Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 21 of 156

Thread: Etapa 2 2024/2025

Super Moderator
    Reputatie
    1

Etapa 2 2024/2025

Vineri, 19 iulie
    Ora 18.30 Poli Iași – FC Botoșani
    Ora 21.30 Unirea Slobozia - FCSB

Sâmbătă, 20 iulie
    Ora 18.30 Universitatea Craiova – UTA Arad
    Ora 21.30 FC Rapid – CFR Cluj

Duminică, 21 iulie
    Ora 18.30 Universitatea Cluj – Hermannstadt
    Ora 21.30 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni, 22 iulie
    Ora 18.30 Gloria Buzău – Sepsi Sf. Gheorghe
    Ora 21.30 Oțelul Galați – Farul Constanța
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

senior
    Reputatie
    1
    Rectificati numele adversarului Otelului din Galați
    Viitorul Ovidiu se numește echipa. Care Farul Constanța?
    Echipa aceea este decedata și abandonata în plin campionat acum câțiva ani.
    Otelul Galați vs Viitorul Ovidiu 3-1.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Nici aia de care vorbesti tu nu era Farul Constanta.

senior
    Reputatie
    1
    Era echipa renăscut de suporteri și constănțenii au abandonat-o pt altceva mai strălucitor.
    Mare greșeală.

Reputatie
    1
    Echipa aia a fost infiintata de o parte din suporteri cand adevarata Farul inca exista. Deci nu era decat o clona. Nu mai generaliza, cunosc multi faristi care nu au dat 2 bani pe SSC-ul lui Mihailescu.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by AvA_Jar View Post
    100%
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Noul program:

Vineri, 19 iulie
    Ora 19.00 Politehnica Iași – FC Botoșani
    Ora 22.00 Unirea Slobozia - FCSB

Sâmbătă, 20 iulie
    Ora 19.00 Universitatea Craiova – UTA Arad
    Ora 22.00 FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj

Duminică, 21 iulie
    Ora 19.00 Universitatea Cluj – FC Hermannstadt
    Ora 22.00 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni, 22 iulie
    Ora 19.00 Gloria Buzău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
    Ora 22.00 Oțelul Galați – Farul Constanța
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Echipa aia a fost infiintata de o parte din suporteri cand adevarata Farul inca exista. Deci nu era decat o clona.
    Apartenenta nu se mai face la branduri, care majoritatea sunt bagate in pamant. Se va ajunge, daca nu se si intampla deja, sa te prezinti la meci pt a onora peticul ala de pamant, indiferent daca pe el a fost o vila si acum e un garaj. Cred ca e destul de corect sa spui ca cine are suporterii poate revendica o continuitate. La noi, fiind o tara eminamente de cretini, se iroseste mult timp si energie in discutii sterile, dar asta si pt ca nicaieri nu am vazut o asa apetenta de a te face de kakat in gestionarea acestui fenomen. Cred ca nicio tara nu are atatea branduri istorice puse pe butuci in 30 de ani. E clar ca nu stim, nu putem, dar nici nu vrem sa invatam. Pt ca si suporterul are o calitate inferioara si nu te obliga sa fii mai bun, dimpotriva, te obliga sa fii la fel de prost ca el. In primul rand, daca aveam suporteri, de la adevaratul englezesc support, nu cetateni plecati de accasa pt singurul divertisment pe care il puteai avea pe vremea cealalta nu se ajungea aici. Pai, tu daca esti acolo 30 de mii, meci de meci, parca oferi un altfel de feedback. Bai, nene, eu am fost pe stadioane zeci de ani, dar prosti si inculti mai mari ca acum eu nu am vazut niciodata. O fauna de care ti se intoarce stomacul pe jos. Astazi ma simt foarte confortabil sa urmaresc meciuri diverse, sunt aproape de fenomen, pariez, incerc sa scot maximul dintr-un sport care se duce in cap Si apreciez din ce in ce mai multi rivali care reusesc sa joace acest sport asa cum trebuie si cum pot ei, cu mijloacele lor.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

