Am cautat dar n-am gasit, ma mir ca n-a postat nimeni acest meci de competitie importanta, chiar daca aparent fara sanse pentru noi, intr-o noua disputa romana - ungara disproportionata aici intre vicecampioana Ungariei cu buget de salarii de 10 mil euro si o echipa din Liga a 2-a romaneasca cu buget de salarii de 0,4 mil Euro, ce anul trecut avea 39 mii de euro.
Ei bine, 5 lucruri dupa finalizarea primului meci din dubla mansa:
1. Paks - Corvinul 0-4
2. Acest rezultat e cumplit mestesug de facere de rusine a Farului care are vreo 5 participari europene in forma sa curenta si de Viitorul si Craiovei care are vreo 8! Astia de Hunedoara din Liga a 2-a le-au depasit toate cele aproximativ 13 pariticipari luate impreuna la primul meci, nici macar la finalizarea primei duble.

3. Ungaria n-a mai eliminat o echipa romaneasca din Europa de 46 de ani.

4. Le datorez scuze, mi s-a parut ca e o mare gafa a fotbalului romanesc ca le-am permis unei echipe artificial create si fara traditie sa ne ia cupa si singurul loc disponibil in a 2-a competitie a Europei. Boy, was I wrong! Thounsand appologies!
5. Cel mai probabil Corvinul nici anu asta n-o sa aiba drept de promovare. Halucinant.