De fapt e un 3-5-2.
Sistemul e unul mișto, pe care putini antrenori în Europa îl joacă, dar îți trebuie și jucători buni pentru acest sistem. Lennon nu prea are material deocamdată. Papeau, Oaida și ce mai are Rapid la mijloc sunt glume sinistre. Lipsește decarul ala cu viziune, cum ar zice regele.
Le lipseste ceva ambelor, iar Rapidului in special golul Cfr a stat solida vreo 25 de minute, stapana pe meci, dupa aia a devenit din nou echipa dependenta de Kovacs si Dîncu. Un meci slab, fragmentat, cu niste executii jalnice la finalizare Papeau f slab, nu stiu de ce nu joaca sãrbul. Mr Neil, are you on crack? 🤣
Cam moartea pasiunii jocul asta propus de irlandez, o sa ajungeti sa-l regretati pe Bergodi.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Nu va așteptați la un fotbal șampanie cu Lennon. Zicea într-un interviu înainte de startul campionatului, ca e fan fotbalului italian și că prefera un joc tacticizat.
Poate fotbal șampanie trebuie să vină Sumudica, care e tot șomer de luni bune. Asta deși zicea acum câteva săptămâni că e ca și plecat la arabi.
Nu poti sa joci tacticizat cu mijlocul ala.
Papeau e mai slab decat Cirjan, deci nu cred ca Rapidu' va marca doua goluri azi Tzeferului, cum a facut Dinamo 🤣
O faza clara, nu a fost penalty. Un dive clasic, mingea era departe, se da credit atacului 🤣
a egalat echipa unei minoritati inca neprecizate!
penalty despre care nu se va vorbi doua zile! ca asa este in fotbal, minoritatile sunt protejate!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Important e ca s-a fluierat.
Dario, e adevarat ce se spune, anume ca faci in blowjob mai bun decat ******?
koaye grele
Am legat-o pe fraiera care te-a nascut de paula. Inca se mai zbate, dar sigur va razbate.
poti mai mult, chiar si ma ta! la intersectia cu bulevardul constructorilor!
edit.
nu uita sa duci calul la pascut!
Are Rahmani niste picioruse, incat atunci vand va fi vandut o sa trimita Șucu piesele separat, ca la Ikea 🤣
baietii spalati conduc cu 2-1!
Mai bine o duc pe ma.ta la futut.
cand spun ca poti mai mult, posturi consecutive, balbaieli, chiar esti supi sau ai suparat calul? dar las' ca l mangaie ma ta pe boase!
edit.
sa i pui prezervativ!
Last edited by delaoltenia; 20th July 2024 at 23:56.
nemeritat punctul asta obtinut de ""britanicii romaniei""