Pai daca eu intreb cine depaseste Ovidiu pe care eu o vad pe 5 si tu imi dai 3 nume de echipe, ce rezulta de aici?
Am spus ca o sa treaca de de Ovidiu? Visezi, cele 3 echipe erau in insolventa, aveau acelasi nivel, posibil sa fi fost peste Ovidiu, asta nu inseamna nimic, la inceputul camponatului.
M-am aratat circumspect dupa esuarea lamentabila in Europa, ca o sa intre in playoff.
Observ esti un adevarat fan Farul, ma rog Ovidiu
Last edited by iulian_1976; 10th September 2024 at 23:05.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Last edited by Johnny D; 10th September 2024 at 23:50.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Sunt satul de predictiile voastre, macar o data sa va iasa si voua, ca pana acum paula!
Mda, asa sunt si eu, pana cand tot sfideaza Rejele statistica si legile nescrise ale Universului fotbalistic!? Mai da-o si-n plm!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Cu modestie, recunoaste si Marius Sumudica faptul ca "dacă nu eram eu, (Boupendza) nu venea niciodată la Rapid"
🤤
Cam multa telenovela pt un jucator care nu a jucat in mls nici jumatate din nr minutelor lui Mățan. Care stim ce a facut la Rapid 🤤
Pai aia e ideea cu Boupendza-Sumi ilstie din Turcia insa in acel sezon la Hatayspor a prins sezonul carierei.Nu a mai reusit sa egaleze acel sezon.
Dar chiar si asa a jucat la un nivel decent si s-a descurcat decent,ar trebui sa fie bun pt nivelul de la noi.
Transferul lui Keita a cazut intre timp, s-a terminat sacul de bani a lui Sucu.
A schimbat din 800 de mii de euro, intr-o suma de bani plus Kait, iar Varga a strambat din nas.
Ai adus toate ciurucurile la sfaturile unor mucialai si acuma nu mai stii cum sa scapi de ei, Sucule.
I know because I'M BOTH!
centenarul prelungit cu inca doi ani, sa moare mama!, manca ti as!
Boupendza un fel de Mpenza al Giulestiului.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Sa vedem ce scoate Neluță din Oaidă, care toman a semnat cu Universitatea. Nici nu imi fac probleme ca o sa devina si asta un fel de Gattuso, la fel ca Ovidiu Bic 🤣
A instaurat Motul o disciplina de fier la U.Cluj. Ce face iehovismul !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona