Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 43 to 63 of 97

Thread: Mercato vara 2024

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Nici unul dintre voi, nu-l cunoaste pe MM, prea il faceti bau, bau un pic stiu mai multe...

MM prin '80 facea meciuri de cartier in Galati, e pasionat de fotbal de mic, juca fotbal cum se juca atunci, in curtea scolii, intre blocuri in Tiglina 2 (un cartier din Galati), insa mediu ca jucator din ce spuneau baietii mai mari, a intrat la facultate la mecanica pe vremea cand se intra foarte greu pe vremea lui Ceasca, prietenul sau Vali Stefan a fost adus din cate stiu, de la facultate sa joace fotbal.

Nu e un tampit, agramat, are logoree...ca orice galatean
    Ce poti sa-i reprosezi/sa-i reprosati, ca dupa revolutie era finul unui director din Sidex, a fost bagat presedinte cu ajutorul acestui director sa fie Soare, Bors nu stiu exact, a devenit rival cu Marius Stan, asta am auzit cand eram intr-un stagiu cu prima facultate in Sidex dupa revolutie, restul stiti...

Pe ce loc a terminat FCSB, cand Urziceni a castigat campionatul cu MM si Petrescu ? FCSB pe 6.

Inca ceva, sunt mai tanar decat MM, cu peste 10 ani
    Last edited by iulian_1976; 4th September 2024 at 23:17.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Stia clubul cine e Siegrist! Ba, tu esti real sau te prefaci?
    Exceptia confirma regula.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post

Pe ce loc a terminat FCSB, cand Urziceni a castigat campionatul cu MM si Petrescu ? FCSB pe 6.
    Nu a avut meme nicio treaba. El era baiatul pe fruntea caruia si-a stuns porcea trabucul, era acelaşi țuțăr-breloc, atarnat la cureaua oricui il poate propulsa in cariera.

A fost un campionat castigat cu banii si punctele lui Fekali, care le-a dat si meciul in retur, un 0-1 jenant, intr-un templu, asa cum ne-am obisnuit cand echipa e in kăkat, gooool! 🤢 De altfel, dupa CL au si decartat la fcsb vreo 6-7 jucatori, plus fcsb 2, cred ca au fost 10 plecari. Un barter intre interlopi, ca in manual.

Reputatie
    1
    Dina Sandro Tonali Grameni la Rapid.

Championship game changer? 🤤

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Doamne ajuta sa fie adevarat!
    Pana atunci, s-a remarcat in sfarsit Basceanu!

Reputatie
    1
    Am luat o pauza de manager. O sa investesc timpul in alte activitati mai folositoare, sper. L-am asteptat, dar a venit prea tarziu... 🤤

Reputatie
    1
    https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/...he-755807.html

Sapaliga e la under 19? Vai de plm!

Reputatie
    0
    Bizar, ce l-ar recomanda pe "Sapaliga"? Eu il tin minte doar ca era antrenor interimar la Dinamo, cand erau era demis antrenorul...

Reputatie
    1
    A luat o cupă cu Petrolul, desi Rapidul venise cu arbitrii, printre care excela reputatul cavaler Craciunescu, care vindea prin Valcea televizoarele lui Copos 🤤 Nu asta a fost problema, desi istoria va retine ca Petrolul a luptat eroic impotriva sistemului 🤤 Rapidistii i-au luat la misto pe gazari, ca in desenele in care iepurele pierde cursa de sprint impotriva testoasei. Au fist ridicoli, au jucat numai la calcaie si floricele, apoi au avut intr-adevar nevoie de un offside de 2 metri nesemnalizat pt a prinde prelungirile. Petrolul era o echipa oribila, de abia au eliminat Wrexham din cupa cupelor sau ce mortii ei de competitie era aia 🤤 1-0 la general. Progresul, imi aduc aminte, niste ani mai tarziu, le dadea un 7-0 acasa. Meci la care am si asistat 😊 Cu paranteza de rigoare, Ion Marin e un căcat de antrenor, cum sunt atatia reputati prin fotbalul asta mizerabil. La lot e probabil luat de milă, e un caz social de care fotbalul s-a simtit obligat sa aiba grija. Stiu ca era pe la u16 acum vreun an, asta inseamna sa ai un sistem putred, inchistat in sec trecut.

