Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 85 to 105 of 113

Thread: Etapa 1 2024/2025

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    CFR arată rău, dar era de așteptat. Însă Dinamo se apară aiurea, mult prea jos, va fi greu sa reziste, fără sa mai ia goluri.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce penalty au dat dânco-m'uiștii pentru frânari, sa bage mizeriile isterice in meci 🤣 Incep sa ii dau dreptate lui Ciorbica, cred ca trebuie sa salutam campioanele pesediste din leordeni si kolojvar 🤢

Reputatie
    1
    Zidul togolez se prabuseste sub asalturile partidului social si democrat. Si parca incepem sa recunoastem Dinamoul din sez trecut, care termina benzina si ideile in min 40.

Reputatie
    1
    V-am dat cota minimum @ 4 ieri pe meciul asta. Ce sa fac mai mult, Ioane? 🤔

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Dinamo e in trend cu fotbalul ce se joaca la euro, pase in lateral si inapoi.
    Cum plm sa-l iei pe genclerbirligea ala la nationala?

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    O birligea.

Doua birligele.

Catastrofa curata omu asta.

Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    V-am dat cota minimum @ 4 ieri pe meciul asta. Ce sa fac mai mult, Ioane? ïżœïżœ
    Mi-s blocate conturile, ghinion.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    CFR arată rău, dar era de așteptat. Însă Dinamo se apară aiurea, mult prea jos, va fi greu sa reziste, fără sa mai ia goluri.
    Vedem noi etapa viitoare cat de rau arata.

Reputatie
    1
    Mizerie, mizerie, mizerie de echipa si antrenor. Firava impresie buna din primele minute s-a dus pe plă, din nou, in min 93.

Daca tot pierdem, macar sa castigăm! 🥳

Reputatie
    0
    Ati avut un penalty in min 2 din ce-am auzit, ca doar in min 3 am deschis TVul.

Insa e greu sa crezi ca faceati 3-0 cu penalty-ul ala, altfel hanashininara, cum ar zice niponu.

Reputatie
    1
    Dupa ce ai facut 2-0, parca nu a influentat asa mult un penalty neacordat la 0-0. Nu a aratat decat ca oamenii au venit la meci echipati pana in dinti, pt toate scenariile de scor posibile 🤣 Acolo nu a dat, dupa aia a dat, Deac a facut doua de galben - nu a dat. Nu ceva special, tratamentul pe care il primesti cand joci la Cfr. Un grup infractional bine organizat.

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce etapa de cacao. Mi-au mancat zilele de vineri si sambata jumate din ce am facut la European. Cealalta jumate am bagat-o pe Spania ca va casiga trofeul si CFR ca bate pe Dinamo. Goluri in minutele 90+3 si 86. Am zis Farul - Slobozia 1x, her-CSU peste 0.5 si FCSB - U Cluj 1 solist.
    Cu exceptia Craiovei in repriza a doua, toata asa zisele candidate la playoff sunt varza, cel putin la inceput. FCSB o adunatura de africani lenti si nesiguri. Nu inteleg cum il tii pe Chiriches pe banca intr-un meci in care trebuie sa construiesti. baba si Edjouma preluari lungi, frecat mingea si ales decizia cea mai proasta de multe ori. La Craiova, ivan ala parca e intr-un declin continuu, Koljic se ascunde de joc iar astia 3 latinos sunt jucatori de duzina, adusi cu mare tam-tam. La Farul e destul de grava treaba si nu-i vad bine campionatul asta. CFR-ul ar trebui sa aiba defensiva de fier, dar au luat doua goluri de antrenament. La Rapid, nu inteleg de ce se insista, si deja de un an, cu Papeausi Emmers.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

Reputatie
    0
    Avem si thread-uri de pariuri.

Doar ca nu le citeste nimeni, chiar mai rar decat atat.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Mai rau decat sa n-ai bani si sa faci treaba de căcat e să ai bani si sa faci treaba de căcat. Cazul Rapid 🤡 si mai inainte fc fcbs

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Se intampla si la case mai mari doar ca acolo isi mai scot kkt-ul printr-o miscare strategica. Uneori le iese, alteori nu.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Așteptăm un cartonaș roșu la Botoșani, de ce nu?! 😊 Derby mediocru intercolhoznic, arbitraj de căcat, 400 de auturi si faulturi. Logic, un roșu ar incununa aceasta prestatie

senior
    Reputatie
    1
    Tu ai stat la aer conditionat , cu Berea in mana die cipsurile pe burdihan și vorbesti de unii care alergau la 45 de grade la nivelul gazonului.
    Ataaaaatttttt.😅

Reputatie
    1
    Ma uitam la Cisotti asta, ar putea fi obiect de studiu pt domnul Nicusor de la nationala.

senior
    Reputatie
    1
    Ciorbica , nu este nimic special la Cisotti , intr-un fotbal profesionist.
    Anormali sunt multi dintre rahiticii nostri infatuati.

Reputatie
    1
    N-am zis ca este special, insa aceeasi implicare in joc as fi vrut si de la domnul capitan al nationalei.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Am privit o parte din meci, arbitrul a permis duritati de partea botosanenilor, pare incredibil ce duritati, poate si faptul ca am vazut o finala de CE ieri.

Urat meci, trebuia sa se termine 1:5 meciul asta cu 2 eliminati minim de la Botosani

Materiale ca pe vremuri, anii '80
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    1
    Otelul cum ti se pare? Mie mai fragila decat anul trecut, dar e doar primul meci si au scuza caldurii.

22. 15th July 2024, 22:24