View Poll Results: Cine se califica?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Paks

0 0%
  • Corvinul Hunedoara

3 100.00%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 21 of 33

Thread: Primul tur Europa League: Paks - Corvinul Hunedoara

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1

Primul tur Europa League: Paks - Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunyadi face o buna propaganda ligii secunde si scolii noi de antrenori romani.

Sa speram ca se poate strange din buci pana la final. Din pacate, apar si astfel de momente de slabiciune, altfel tinem pumnii tuturor adversarelor mizerabilelor ekipe romane
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Echipa asta e vicecampioana Ungariei?

Reputatie
    1
    Mai bune echipe au ungurii in diaspora

Foarte bine la debut si doamna doctor a Corvinului, imi aduce aminte de Eva Carneiro.
    Last edited by Capitanu.Burcea; 11th July 2024 at 21:51.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    La unguri e obligatoriu ca atacantii sa aiba gabarit depasit?

Reputatie
    1
    Depasit net fotbalul maghiar de cel romanesc, cand nu e alterat de jucatori straini

Cred ca asta e drumul, mergem dupa Maxim, ca doar nu dupa Kopici, Lennon si Bursucul isteric

Reputatie
    1
    Nu vreau sa-ti stric seara, dar sa stii ca Maxim e oaie in haine de lup.

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Uite ca avem inlocuitor pt Edi.
    Daca ii scoate si pe Rijeka, in locul lui Burleanu l-as chema direct la negocieri pe Maxim.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0

Primul tur Europa League: Paks - Corvinul Hunedoara

Am cautat dar n-am gasit, ma mir ca n-a postat nimeni acest meci de competitie importanta, chiar daca aparent fara sanse pentru noi, intr-o noua disputa romana - ungara disproportionata aici intre vicecampioana Ungariei cu buget de salarii de 10 mil euro si o echipa din Liga a 2-a romaneasca cu buget de salarii de 0,4 mil Euro, ce anul trecut avea 39 mii de euro.

Ei bine, 5 lucruri dupa finalizarea primului meci din dubla mansa:

1. Paks - Corvinul 0-4

2. Acest rezultat e cumplit mestesug de facere de rusine a Farului care are vreo 5 participari europene in forma sa curenta si de Viitorul si Craiovei care are vreo 8! Astia de Hunedoara din Liga a 2-a le-au depasit toate cele aproximativ 13 pariticipari luate impreuna la primul meci, nici macar la finalizarea primei duble.

3. Ungaria n-a mai eliminat o echipa romaneasca din Europa de 46 de ani.

4. Le datorez scuze, mi s-a parut ca e o mare gafa a fotbalului romanesc ca le-am permis unei echipe artificial create si fara traditie sa ne ia cupa si singurul loc disponibil in a 2-a competitie a Europei. Boy, was I wrong! Thounsand appologies!

5. Cel mai probabil Corvinul nici anu asta n-o sa aiba drept de promovare. Halucinant.
    Last edited by Johnny D; 12th July 2024 at 01:04.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ronaldinho View Post
    Uite ca avem inlocuitor pt Edi.
    Daca ii scoate si pe Rijeka, in locul lui Burleanu l-as chema direct la negocieri pe Maxim.
    Cand Astra a scos OL, nu a fost chemat Isaila, cand a facut echipa Under21 nu s-a sesizat nimeni.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ceva bun este la mijloc cu Maxim asta , iti plac numele sonore? Mutu, Radoi....

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Am cautat dar n-am gasit, ma mir ca n-a postat nimeni acest meci de competitie importanta, chiar daca aparent fara sanse pentru noi, intr-o noua disputa romana - ungara disproportionata aici intre vicecampioana Ungariei cu buget de salarii de 10 mil euro si o echipa din Liga a 2-a romaneasca cu buget de salarii de 0,4 mil Euro, ce anul trecut avea 39 mii de euro.

Ei bine, 5 lucruri dupa finalizarea primului meci din dubla mansa:

1. Paks - Corvinul 0-4

2. Acest rezultat e cumplit mestesug de facere de rusine a Farului care are vreo 5 participari europene in forma sa curenta si de Viitorul si Craiovei care are vreo 8! Astia de Hunedoara din Liga a 2-a le-au depasit toate cele aproximativ 13 pariticipari luate impreuna la primul meci, nici macar la finalizarea primei duble.

