Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 22 to 42 of 55

Thread: Superliga 2024/2025

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    De la Farul imi place Ionut Cojocaru. Are un picior bun, nu prea vezi asa pase verticale in campionatul nostru. Dar cred ca Hagi il va juca mai sus, desi inteleg ca nu prea il place. Si nu stiu de ce.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Fiindca e puturos, nu se antreneaza cum trebuie. De aici si accidentarile.

Reputatie
    1
    Ăsta e blestemul jucatorilor tehnici români 🤣

Reputatie
    1
    Nu stiu de ce s-a inchis topicul celalalt. In orice caz, il intreb pe Ciorbica cum vede campania de transferuri si Proiectul echipei Dinamo 1948, daca este realizabil obiectivul play-off avansat de administratorul Nicolescu si cum vede in general razboiul fotbalului romanesc impotriva tinerilor, care sunt etichetati cruzi, slabi, nepriceputi, pana la implinirea varstei de 28 de ani. Cand li se spune ca sunt expirati.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Are potential CFR-ul. Sa vedem ce jucatori mai aduc pentru a intari echipa.
    Au adus numai cârnați și azi l-au dat și pe Otele. Nicio șansă la titlul nici sezonul asta.

Reputatie
    1
    Nu prea am urmarit campania de transferuri a lui Dinamo, dar din moment ce nu mi-a sarit nimic in ochi banuiesc ca nu-i nimic spectaculos. Am zis ca eu vad cam acelasi playoff de anul trecut, deci nu dau nici o sansa lui Dinamo sa prinda primele 6. Obiectivul real al lui Dinamo cred ca ar trebui sa fie evitarea barajului.
    Legat de ciutanime, nu cred ca problema e la ultimul pas, promovarea la prima echipa, ci asa cum am mai zis, cred ca nu avem antrenori priceputi si staff pregatit cum trebuie in academii. Pur si simplu cluburile noastre nu stiu cum sa imbogateasca talentul brut al jucatorului cu forta, tehnica, tactica. Am auzit ca statul asta de rahat al nostru a promis ca dubleaza banii investiti de cluburi in academii. Daca se confirma, ma astept ca, de exemplu, dl Hagi sa incerce in sfarsit sa aduca in academie antrenori si staff competent de pe alte meleaguri care stiu cum se creste un campion, in detrimentul fratilor armani din Baia, Stejaru si alte coclauri dobrogene care stiu una si buna, ca branza intareste oasele.

Reputatie
    1
    👍🤣

8. 10th July 2024, 11:37

Reputatie
    1
    M-am uitat pe lotul cfr si e mare minune daca termina in primele 3. Au adus fotbalisti fara mare impact si se vor baza tot pe un nucleu aflat la a 3-a dantura. Probabil isi pun speranta in maiestria Bursucului de a plictisi pe toata lumea cu fotbalul lui de kakat, dar mai ales pe corpul de balet al cioclilor, care le aduce zeci de puncte, anual.

Stati umpic, ca nici pe Dinamo nu cred ca ii fac de pe tunel, come si dice. fcbs are o valoare dubla fata de ei si pare ca lupta o vor da cu Rapid, care are totusi un decalaj in slugi si vreo 10 milioane fata de oi. Pare ca va fi inca un campionat in care fcbs va juca peretzel cu ceilalti prostanaci, cu jucatori cumparati inainte de meciuri, slugi cu buzele umede care vor pupa la inghinali dupa indicatiile domnului fekali si arbitraje in genunchi, pe filiera ordinului calugarilor imputiti condus de contorsionistul Tudorica, mare bautor de urina stropita cu branzica de la prohab.
    Last edited by Capitanu.Burcea; 10th July 2024 at 14:05.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Cam asa e. Fcsb mare favorită, probabil la bătaie cu Rapid și Craiova.

Reputatie
    1
    Terminati ma cu Rapid si Craiova!

Reputatie
    1
    La Rapid a fost un grup infractional care a blatuit meciuri, arma de secole a fotbalistului mizerabil romãn cand incepe sa ii pută, pt a-l inscauna pe Ninel. Sufletul acestei organizatii teroriste a fost fostul fotbalist Sapunaru, supranumit 'mandria noastra' (oh, boy &#129315. Intre timp, Șucu s-a prins de smecherie si a destructurat aceasta gaşcă, dar tot nu a avut koaele sa scoata si rădacina. Imi aduc aminte un gol cu Pepsi primit in min 92, pe Giulesti, practic ii invitau pe ăia sa le marcheze. N-am vazut asa ceva nici la blaturile ordinare ale cooperativei, pana si ăia mimau mai bine fazele. Inainte sa se bata la titlu, Sucu trebuie sa castige campionatul triadelor. Unde, se pare ca a marcat cateva goluri, insa ramane de vazut daca vor fi suficiente. Fekali a organizat o structura piramidala pe care o comanda doar el, o structura feudala de succes in fotbalul romanesc. Șucu a venit cu un model corect, cu structură si departamente , dar uite ca costobocii locali inca i se opun si el trebuie sa faca binele cu forța. Ceea ce e o demență absoluta.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Terminati ma cu Rapid si Craiova!
    Termina-te ba cu carpa Nasucului ce ia campionatu fara sa fi promovat din Liga a 2-a si vezi-ti lungul nasului, ti-am mai zis.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Terminati bai cu blaturile la Rapid, daca vreti sa va luam in seama la campionat! Toti fac blaturi sa castige meciuri, Rapidul face sa le piarda 🤤

