totusi, a facut niste schimbari kamikaze care au iesit. Daca ne arbitrau domnii Kim Milton Nielsen si Urs Meier, probabil luam noi 3 bucati, nu mai scotea nici dracu mingea din poarta inaptului Tarnovanu. Care are priza la minge de parca e unsa cu nutella. Per total, Lucescu a judecat corect meciul, chiar daca adversarul a fost miniona Lituania. Nu am mai vazut antrenor roman sa faca schimbari de atac de la hãt, plm, nici nu stiu.

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    La cum a facut selectia, fara a-i reprosa ca a lasat deoparte valori evidente (Molaru?), nici nu a venit cu idei cine stie ce fresh. Lotul asta il facea si Iordanescu fara nicio problema, cu Mogos in locul lui Cristea Ce dreacu, toti atacantii trebuiau lasati acasa. Poate doar Dragus, in amintirea meciului cu Ukraina. Se mai poate discura azi de Sorescu la nationala? Pai, ne batem joc de oameni, ba nene...
    Si eu astept ca Lucescu sa mai perie lotul actual si sa aduca jucatori care poate ca merita mai mult sa fie la nationala. Daca promovam in grupa B atunci se va chinui serios cu lotul asta. Insa cred ca nu putea face schimbari prea mari de la primele meciuri, ar fi riscat prea mult degeaba.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Totusi, a facut niste schimbari kamikaze care au iesit. Daca ne arbitrau domnii Kim Milton Nielsen si Urs Meier, probabil luam noi 3 bucati, nu mai scotea nici dracu mingea din poarta inaptului Tarnovanu. Care are priza la minge de parca e unsa cu nutella. Per total, Lucescu a judecat corect meciul, chiar daca adversarul a fost miniona Lituania. Nu am mai vazut antrenor roman sa faca schimbari de atac de la hãt, plm, nici nu stiu.
    Ar trebui sa-mi fie teama sa-l analizez pe Lucescu ?

Joaca acelasi sistem cu Edi? Da.
    Aceleasi probleme, cu Ucraina, Belgia, Slovenia, Olanda, Kosovo si Lituania, tot in zona lui Ratiu si unde ar trebui sa inchida si Razvanel.

Roscovanul si Doku de la belgieni, Gakpo de la olandezi au reusit mai mult in zona aia? Da.

Tarnovanu poate iesi pe centrari corect, ca e de la FCSB sau nu, nu conteaza, insa va pun citat, o sa vina meciuri cand va gafa, nu va asteptati la minuni, iti poate ingropa meciuri.

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Noi la nivelul axului central, suferim cam la toate pozitiile. Dragusin poate e singurul care ar avea loc sa creasca, in rest, fiecare are cate o hiba. Burca e prea lent, rigid, previzibi. Atuurile lui sunt fort si stapanirea de sine, dar pe faza ofensiva nu e bun de nimic. Marius Marin are un bagaj tehnic foarte limitat si e titular pentru ca Baluta, nedelcu sau Screciu au fost chinuiti de accidentari. N-am nimic cu baiatul, chiar imi place implicarea si determinarea lui, dar ca si mijlocas nu prea ai voie sa gresesti pase si trebuie sa si surpinzi putin. Stanciu nu mai are aproape nimic din ce a avut. E depasit clar in viteza de multe ori. Chiar am vazut vreo doua faze in ultimul meci in care se chinuia sa se tina dupa un lituanian si efectiv nu putea sa-l ajunga, cu toate ca adversarul lui avea si posesia. Razvan Marin e OK, dar nu in acest triunghi de mijlocasi. El trebuie sa fie aproape de Marin, ca asta nu poate da o pasa precisa mai lunga de 10m si sa fie si pe langa Stanciu ca sa-l ajute in dueluri. E un mijlocas de travaliu, nu degeaba e in Serie A de atatia ani. Dragus e OK, dar se vede ca nu are concurenta pe post si joaca prea relaxat.
    Va trebui ca Lucescu sa gaseasca solutii rapide. Ori schimba sistemul a.i. sa-i faca utili pe cei de mai sus, ori pastreaza acest 4-1-4-1 si face ajustarile de rigoare.
    Ca si fundasi centrali ar fi: Ghita, Ilie de la CFR, Pascanu de la Rapid si cam atat. restul sunt de profilul lui Burca. Poate doar Huja ar merita incercat
    Ca si mijlocasi defensivi ar fi Dican, Screciu, T Baluta, in conditiile in care incepe sa joace la Slask.
    Ca si box to box ar fi Olaru, Cicaldau, Grameni
    Atacanti: Birligea si Munteanu.
    Pe celelalte posturi, am mai avea 2 tineri plecati pe bani buni, care astept sa confirme: Mazilu si Rares Ilie.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!