3. Ungaria n-a mai eliminat o echipa romaneasca din Europa de 46 de ani.

4. Le datorez scuze, mi s-a parut ca e o mare gafa a fotbalului romanesc ca le-am permis unei echipe artificial create si fara traditie sa ne ia cupa si singurul loc disponibil in a 2-a competitie a Europei. Boy, was I wrong! Thounsand appologies!

5. Cel mai probabil Corvinul nici anu asta n-o sa aiba drept de promovare. Halucinant.
    Te grabesti, Hagi a trecut de tururi de genul, Rijeka e adevaratul test.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Cel mai tare rezultat romanesc in cupele europene dupa Steaua 86
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    Te grabesti, Hagi a trecut de tururi de genul, Rijeka e adevaratul test.
    N-a trecut de nimic unde nu era favorit, nemaivornind ca n-a depasit echipe cu buget de 20 de ori peste, nici macar de 2 ori peste cel mai probabil. Nici nu seamana.

Singurii care seamana cu performanta asta a CorWINului sunt Rapidul si Steaua din 2007 - renumitii UEFAntastici, si CFR-ul aproape la fel de vreo 2-3 ori, in Champions League de-atunci cand a batut Roma, apoi United si o data pe Lazio in Europa League parca. Da, si pe Celtic, cand aproape s-au calificat cu Sevilla in primavara daca nu era golul ala anulat pt hent.

Si Steaua cand a batut pe Chelsea si pe Ajax intr-o campanie tot de UEFA parca. Deci foarte rar s-a mai vazut asa ceva, o data la 5 ani in cel mai fericit caz.

Si Dinamo cand a batut pe Everton poftim. Desi Everton a fost pisholcos rau atunci.

Quote Originally Posted by YoNuTzz View Post
    Cel mai tare rezultat romanesc in cupele europene dupa Steaua 86
    Inteleg gluma, dar pe un ton mai serios, nu poti face distinctie intre bugete daca te duci pana la comunisti. Altfel spus nu poti compara epoca capitalista cu cea comunista cu nimic mai mult decat poti compara epoca comunista cu evul mediu.

Deci discutam doar de meciuri din capitalism, altfel n-are sens.
    Last edited by Johnny D; 12th July 2024 at 03:11.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    Ceva bun este la mijloc cu Maxim asta , iti plac numele sonore? Mutu, Radoi....
    Problema mea e ca nu-mi plac blatistii.

Reputatie
    1
    Ce tolomac, sa compari calificari contra unor echipe din primele campionate sle Europei cu un meci impotriva unei echipe de grasi pe care o batea si Agricola Textila.

Reputatie
    0
    Ce Dupont, sa nu iei in considerare bugetele.

Farul sau Craiova n-au fost in stare de nimic macar pe-aproape, au fost insa in stare sa fie scoase de echipe comparabile cu Agricola Textila.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    La echipele platite din bani publici nu e relevant bugetul. Chiar ieri s-a vorbit cu exemple clare despre cum se sifoneaza banii la Corvinul.
    Ai multiple exemple in sport in care bugetul e degeaba, ai exemplul CSM Bucuresti.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Bravo Corvinul ! Cine s-ar fi asteptat la un asemenea rezultat ?!

Si nici urmatoarea adversara Rijeka nu e de speriat. Chiar daca e la un nivel superior.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    La echipele platite din bani publici nu e relevant bugetul. Chiar ieri s-a vorbit cu exemple clare despre cum se sifoneaza banii la Corvinul.
    Ai multiple exemple in sport in care bugetul e degeaba, ai exemplul CSM Bucuresti.
    Nu e relevanta daca se face risipa, nu daca se face treaba cu bani putini.

Tu exemplifici acolo natura destrabalata a lucrurilor, cand dai exemple pozitive la polul opus e altceva.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Cine face treaba cu bani putini?

Reputatie
    1
    Mi-am stricat-o singur, am luat gg la Pafos cu Elfsborg. Pacat de cartonasele prinse la Corvinul, pt ca anticipasem un meci traditional orgolios cu fratii nostri din stepe

Asa, pe genunchi, nu am gasit despre Maxim decat un episod Chiajna - Astra, 3-6, in care a fost un fel de Ionut Badea din acel FC Vaslui - fcbs 0-4. La asta te referi?