Reputatie
    1
    Ion Marin e tipul care l-a curatat de bani pe Bosanceanu si care a contribuit astfel la falimentul Farului.

Reputatie
    1
    Felicitari cubului din Giulesti pt transferul lui Grameni! Imi doresc din toata inima sa fie titular, intr-o formula cu Sapunaru in teren.
    Felicitari si lui Nasuc, mai bine mai tarziu decat niciodata
    Sunt curios sa aflu cine si-a dorit mai mult acest transfer, doamna Diana sau domnul Ninel? Ce crezi, Gioni? Crezi ca va reusi Ninel sa-l faca sa progreseze sau se va ingropa si el ca amicul Borza?

Reputatie
    0
    Grameni va fi titular.

Reputatie
    1
    Pana cand? Il apuca paltonul titular?

Reputatie
    1
    Doar 400 de mii a costat Grameni? Cat Vulturar si El Sawy? 😱 Cotele jucatorilor de la Farul devin ridicole, lui Hagi chiar i-a fost foame sa vanda pe maruntisul asta. La Dinamo ar fi dat oricum 110% ell fiind si dinamovist 🤣 Dar ce sa facem, umilita Afumatiului nu are bani decat pt rudele fotbalistilor, pr care ii cinfunda cu fotbalistii. Nouhau gheist corporatist.

Si eu oricum am scris ca Afumatiul joaca fotbal. Lumea face misto, ca asa e normal, dar adevarul e ca batranul ala a facut o echipa grozava acolo, cu multi tineri. Au dat de basinosii astia de la Redewe, a fost un meci mai usor ca la Targoviste.

Reputatie
    1
    Toate transferurile de la Ovidiu catre Giulesti se fac pe sume mult sub cota de piata. Dar analizand ce s-a intamplat ulterior, as zice ca cel castigat e Nasuc.
    Ar fi interesant de vazut ce mobilier se gaseste prin hotelurile lui Gheorghe.

Reputatie
    1
    🤣🤣

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    N Jie
    Boupendza
    Grameni

Va urca pe garduri nea Dan.

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Grameni genul de jucător bumerang pe care tot îl vinde regele. Adică în maxim 2 ani e la Farul înapoi.
    Cred că va fi țeapă ca Djokovic, alt ratat care își bate pl de toți patronii din campionat, reușind sa ia o căruță de banii, el fiind jucător de liga a 2-a în Serbia.

Reputatie
    1
    Grameni e prea lent chiar si pt liga 1. Daca era mai iute pleca de mult.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    patronul mobexpert copie la indigo antrenorul GgB, la cat mai multe tzepe!

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Grameni genul de jucător bumerang pe care tot îl vinde regele. Adică în maxim 2 ani e la Farul înapoi.
    La FIFA e foarte bun, e titular la mine, are 79 dupa 5 sezoane si e vicecampion european cu Rapid la dificultate world class.

In sezonu 6 incerc sa termin campionatul jucat 80% cu rezervele, doar cu victorii.

Din moment ce i-a placut lu Shumi, am incredere ca va sti sa-l foloseasca 100% unde trebuie. Nu viteza trebuie la un mijlocas, ci sa se intoarca cu mingea prin mijlocul advers fara s-o piarda si s-o dea mai departe la un om liber, sub control total. Asta e ce trebuie si ce Rapidul nu prea are desi Goykovic ala e singurul decent la capitolul asta.

Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ar fi interesant de vazut ce mobilier se gaseste prin hotelurile lui Gheorghe.

Probabil i-a dat mobila de vreo 2-3 sute de mii.

Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    N Jie
    Boupendza
    Grameni

Va urca pe garduri nea Dan.
    Last edited by Johnny D; 9th September 2024 at 00:15.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!