View Poll Results: Cine se califica?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Steaua

1 14.29%
  • Maccabi

6 85.71%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 21 of 32

Thread: Turul 2 UCL: FC STEAUA - Maccabi Tel Aviv

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0

Turul 2 UCL: FC STEAUA - Maccabi Tel Aviv

Marti, 23.07.2024, de la 20:30, pe stadionul STEAUA.

Cu domnul GgB in prim plan, cel mai bengos antrenor din fotbalul mioritic...bubuiaaaalaaa...
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    As vrea sa-mi dea usoare emotii wc wcsb care pentru unii amarati e Steaua, dar dupa ce-am vazut in aceste prime 2 etape, ma tem ca ar fi mai bine sa ne reprezinte Slobozia in locul lor.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Ăia au 5 jucatori absenti, 4 fiind titulari. Oricum, izdraelienii aveau lotul mult sub fc fcsb, 10 milioane mai putin. Acum, probabil, au ajuns la - 15. Zahavi are 38 de ani, practic ăia ataca cu un Patriche sau Sapunaru 🤣

Da, meci greu pt fc fcsb, mai ales ca Uefa nu il va trimite pe Băban si la meciul ăsta. In mod normal, te califici fluierand. In mod anormal, o sa auzim milioane de povesti despre ce mare ekipă intalneste fc fcsb.

Reputatie
    0

pentru amarati este STEAUA, ptr pedofili rupti in cur crapid jumulesti!
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Zahavi are 36, mai e si Turgeman acolo ! In principiu Maccabi e favorita. Practic insa vom vedea. Faptul ca nu joaca pe teren propriu ci in Ungaria meciul considerat acasa s-ar putea sa fie un dezavantaj !
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    dezavantaj ptr evrei stiut fiind faptul ca steaua este gazda.
    ai baut ceva?

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Poate oboseala dupa 3 ture de noapte in 7 zile. Meciul e tur -retur.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    da, primul pe stadionul bravului ostas talpan.

edit.
    mai ia si tu o pauza, invita o fata la un cico. acu vei spune ca sunt de moda veche, in era internetului va f**eti virtual.
    Last edited by delaoltenia; 21st July 2024 at 14:11.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Zahavi are 36, mai e si Turgeman acolo ! In principiu Maccabi e favorita. Practic insa vom vedea. Faptul ca nu joaca pe teren propriu ci in Ungaria meciul considerat acasa s-ar putea sa fie un dezavantaj !
    La wcsb nu joaca Gipsy Mbappe, responsabil 80% de titlul lor luat cu aproape 7 etape inainte, care au fost 4.

Eu zic ca pierderea viceromanilor e mai grea.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    gipsy

Reputatie
    0

Hai sa-ti spun una buna. Cica Romania a pierdut cu Olanda, ca la Olanda joaca tot felul de camerunezi, senegalezi, congolezi, etc, adica africani care au fost naturalizati. De ce? Ca nu e corect! Pai pentru ca au economie puternica si toti trag la tarile astea Franta, Olanda, Germania, etc. Dar noi? Intreaba un cetatean stelist. La noi nu emigreaza nimeni?
    La care o fata stelista zice: Cum nu? Il avem si noi pe Banel al nostru!

Ce-i drept, emigrant e si el, doar ca din India de pe undeva, in urma cu aproape un secol daca nu mai bine.

Alti membrii din familion, mai vechi: Lacatus, mai noi: Mbappe.

Tin sa te anunt ca la Rapid nu prea am avut din astia, noi am avut aproape doar "olandezi", asa ca te rog frumos.

LE: Ghinionul nostru e ca emigrantii nostrii nu sunt atat de buni ca ai lor.
    Si normal, ca pe ai nostrii nu i-a alergat leopardul prin deshert timp de sute de ani ca sa le faca conditie fizica mostenita genetic.
    Last edited by Johnny D; 22nd July 2024 at 10:24.
    I know because I'M BOTH!

Banned
    Reputatie
    0
    Vedeti ca e o greseala in titlu,scrie Steaua nu FCSB.

Probabil se gandea la echipa din Liga a 2-a care joaca in Europa dar aia e Corvinul.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    mai e si Turgeman acolo !!
    Eu stiam ca e la olimpiadă. Ai ceva info suplimentar? 😳

Din pacate, Maccabi va baga in teren un 11 de maximum 6-7 milioane, cat costa Molaru singur, conform evaluarii de la navromarket galati.

N-are cum sa fie Maccabi favorita, desi toti ne dorim 0 echipe romanesti in cupele europene, cat mai grabnic.

Si in turul urmator vine Sparta Praga. Un traseu mai mult decat decent, ca pentru cei cucernici.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Sparta Praga ar fi cel mai greu adversar.

Am uitat de JO si de faptul ca astia au jucatori la JO.

Reputatie
    0
    Domnul antrenor Gheorghe Becali si echipa de start!

Tarnovanu - Cretu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Sut - Stefanescu, Olaru, Baluta - D. Popa

Rezerve: A. Vlad, Pantiru, Harut, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiriches, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Cum plm sa visezi sa iei milioanele din CL cu Popa in atac?

Reputatie
    1
    fcsb muscata de biton
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Hai, ba, gata cu meciul asta de kakat, sunati-l pe Becali sa ne spuna cum a fost
    Last edited by Capitanu.Burcea; 23rd July 2024 at 23:19.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Cu Musi-n fasole, ba! Simulare mizerabila si ratare cu poarta goala, meniu complet pt cea mai iubita in fundulet echipa a poporului

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Cred ca sunt sanse sa prinda grupele conference.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Cand am spus ca e greu cu jidanii multi nu m-au crezut. Voila iata rezultatul.