View Poll Results: Cine va fi viitorul selectioner al Romaniei ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Gheorghe Hagi

1 25.00%
  • Adrian Mutu

0 0%
  • Cristian Chivu

0 0%
  • Mirel Radoi

0 0%
  • Dan Vasile Petrescu

0 0%
  • Ladislau Boloni

0 0%
  • Mircea Lucescu

1 25.00%
  • Marius Sumudica

2 50.00%
  • Laurentiu Reghencampf

0 0%
  • alt selectioner (nominalizati-l pe thread)

0 0%
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 21 of 97

Thread: Mircea Lucescu - actualul selectioner al Romaniei

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0

Mircea Lucescu - actualul selectioner al Romaniei

Asa cum stim cu totii Iedi a plecat ieri de la carma nationalei de Fotbal a Romaniei.

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/...sp-750443.html

Cine va fi urmatorul selectioner al Romaniei ?

Printre numele vehiculate: Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Cristi Chivu. Mai sunt si alte variante: Dan Petrescu, Mirel Radoi, Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Marius Sumudica, Laurentiu Reghencampf sau de ce nu o alta optiunea inafara celor enumerate.

Voi cine credeti ca va fi viitorul selectioner al Romaniei ?
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Ninel.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Sa vina Shumudik
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Foarte bine a scris Ștucan, astazi. Un selectionez care a demisionat in speranta unor suvoaie de rugaminti si lacrimi la nivel national, care evident nu au venit. O reactie firava in media, la nivelul suporterilor, avem cu totii sentimentul ca nu am pierdut nimic. Asa au facut si taxu si hagi la vremea lor. S-au facut petitii, plecaciuni nationale, a venit Paunescu cu lautarii, cu țuțerii lui slinosi. Numai ca Iedu, o nulitate, a creat 0 reactii de simpatie, ca editorialele lui Drejan 🤣

Oricine vine e minimum la fel de bun ca Iedi, plus un mic upgrade 🤣

Reputatie
    1
    Da, numai ca acum urmeaza calificari pt mondiale, deci foarte mari sanse de esec. Sa vedem care-i fomalaul care se arunca la asa ceva. Cred ca unul dintre Mutu si Ninel.

Reputatie
    1
    A facut exitul la momentul potrivit pt un șobolan, cum a facut la toate echipele la care a antrenat, si a ramas desenat in pronaosuri ca Sf Iedi Insomniacul, aducatorul de calificare obiditului popor rumân.

Ninel e bun. El oricum e antrenor de cateva luni pe an. Ii raman 8 luni pt barbut si pariuri, restul sa faca treaba, sa ne califice

A venit ala sa spuna ca in calitate de a1 la nationala si-a neglijat familia ani de zile. Pai, poate ai fost la curve, in cluburi, ai fugit de acasa cu Delia, ca la nationala sigur n-ai dat forja 🤣

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    E fricos Iedu, dacă avea coaie rămânea, dar știe și el ca bulan ca asta nu mai are, o grupă penibilă de calificări. Asa o sa rămână cu o imagine bună. Asta a contat pentru el. Evident și banii, probabil va merge la arabi acum.

Nu știu dacă se bagă Hagi acum la mondial, șansele sunt mici de calificare oricum.
    Probabil îl vor pune pe Mutu, care e zero ca antrenor.

Reputatie
    1
    Il vrei pe Mutu la Ovidiu?

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Il vrei pe Hagi la nationala?
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    1
    Pt binele lui nu l-as vrea acum.

Reputatie
    0
    Pentru binele lui se pare ca a batut palma cu Burleanu.
    Asteptam confirmarea, o conferinta de presa si pe Preafericitul Parinte Daniel cu busuioc si agheasma.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    1
    Am dubii.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Hagi a refuzat. Vedem cine urmeaza la rand.

Reputatie
    1
    Ăsta e Haji. Face crize de isterie, intra in sevraj cand nu le sunt recunoscute meritele gloriilor, nu sunt cautati, intrebati, ofertati, cautati la ouale de sub pulă, cand nu sunt pusi sa faca aia si aialalta, iar cand e ofertat, oficial, sa preia nationala, incepe sa strambe nasul rozaliu si sa faca pe inabordabilul. Pai, du-te, ba, in **** mea, atunci! Sper sa nu mai fie cautat, niciodata.

Reputatie
    1
    Totul pana la bani, Dogule! Cand ai sa vezi la machedoni ca lasa averea pe mana altcuiva?

Reputatie
    0
    Vrajeala cu cedarea actiunilor, cica conflict de interese. Dpmdv Hagi este singurul antrenor care stie si poate scoate ceva din leprele astea numite fotbalisti romani.

Reputatie
    1
    Deci
    Mutu sau Ninel?

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Pai Ninel are si el un proiect la Rapid, nu?
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Proiectul lui Ninel e care da mai mult, ce plm!

Reputatie
    1
    Sa moara mama!

Reputatie
    1
    Hagi a declinat oferta, care imi aduce aminte de filmul Salariul groazei. Ar fi antrenat cu nitroglicerina in spate aceste preliminarii si probabil era facut zob la primul esec. A fost ghinionul lui sa prinda stacheta ridicata atat de sus de reputatul iedi cașketescu 🤣 Care a avut luxul unei competitii de acomodare, incheiata cu retrogradarea in urna cu diletanți, pt ca apoi sa prinda o grupa nesperata nici in vise. Acum a inteles toata lumea ca, in fond, si Hagi e om si mananca căcat cu lopata. Iti creezi o imagine de paladin si reformator, dar cand ti se dau cheile nationalei nu stii pe unde scoti chilotii din ițari.

Ba, nu stiu, Sumudica imi aduce aminte de un a1 al Kosovo, Bernard Challandes, un tip asa exploziv care ridica bine adrenalina jucatorilor. Pana la urma, e nationala, nu ai ce fotbal sa ii inveti. Cel mult, invers Faci o selectie onesta, ii incarci putin, mental si tactic, si aia e. Nu stiu, ma uit la labagiul asta de Iedu, zici ca ce p.ula mea job a avut el, de dormea 3 ore pe noapte. Inseamna ca mental esti slab, o piszda pepetua, strang astia asternuturile murdare de kaka, dupa fiecare cantonament?