Reputatie
    1
    O informatie noua pt Gioni. Ovidiu tocmai si-a lansat noul echipament, care seamana foarte mult cu cel de acum 2 ani. Cum la Hagi nimic nu e intamplator, tin sa te anunt, Gogaie, ca Nasuc vrea campionatul anul asta. Iar veti fi curvele lui la primavara.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Au adus numai cârnaČ›i Č™i azi l-au dat Č™i pe Otele. Nicio Č™ansă la titlul nici sezonul asta.
    L-au dat si pe Muhar. Clar nici o sansa pentru CFR la titlu.

Lupta intre FCSB si Farul.

Ma intreb daca il apuca primavara pe scotian in Giulesti ?
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    O informatie noua pt Gioni. Ovidiu tocmai si-a lansat noul echipament, care seamana foarte mult cu cel de acum 2 ani. Cum la Hagi nimic nu e intamplator, tin sa te anunt, Gogaie, ca Nasuc vrea campionatul anul asta. Iar veti fi curvele lui la primavara.
    Si eu vreau sa te tuf in lipsa de femei, dar intre dorinta si putirinta e cale lunga.

Lasa ca va tufe Rapidu anu asta pe toti si fara Shumudik. Cu Shumudik era deja nedrept, era viol pe fata.

Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Terminati bai cu blaturile la Rapid, daca vreti sa va luam in seama la campionat! Toti fac blaturi sa castige meciuri, Rapidul face sa le piarda ��
    Ca a fost Niculae acolo, care nu stie cum sa le faca. Acuma gata.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca a fost vreun blat acolo, a fost cu acordul lui Sucu, ca sa scape de Niculae si Angelescu. Sa ne amintim ca naul trecut pe vremea asta, amandoi faceau gat ca Muti voia sa joace cu 3 fundasi centrali si ei ieseau prin presa sa explice ca rapidul trebuie sa jpoace modern, cu 4 pe fund. Dintr-o data, Angelescu, nu mai zice nimic si Niculae e deja istorie. Moldovan e alta aluat, a antrenat si pe afara si pe la nationala.
    Daca FCSB intra in grupele CL sau Europa League, vor avea viata grea in campionat. Obiectiv, Craiova si Rapid mi se par bine organizate pentru a specula un culoar favorabil. Ramane de vazut cine sunt aceste achizitii ale Rapidului.
    Sepsi si Farul e posibil sa nu maiprinda loc de palyoff sezonul asta. U Cluj, UTA, Otelul sau Petrolul se anunta contracandidate serioase.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

Reputatie
    1
    Hahaha
    FCSB nu va prinde grupele Cl sau Europa League.
    Craiova va fi mai slaba decat anul trecut.
    Hagi are lot mult mai bun decat anul trecut, nu va avea nici o emotie cu intrarea in playoff. Azi s-a scapat la conferinta si a spus ca obiectivul e minim ce a reusit anul trecut.
    Petrolul n-are argumente pt playoff, eu nu-i vad deloc bine anul asta, sper sa duca campionatul la bun sfarsit.
    Cluj si UTA arata bine pe hartie, sa vedem daca pot reusi sa depaseasca pe careva din cele 6 de anul trecut.
    Otelul a schimbat multi jucatori, nu cred ca va inchega asa repede o echipa care poate avea pretentii de playoff.

Reputatie
    0
    UTA are lot mai bun ca Farul. Hagi a adus elefanți ca Iancu și Ciobanu, plus Radaslavescu și Ducan, dar la ce jucători au plecat sunt pe minus. Sezonul trecut au prins în ultimele minute ale sezonului regulat play-off ul, acum probabil îl vor rata, asa ar trebui.

Reputatie
    1
    Tu parca si anul trecut ziceai ca rateaza playofful, nu? Mai baga o fisa si anul asta!

Reputatie
    1
    Care dracu a inchis discutiile? Sunt fani Ovidiu pe forum?