View Poll Results: Cine se califica?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Steaua

1 14.29%
  • Maccabi

6 85.71%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 22 to 32 of 32

Thread: Turul 2 UCL: FC STEAUA - Maccabi Tel Aviv

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Cand am spus ca e greu cu jidanii multi nu m-au crezut. Voila iata rezultatul.
    Si eu am crezut ca e greu, deoarece am crezut ca-s mult mai buni!

Apoi am aflat ca au 5 jucatori plecati la olimpiada, cei mai buni jucatori, si ceilalti fara pregatire.

Fc fcsb aproape ca s-a facut de rusine, i-au prins cum nu se poate mai slabi si tot nu i-au batut!
    Le-a pus Dumnezeu mana in cap si ei I-au luat mana si si-au pus-o la tzoaie. Cam asta au facut.

Returul e de 50-50, grupele CL sunt la un pas.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Zahavi si Bitton sunt buni
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Moderator Doctor_Satan's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    da, primul pe stadionul bravului ostas talpan.

edit.
    mai ia si tu o pauza, invita o fata la un cico. acu vei spune ca sunt de moda veche, in era internetului va f**eti virtual.
    Pai medicii de ce crezi ca fac atatea garzi?
    Pe langa bani, se ard cu asistentele sau rezidentele.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Un rezultant jenant pt fc fcsb, care a avut toate avantajele posibile in aceasta dubla, dar a fost ridiculizata o repriza de zionisti, jucand practic fara minge si alergand intre aia ca oile bezmetice.

5 jucatori lipsa la Maccabi, deveniti 6 prin vanzarea celui mai valoros maccabist cu decat 6 bulioane. Zeci de milioane superioritate valoare lot, razboi in Izdrael , meci in Ghencea acordat de cancelaria primului ministru, stadion plin cu opincari sa pui presiune, Maccabi cu antrenor nou, abia la meciul 2, mai multe meciuri in picioare la ora jocului pt popesteni.

Ce **** mea avantaje mai mari ca astea vrei, ca sa treci un kakat de tur? A lipsit tanarul albitru Baban, e adevarat. Asta sa fie cauza?

PS. Bah, nenorocitii astia simuleaza si in somn, la ei a devenit tic nervos sa mangaie cu sanii iarba in 16 metri. S-a ridicat imediat musi dupa plonjonul pe burta, si-a dat si el seama ca nu se va analiza la var asa o mizerie. Ungurul n-a stat la discutie si l-a altoit pe milog, ceea ce demonstreaza o scoala de arbitraj superioara a vecinilor, daca la fotbal sunt pardaf. Sau poate nu le plac fii de tarfa, e posibil si asta.
    Last edited by Capitanu.Burcea; 26th July 2024 at 16:35.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

5. 31st July 2024, 14:14

6. 31st July 2024, 22:07

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Ce-ar fi de comentat? Poate doar faptul ca daca trec de evrei vor fi tavaliti de cehi.

8. 31st July 2024, 22:32

Reputatie
    0
    Prezenta in grupe baga doar bani in contul ciobanului. Fix in pl doare de performanta, onoare, suporteri...chiar daca tin cu echipa asta pe care o consider continuatoarea Stelei istorice, uneori, scarbit de circul creat de pitecantrop si slugile din conducere, ma bucur cand si-o iau in bot.
    In liga a doua joaca o echipa infiintata in 2017, ce-si zice Steaua. In prima liga adevarata Steaua, dar una cu sortul si tricoul sfasiat de clanul becali.
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

10. 31st July 2024, 22:54

11. 31st July 2024, 23:52

12. 1st August 2024, 00:00

Reputatie
    0
    Noapte buna!

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Mare noroc pana acum cu Virtus, si apoi cu capul de serie Tel Aviv.

Greu tare cu Sparta Praga, si fara atacant, dar grupele Conference League sunt asigurate deja.
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Devin ridicole aceste meciuri, cu zeci de lunetisti catarati pe acoperisuri, atarnati de chilotii Budei, cu Mossadu' pe banca de rezerve si Shin Bethu' verificand instalatiile de apa, sa nu stropeasca si altceva in afara de H20 😊 Macar daca ar sti fotbal s-ar justifica intr-un fel aceasta panaramă, dar Macabrii au fost o mizerie si au facut o greseala fatala, calificand, din prostie, aceasta si mai mare mizerie, inspirat numita fcbs de catre televiziunea norvegiana 🤣 S-a ratat o sansa imensa pt descoperirea unui medicament impotriva cancerului, păcat.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    A fost meci si nu mi-a spus nimeni. Asa ceva ...
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Pentru ca nu ne intereseaza echipele de acronime dublate fc fcsb.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!