Azi, de la 22:00, televizat de Digi TV si PrimaTV.
Azi, de la 22:00, televizat de Digi TV si PrimaTV.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Virtus: Passaniti - Pupeschi, Rinaldi, De Lucia - Battistini, Montanari, Golinucci, Sabato - Buonocunto, Vallocchia - Benincasa
Antrenor: Luigi Bizzotto
STEAUA: Tarnovanu - Cretu, Harut, Ngezana, Kiki - Edjouma, Sut - Baluta, Olaru, Phelipe - Danial Popa
Rezerve: Vlad, Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
Antrenori: Elias Charalambous
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
schimb de la semifinala frantei cu spania!
aici 4-0 ptr Steaua, GgB fara emotii!![]()
7-1 final ! Au marcat si astia din San Marino golul de onoare
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Cum ar zice Johnny despre Marino astia, "bai nu va e rusine? Atat au si astia o placere in viata, fotbal. Si voi le distrugeti si pe aia"![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Totusi e ingrijorator cand ei gol de la o echipa din San Marino![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Da. E pericol in meciul retur![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Dupa semifinala de campionat european, intr-o putoare densa de branza, a vorbit ne-a gigi 20 de minute despre imensa victorie din turul 0 preliminar. O sa ramana antologica faza cu Filotti, cand au fost demascati ca trust limbist![]()
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
La Digi miroase a brânză
Am văzut și eu, ai semifinală de Euro și tu îl suni pe Gigi.
Votez cu Virtus in ciuda acestui 1-7 by default, deoarece cealalta echipa care joaca in aceasta dubla nu e prezenta in poll.![]()
![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
4-0 in retur sau cum ar zice nea Jiji: Pac -pac i-am ciuruit
Pe amatori!
Sa deschidem sampaniile!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!