senior
    Reputatie
    1
    Farul era în Liga 2 și era undeva pe locurile 8-10.
    Acolo s-a oprit și ceea ce a făcut Hagi a fost doar pt. a încerca să atragă fani și suport financiar din partea Constanței.
    Otelul , Petrolul , U Cluj , Rapid , Farul etc au fost desființate și reinfiintate de suporteri.
    Toate au început din ligile inferioare și au reușit sa promoveze pe teren , mai puțin Farul.
    La Galați political a incercat o variants de mani****te political ( au vrut sa vopseasca Metalosport Galati , care activa in Liga 3 , in rosu-alb -albastru si sa o redenumeasca Otelul) și fanii Otelului nu au acceptat și au preferat sa sufere prin ligile inferioare 7 ani , pana sa reusim o amarata de promovare in Liga 2.
    Hagi a tatonat și o mutare a Viitorului la Galați și ideea a fost respinsa de noi toți.
    Nu am avut cum sa impiedicam moartea urata și lenta a Otelului, dar am reconstruit total de la 0 și am rămas langa echipa indiferent de ceea ce s-a intamplat.
    Constantenii au abandona proiectul similar cu al nostru , al clujenilir , ploiestenilor , rapidistilor și au acceptat struto-camila propusa de Hagi .
    Respect enorm munca lui Hagi și ceea ce a făcut cu academia și cu Viitorul , dar nu consider ca echipa lui este Farul Constanța .

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Acelasi lucru si la "Otelul din Galati".
    Care Otelul?E ASC Otelul nu aia de a luat titlul.Aia a murit.
    Nu mai mancati kk degeaba,tot fotbnalul romanesc e mort.

Reputatie
    1
    Farul era în Liga 2 și era undeva pe locurile 8-10.
    Acolo s-a oprit și ceea ce a făcut Hagi a fost doar pt. a încerca să atragă fani și suport financiar din partea Constanței.
    Otelul , Petrolul , U Cluj , Rapid , Farul etc au fost desființate și reinfiintate de suporteri.
    Toate au început din ligile inferioare și au reușit sa promoveze pe teren , mai puțin Farul.
    La Galați political a incercat o variants de mani****te political ( au vrut sa vopseasca Metalosport Galati , care activa in Liga 3 , in rosu-alb -albastru si sa o redenumeasca Otelul) și fanii Otelului nu au acceptat și au preferat sa sufere prin ligile inferioare 7 ani , pana sa reusim o amarata de promovare in Liga 2.
    Hagi a tatonat și o mutare a Viitorului la Galați și ideea a fost respinsa de noi toți.
    Nu am avut cum sa impiedicam moartea urata și lenta a Otelului, dar am reconstruit total de la 0 și am rămas langa echipa indiferent de ceea ce s-a intamplat.
    Constantenii au abandona proiectul similar cu al nostru , al clujenilir , ploiestenilor , rapidistilor și au acceptat struto-camila propusa de Hagi .
    Respect enorm munca lui Hagi și ceea ce a făcut cu academia și cu Viitorul , dar nu consider ca echipa lui este Farul Constanța .
    Ba, tu nu intelegi ca aia infiintata de O PARTE din suporteri nu era continuatoarea Farului, din moment ce Farul inca exista?
    Te intreb si pe tine, ca vad ca dai exemple, imi poti spune si mie in ce an a promovat Rapidul din liga a 5a in a 4a?

Reputatie
    1
    Nu vreau sa stric aceasta atmosfera idilica, intalnita si povestirile lui Dumitru Almaș 🤣 dar, conform unei investigatii ProSport, fondatorul din acte al Rapidului este un general de securitate care l-a urmarit informativ pe Andrei Pleșu 🤤 iar printre parintii spirituali se numarau Tudorache si Dragnea. Desigur ca aceste amanunte nu acopera trecutul dizident al Rapidului, insa e o mica dubla masura aici. Ei ne arunca in fata trecutul de 75 de ani, un ghiveci in care au aruncat ce le-a cazut la mână, dar omit amanunte vitale despre parintii findatori ai noului Rapid.

