Si PSG-ul il vrea si ii ofera contract de 8 milioane de euro pe an.
Si PSG-ul il vrea si ii ofera contract de 8 milioane de euro pe an.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Nu pare genul care sa prefere farmingul pentru bani in pofida celui mai tare campionat din lume.
Pare un alt Dragusin, dar ramane de vazut daca cluburile din Anglia au bani pentru el.
Este renumita treaba ca fereastra de iarna nu e atat de benefica afacerilor pe multi bani in insula.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
S-a stricat si Scorpie...clubul satelit Rapid.![]()
Ce mizerabil de previzibili sunt si acesti fotbalisti care nu vad in fata decat muntii de bani S-a certat cu Conte, trebuie sa plece. Nu ca si-ar dori, dar sunt filozofii de fotbal diferite 🤣
Vad pe flash ca grifonului șucan ii merge din plin. Am avut ocazia si noi muritorii sa vedem un leu atacand in savană, momente pe care doar National Geografic le avea pana acum. Un biznis care creste vazand un ochii, care ne facr mandri ca suntem romãni, liberali, rapidisti 🥳
Am vazut cateva meciuri ale Parmei anul asta. Daca nu schimba ceva, nu vad cum ar putea sa se salveze. Antrenorul mi se pare cel putin neinspirat, jucatori slabi, tot jocul e la intamplare. Ma uit la Man, mai rar asemenea indolenta si sictir, imi vine mie ca spectator neutru sa-i umplu frigiderul cand il vad cum se plimba pe teren.
Jucatori carora li se pune covorul rosu de sub burta avionului, cand vin in Romania, nu pot face diferenta intr-un meci de play-out, in Italia.
Daca la Genoa, echipa 2 a lui Sucu, cum vine, cum rupe tot, va dati seama la echipa de baza Rapid ce-o sa fie!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Simt ca lui Danielle Succi ii place managementul, vrea sa joace si sa invete direct de la mama lor, de aceea si-a mai luat o jucarie. Momentul ala cand oracai atarnat de cracul parintilor sa iti ia masinuta de pe temu, ajungi acasa si baiatul vecinilor are un sistem de la Nintendo 🤣 Plus incapacitatea de a se impune in Giulesti, unde achimba antrenorii ca pe ciorapi, iar birourile clubului sunt intesate cu arme de asalt si rude ale sefilor de galerie. Care, bomboana pe colivă, iti mai pun si antrenor, iar tu te faci ca esti de partea manifestantilor 👏 Ce sa mai demonstrezi aici, esti deja invins de sistem neandertalian. Mai arunci cate o firimitura, ca e totusi in joc obrazul firmei. Dar Succi va incerca sa se impuna in Italia, cred ca asta e adevarata provocare.
Pe cine ai vedea noul antrenor al Genovei, pe Lucescu jr, Hagi sau Ninel?
Cred ca va fi testul pisa al patronatului șucan. Il vad lucrand cu Andrea Pirlopt ca are o filozofie italiana, una apropiata de cea patronala
. Nu prea fac treaba francejii antrenori in Italia, ma astept sa avem curand o mutare din studiourile Mobexpert. Antrenorul va fi anuntat ca la Eurovision, de catre doamna Diletta: Andrea Pirlo, ăăă, dodici punti.
De la Rapid, Sumi va merge a1 la nazionala. Sumudica, fara oamenii lui Bocci Frie in spate, e ca Superman ars de soare, tinandu-se de ziduri. Aici e puterea lui, tara banilor pe jos si a nonobiectivelor vazute prin lupe x16 🤣
Corect,si azi a jucat la ciupeala.
Parerea mea ca Pecchia nu crede ca se poate deschide cu jucatorii astia.
Sincer il si inteleg,echipa e slaba.
Krause a bagat bani in primul sezon cand a luat echipa facand multe panic buys sa salveze echipa si nu a mers.Nu inteleg de ce nu baga si acum in perioada de stabilitate.
Norocul lor este ca sunt multe echipe slabe,Monza e ca si picata deja iar Venezia e la 5 puncte de salvare care e destul de mult.Deci un loc retrogradabil mai ramane.Pot scapa.
I-am vazut si cu Monza...vai mama ce chin, cu om in plus, victorie in min 97.
Nicaieri nu mai puteti de Sucu, Shumudik si Rapid, nici pe Italia. Asa ceva...![]()
Mama cat o sa-mi placa daca si cand va dau subordonare toti 3, ca la pushlamale!![]()
Mi-o doresc mai mult decat pe Demi Moore acu 20 de ani!![]()
Ca tot este si subiectul asta la moda aici pe forum.![]()
Last edited by Johnny D; 14th January 2025 at 04:07.
I know because I'M BOTH!
Ce junghi de arbitru la Monza-Fiorentina, 2 penaltyuri inexistente pt Fiorentina, primul, la care s-ar fi putut lega de un contact, intors de VAR, al 2 lea la care chiar n-a fost nimic, confirmat.![]()
Juve la al 28 egal din 20 de meciuri cu Motta... Superb. Hai cu invincibili!!!
Cine a jucat X sau psf X sezonul asta pe Juve e miliardar.
Juve ramane neinvinsa in campionat. Un fel de Mr.X acest Thiago Motta.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Extraordinar boostul de motivatie si capital oferit de Sucu echipei ligurice, care egaleaza in capitala la prima trecere a Rubiconului, in 30 de minute. Pragmatism șucan, cum ar spune Daniel Scorpie.
Chiar si asa n-a fost suficient. Grifonul sucan s-a prabusit dupa pauza.
Da, dar primul cancioc cu strategie si intentii frumoase a fost turnat sub linia de 16. Poate Genoa nu are un prezent la inaltime, dar viitorul e exceptional 🤣
Juve castiga derby-ul cu Milan scor 2-0
Napoli intoarce Juve de la 0-1 si planeaza imperial peste Serie A, cel mai frumos campionat din lume. Cu precizarea ca Juve arunca in teren Savona si Zbangula, adica un Juve extrem de low, anacronic pt aceasta echipa legendara de gobbi.
Degeaba baga miliarde englejii, e vorba de educatie,experienta, istorie si emotii care nu se p0t replica in in niciun campionat.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții