Iti garantez ca Doctor Satan ar fi cerut vreo 4 penaltyuri daca erau fazele de aseara pt Otelul. Ca unul care vrea ca fotbalul sa nu fie joc piszde, cred ca a fost arbitraj ok, doar la gol am ceva dubii.
Iti garantez ca Doctor Satan ar fi cerut vreo 4 penaltyuri daca erau fazele de aseara pt Otelul. Ca unul care vrea ca fotbalul sa nu fie joc piszde, cred ca a fost arbitraj ok, doar la gol am ceva dubii.
Ciorbica , nici rezumatul nu am apucat sa îl vad.
Am văzut dimineața, pe repede înainte, faza golului anulat și nu prea pare ca mingea sa fi ieșit cu toată circumferința.
Trebuie sa vad fazele pe televizor la calitate bună și o sa revin cu câteva concluzii.
Concluzia trasa după statisticile de pe internet și din câteva comentarii citire a fost ca Farul a fost superioara și ca a meritat victoria.
Sunt primul care o sa ridice mana sus și o sa recunoască greșelile arbitrilor în favoarea noastră.
Vreau arbitraje corecte în care sa nu fin dezavantajați, dar nici sa fim avantajați.
Pai tocmai, ca nu va bateti cu Hagi.
Vad ca si Prepelita joaca 532-ul lui Neil, cu aproximativ aceleasi rezultate 🤣 Un gol anulat Buzaului in numele acestei corectitudini milimetrice care a inceput sa devina suparatoare.
Neil imi aduce aminte de Daum. Acelasi tip pierdut intr-un timp care nu e al lui. Primit din start cu ostilitate, aterizat in mijlocul unor lupte de clan yakuza, fara foame de victorii, calcand in strachini, aterizand in nas cu bicicleta. Ce sa iti mai doresti cand ai jucat CL, o cupa intertoto cu Rapid, hai sa fim seriosi. Felul grobian in care e tratat in Giulesti semnalizeaza imensele diferente cultural-comportamentale dintre cele doua tabere, care in primul rand n-ar trebui sa fie tabere...
Dinamo il primeste cu banderola croata in patratele de sah pe Jeliko, care nu are nici macar cv-ul lui Neil. Ii pune pe mână acest simbol, alaturi de cel al clubului, care demonstreaza incredere, respect pt valorile lui, il transforma intr-un personaj puternic in raport cu vestiarul si regleaza niste acorduri fine cu cele ale suporterilor.
Cate a facut si Jeliko, nu mai are rost sa revin, nu am auzit sa fie vreodata luat la misto sau ridiculizat de tribuna. La Rapid, dupa doua etape 🤣 incep frictiunile, astfel ca Neil se intoarce spre tribuna 1, dupa golul de 2-2, sa le arate nu stiu ce. Probabil, un raspuns la sudalme de morti, pungi de pișat si scuipati. Bai, cu tot respectul, pe gibonii aia nu ii poate opri nimeni?
Gestul ala nu a fost făcut către suporteri. Lăsa-ți omul sa lucreze, veșnica problemă la romani, nu au răbdare. Vor ca în 2 etape sa facă din Rapid Real Madrid.
Nu e vorba de asta, in amicale a spulberat tot, vine in campionat si se chinuie ca o petarda. Mijlocul l-a vazut cineva in meciurile astea!?
Trebuie sa stii cum sa aduci jucatorii la optimul mental, aici se vede mana antrenorilor. John Lemmon asta nu prea pare, dar nu ma pronunt inca.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!