Chestionand un amic rapidist asupra acestei problemuțe minore, mi-a raspuns ca nu se pune problema de incompatibilitate fie si morala, pt ca acei oameni au actionat in nume propriu, ca simpli suporteri, nu au implicat institutii 🤤 I-auzi, pai asa pot sa spun si eu despre Pantiușa, eroul basmelor Cipănești - habar n-am cine este 🤤, ca a actionat ca simpatizant Spartak Moscova. Atunci, si Ceausescu a actionat la fel in anii 50 pt csa, si fie-su mai tarziu, si Postelnicu, si toti. Si generalii de securitate au simpatii, de ce nu, nu sunt si ei oamini? 🤣

Reputatie
    1
    @ Ciorbică: si la Temesvar e aceeasi problema. Tin minte o polemica spumoasa intre Timache, mare aparator recășean, si Banațean, Dumnezeu sa-l ierte, care a fost si a murit polist adevarat, saracu', in care se puneau aceleasi intrebari dureroase. Ca s-a retras Gottlobu' din liga 4 si i-a luat locul Politehnica suporterilor 😊 Acum, tinand cont ca Rapidu', cand a promovat in liga 2, a batut o echipa in care juca primarul local, 145 de kile in viu, va dati seama ce oratanii sunt la liga 5. Cred ca sunt trecute pe foaie si babele care isi alearga găinile scapate din coteț, care ciugulesc in careul de 16. Se imbraca in tot felul de figuri de stil a la Coșbuc, in Pasa Hassan 🤤, niste povesti pe care, daca le intorci putin cu spatula, incep să pută...

Reputatie
    1
    Asta e cu 'echipele infiintate de suporteri '. Nu le bagati pe toate in aceeaai oala, ca sunt filme diferite.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu am avut cum sa impiedicam moartea urata si lenta a Otelului, dar am reconstruit total de la 0 si am rămas langa echipa indiferent de ceea ce s-a intamplat..
    Asta cu reconstruit de la zero, e ca și cum ți-ar lua foc casa din temelii, ai construi una tot pe locul ala și ai zice, pai e casa veche de la bunica din 1950.
    Ori e de la zero, ori e ceva de acum zeci de ani.

Nu mai exista echipe vechi în fotbalul romanesc, tot ce avem acum sunt cluburi noi, diferența e ca unele au obținut palmaresul, sigla, brand-ul și își spun continuatoarea clubului X...

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    @ Ciorbică: si la Temesvar e aceeasi problema. Tin minte o polemica spumoasa intre Timache, mare aparator recășean, si Banațean, Dumnezeu sa-l ierte, care a fost si a murit polist adevarat, saracu', in care se puneau aceleasi intrebari dureroase. Ca s-a retras Gottlobu' din liga 4 si i-a luat locul Politehnica suporterilor 😊 Acum, tinand cont ca Rapidu', cand a promovat in liga 2, a batut o echipa in care juca primarul local, 145 de kile in viu, va dati seama ce oratanii sunt la liga 5. Cred ca sunt trecute pe foaie si babele care isi alearga găinile scapate din coteț, care ciugulesc in careul de 16. Se imbraca in tot felul de figuri de stil a la Coșbuc, in Pasa Hassan 🤤, niste povesti pe care, daca le intorci putin cu spatula, incep să pută...
    Sunt de acord ca la ultima liga e dezastru, dar acceptam ca Rapid si alte echipe au facut in principiu acelasi lucru pe care l-a facut si Hagi, adica au sarit etape in parcursul normal al unei echipe?

