sa lovesti de 3 ori aceeasi bara ....de mult n-am mai avut asa ghinion ..![]()
sa lovesti de 3 ori aceeasi bara ....de mult n-am mai avut asa ghinion ..![]()
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Se vede c-am pariat io pe voi.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Intre timp Ionut Radu a plecat de la Inter si a semnat cu Venezia.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Era plecat de la Inter de 2 ani. Jucase doar prin cluburi.
La un moment dat era considerat optiunea principala in momentul in care se va retrage Handanovic, ulterior a fost imprumutat pe la diverse echipe mai mult sau mai putin obscure. Parca i-a ajutat pe Auxerre sa scape de la retrogradare.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
si-a pus cruce carierei pe 28.04.2022 ...![]()
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Avand in vedere diferenta de valore: Halucinant de bine: 7/9 pct ptr Milan in meciurile cu Inter, dupa atatea si atatea infrangeri la rand.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Droit au but s-a dus Firenzele, ranforsat cu Denis Man - autor al unei duble. Parca au calcat pe cablul de curent neizolat, le clantane dintii si acum nerazzurilor 🤣 Moise Kean reinventat + acest Comozzo, fundas central. Fac ce fac italienii, dar scoala de fundasi nu se uita niciodata.
Man, Marin și Coman toți titulari, pe banca de rezerve.![]()
Asa cum va spune a1 Mircea, e un ćbībī cambpionat bbuternic ćbībī cand eram eu in ćbībī la Brescea, serie B era ćbībī adevarata liga a cccampionilor. Bbbaietii sa se bbregateasca, ca eu am antrenat toti jucatorii care sunt azi abībī antrenori si stiu ca abībī le va veni sansa peste bbb 10 ani, cum fac si eu la nationala cu toti abībī a rapenii de la camile.
Nu inteleg de ce Parma insista sa joace cu Man, ala pur si simplu se plimba pe teren, ce face el numai fotbal nu se numeste.
Deci 2 zile la Naum și Sa****la o sa se vorbeascć doar de golul asta.
Nu mentioneaza nimeni meciul bun facut de Razvan Sava la Udinese contra Napoli.
Chiar nu. Acum aud prima data, in schimb am scrollat 10 articole cu Florinel, Mihaila, Man, ce au zis P.ulea, camila, Ioana, Vasilica lu' Moloz, antrenoru', maseoru', instalatoru', cioclu' lui Cagliari despre Florinel.
Salutam, cu respectul cuvenit, din peluza municipalului din Bergamo! Fara poze, ca forumul nu ne mai lasa![]()
Asteptam sutul lui Florinel. Nu prea sunt pe aparare astia la Bergamo, se poate manca o paine cu salo si usturoi, ca in orice gospodarie traditionala ukrainć.