Marti, 23.07.2024, de la 20:30, pe stadionul STEAUA.
Cu domnul GgB in prim plan, cel mai bengos antrenor din fotbalul mioritic...bubuiaaaalaaa...![]()
Marti, 23.07.2024, de la 20:30, pe stadionul STEAUA.
Cu domnul GgB in prim plan, cel mai bengos antrenor din fotbalul mioritic...bubuiaaaalaaa...![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
As vrea sa-mi dea usoare emotii wc wcsb care pentru unii amarati e Steaua, dar dupa ce-am vazut in aceste prime 2 etape, ma tem ca ar fi mai bine sa ne reprezinte Slobozia in locul lor.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ăia au 5 jucatori absenti, 4 fiind titulari. Oricum, izdraelienii aveau lotul mult sub fc fcsb, 10 milioane mai putin. Acum, probabil, au ajuns la - 15. Zahavi are 38 de ani, practic ăia ataca cu un Patriche sau Sapunaru 🤣
Da, meci greu pt fc fcsb, mai ales ca Uefa nu il va trimite pe Băban si la meciul ăsta. In mod normal, te califici fluierand. In mod anormal, o sa auzim milioane de povesti despre ce mare ekipă intalneste fc fcsb.
pentru amarati este STEAUA, ptr pedofili rupti in cur crapid jumulesti!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Zahavi are 36, mai e si Turgeman acolo ! In principiu Maccabi e favorita. Practic insa vom vedea. Faptul ca nu joaca pe teren propriu ci in Ungaria meciul considerat acasa s-ar putea sa fie un dezavantaj !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
dezavantaj ptr evrei stiut fiind faptul ca steaua este gazda.
ai baut ceva?
Poate oboseala dupa 3 ture de noapte in 7 zile. Meciul e tur -retur.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
da, primul pe stadionul bravului ostas talpan.
edit.
mai ia si tu o pauza, invita o fata la un cico. acu vei spune ca sunt de moda veche, in era internetului va f**eti virtual.![]()
Last edited by delaoltenia; 21st July 2024 at 14:11.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
![]()
Hai sa-ti spun una buna. Cica Romania a pierdut cu Olanda, ca la Olanda joaca tot felul de camerunezi, senegalezi, congolezi, etc, adica africani care au fost naturalizati. De ce? Ca nu e corect! Pai pentru ca au economie puternica si toti trag la tarile astea Franta, Olanda, Germania, etc. Dar noi? Intreaba un cetatean stelist. La noi nu emigreaza nimeni?
La care o fata stelista zice: Cum nu? Il avem si noi pe Banel al nostru!![]()
Ce-i drept, emigrant e si el, doar ca din India de pe undeva, in urma cu aproape un secol daca nu mai bine.![]()
Alti membrii din familion, mai vechi: Lacatus, mai noi: Mbappe.
Tin sa te anunt ca la Rapid nu prea am avut din astia, noi am avut aproape doar "olandezi", asa ca te rog frumos.![]()
LE: Ghinionul nostru e ca emigrantii nostrii nu sunt atat de buni ca ai lor.
Si normal, ca pe ai nostrii nu i-a alergat leopardul prin deshert timp de sute de ani ca sa le faca conditie fizica mostenita genetic.![]()
Last edited by Johnny D; 22nd July 2024 at 10:24.
I know because I'M BOTH!
Vedeti ca e o greseala in titlu,scrie Steaua nu FCSB.
Probabil se gandea la echipa din Liga a 2-a care joaca in Europa dar aia e Corvinul.
Eu stiam ca e la olimpiadă. Ai ceva info suplimentar? 😳
Din pacate, Maccabi va baga in teren un 11 de maximum 6-7 milioane, cat costa Molaru singur, conform evaluarii de la navromarket galati.
N-are cum sa fie Maccabi favorita, desi toti ne dorim 0 echipe romanesti in cupele europene, cat mai grabnic.
Si in turul urmator vine Sparta Praga. Un traseu mai mult decat decent, ca pentru cei cucernici.
Sparta Praga ar fi cel mai greu adversar.
Am uitat de JO si de faptul ca astia au jucatori la JO.
Domnul antrenor Gheorghe Becali si echipa de start!
Tarnovanu - Cretu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Sut - Stefanescu, Olaru, Baluta - D. Popa
Rezerve: A. Vlad, Pantiru, Harut, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiriches, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe.
Cum plm sa visezi sa iei milioanele din CL cu Popa in atac?![]()
fcsb muscata de biton![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Hai, ba, gata cu meciul asta de kakat, sunati-l pe Becali sa ne spuna cum a fost![]()
Last edited by Capitanu.Burcea; 23rd July 2024 at 23:19.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Cu Musi-n fasole, ba! Simulare mizerabila si ratare cu poarta goala, meniu complet pt cea mai iubita in fundulet echipa a poporului![]()
Cred ca sunt sanse sa prinda grupele conference.
Cand am spus ca e greu cu jidanii multi nu m-au crezut. Voila iata rezultatul.