senior
    Reputatie
    1
    Cum sa compari ce a făcut Hagi cu Farul din liga 2 cu ceea ce s-a întâmplat la Galați, Ploiești, Rapid etc?
    Am dat în Liga 4 de 20 de ori mai mulți bani decât am dat în Liga 1 vreodată pt Otelul.
    Nu am fost foarte mulți în momentele cele mai grele, în momentele de nivel minim , dar am fost uniți și am ajutat echipa sa promoveze în Liga 3.
    De la Liga 3 in sus clar nu mai poți fără ajutor de la aleșii locali sau de la sponsori privati.
    La Galați nu s-a reușit promovarea imediata în Liga 3 din cauza sugativelor care s-au văzut cu bani pe mâini, aleși dintre suporteri , și ne-au mai lăsat cu 420k euro datorii, cu 2 sjucatori rămași semnați înainte sa vina Dorinel și sa ne salveze.
    Am suferit enorm pt echipa și numai noi știm cât suflet am pus din dragoste pt Otelul.
    Otelul trăiești prin fiecare fan adevărat care a adus bani de acasă și a contribuit financiar în Liga 3 și aceeași fani am ținut echipa în viata , chiar dacă am rămas în mediocritatea din Liga 3 pt 5 ani, și nu am renunțat niciodată la visul de a readuce numele de Otelul Galați înapoi în Liga 1.
    Sunt extrem de mândru ca am fost alături de echipa în cele mai grele momente și mi-am/ne-am dovedit atașamentul sufletesc , financiar , moral fata de Otelul și nu o sa renunt/ renunțăm niciodată la Otelul în favoarea nimănui și a niciunei alte echipe care ne oferă o calitatea mai buna și mai ușoară.
    Dacă o sa mai decada vreodată Otelul tot acolo vom fi sa o ridicam iar și iar și iar, de câte ori va fi nevoie și necondiționat.

Reputatie
    1
    Bla bla bla...
    Repet, spune-mi anul in care Rapid a promovat pe teren din liga a5a in liga a4a.
    Despre Petrolul acum...imi poti spune te rog, actuala Petrolul este continuatoarea carei echipe? Hai sa te vad!

senior
    Reputatie
    1
    Nu știu, dar îți pot spune ca Farul era pe locurile 8-10 în Liga 2 și apoi a dispărut instant.
    Asta îți pot spune cu siguranță.
    Hagi si-a schimbat denumirea Viitorului în Farul și unii au uitat în următoarea secunda de echipa pe care au abandonat-o în Liga 2.
    Asta în pot spune ca s-a întâmplat.

Reputatie
    1
    Ciorbica, dar echipa lui Marica nu s-a desfiintat dupa smecleul asta facut cu Hagi, nu? Parca nepotul Vasi se juca pe acolo de-a latifundiarul sub numele Unirea Constanta, ceea ce a fost cum o porcarie a lui Marica. El a vandut separat brandul si locul in liga 2, la doua entitati diferite, o gilanie nemaivazuta in galaxie, probabil 🤣 Si astia il cheama in calitate de ekspert in fotbal, cand el e ekspert in potlogării. Alaturi de Popescu Gheorghe, ieri puscarias, astazi presedinte de club. Zici ca bila alba in cv puscaria in ziua de azi, ha-ha-ha, ce ordinari! 🤣

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Bla bla bla...
    Repet, spune-mi anul in care Rapid a promovat pe teren din liga a5a in liga a4a.
    Despre Petrolul acum...imi poti spune te rog, actuala Petrolul este continuatoarea carei echipe? Hai sa te vad!
    La Rapid e retorica. Sa fim multumiti ca au inceput si din liga 4 si nu i-a adus Malureanu pe tancuri direct in liga 1, cum au facut stramosii lui, pe vremuri 🤣 Cand erau doar doua divizii, deci nu e ca si cum ar fi mult diferit fata de Csuc-ul oltenesc din ziua de azi. Dimpotriva, ciucanii au sarit 3 divizii, deci s-au pișat pe direktia nabliudati.

Dar la Petrolul suntem bucurosi sa ne improspatezi memoria, desi se pot lua usor amprente si acolo.