PSG
O.Marseille
O.Lyon
AS Monaco
Lille
alta echipa nominalizati-o pe thread !
Lyon e un fel de Arsenal acu 4-5 ani.
Pe Se Jaleu.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
De Zerbi face treabă bună. L-aș fi vrut la o echipă de top din PL sau Serie A.
Adevarul e ca ma susrprinde si pe mine ce face De Zerbi acolo, nu ma asteptam ... chiar asa. . A reusit in scurt timp sa puna un joc la punct cu niste chifle de jucatori ... mai chifle chiar si fata de aia de la PSG. Si nu a intrat inca Rabiot. Acolo o sa fie buba dupa mine. Ala o sa se creada Mbappe de Marseille si strica jucaria lui Zerbi.
In orice caz, Lyon e deja in criza de inceput de sezon ... la fel ca in ultimii 3 ani
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Barcola e noul Mbappe ! 2 goluri cu Rennes.
Lyon castiga la Toulouse.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Ca stil aduce mai degraba cu Thierry Henry, dar e adevarat noul punct forte la PSG in atac.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Marseille pierde la Strasbourg si lasa in pace PSG Ramane Monaco
1 Paris-SG 16 pct
2 Monaco 16 pct
3 Marseille 13 pct
Surprinzatoare infrangerea celor de la OM.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Deloc. Cei care il ascultau pe Banciu, cea mai credibila sursa OM, stiau deja ca echipa nu juca nimic, iar pe termen scurt trebuiau sa vina si directele la ficat.
Apropo, Banciu s-a despartit de Prima. O multume de unșpemetriști au ramas in aer si e pacat, e una dintre cele mai fidele, inteligente si spirituale comunitati de kinosseuri 😊 Cand toci atata carne de porc, saptamanal, e de asteptat sa apara si probleme cu flora intestinala. Bucurati-va, am infrant, baga-mi-as pla in voi de uselisti nenorociti!
Pai l-au băgat sa facă emisiunea într-un beci, normal că a renunțat. Am văzut ultimele emisiuni și se aude că se va muta în online. Sper să revină repede.
Mi-a plăcut ce a zis în ultima emisiune, că dacă va face podcasturi și îl are invitat pe Ilie Dumitrescu, o sa ii zică după 2 minute ca habar nu are de fotbal, nu kkt cum fac ăștia acum, că ba ce mare a fost Ilie ca jucător și tot felul de întrebări stupide. )
Monaco castiga la Rennes 2-1, Kehrer si Balogun marcatori.
19/21 pentru Monaco in acest start de sezon.