Kevin nu poate fi cel mai bun decat daca altii gresesc fiindca nu are destule cvadruple. Si daca ii e clar superior lui Ilia la skating skills, ii este totusi inferior lui Yuma.
Kevin nu poate fi cel mai bun decat daca altii gresesc fiindca nu are destule cvadruple. Si daca ii e clar superior lui Ilia la skating skills, ii este totusi inferior lui Yuma.
Nu stiu cum apreciaza arbitri skills-ul dar am observat ca depinde si de reusita programului la un anumit moment. De ex. la Finlandia cei doi au patinat din nou impreuna, Kevin a avut un FS mai bun decat Yuma si nota lui la SK a fost putin mai mare.
"Cand simt nevoia de maretie, la Yagudin ma intorc."
Tim Barton remarca faptul ca Yuma are patinajul cel mai silentios. Nu l-am vazut niciodata pe Yuma in sala, dar si mie mi se pare ca e cel mai fluid si untos. La acest GPF insa mi-a placut Shun Sato mai mult decat Yuma, comparand japonez cu japonez.
M-am obisnuit cu gandul ca arbitrii dau scorurile care le convin ca sa obtina clasamentul dorit atata timp cat raman in asa numitul culoar de notare. Oare ar mai fi vazut subrotirile lui Ilia daca penalizarea lor i-ar fi pus in pericol baiatului titlul de GPF? Insa cum Ilia avea un avans considerabil dupa SP, arbitrii si-au permis sa-l depuncteze fara a-l priva de victorie per ansamblu. Zic si eu.