Au scazut dramatic sansele, dar la titlu ne vom bate in continuare, ai sa vezi cat de amarnic gresesti. Una e sa iei titlu, alta e sa fii in competitie pentru el, o sa vezi ca suntem acolo.
Si asta pentru ca am fost favoriti sa-l luam inainte de inceputul sezonului, in conformitate cu cotele la pariuri, care mereu sunt acoperite de justificari clare si precise.
9p avand de departe cel mai greu program si nu 9p de favorita 2 de City, se vor recupera cel putin 5p anu asta, programul este unul ok acum si-a revenit si Odegaard si va reveni si Calafiori. Anu trecut l-am inceput cu 5p in spatele lu Liverpool si-am terminat cu vreo 7-8 peste ei. Aia nu-s de nivelul lu City sau al nostru cand se joaca 11 la 11, fara accidentati.
Mare bulan au avut in meciul direct ca ne-au lipsit pe langa Odegaard si Calafiori, si Saliba si Timber. Si apoi ni s-a accidentat si Gabriel pe parcursul meciului, altfel nu egalau in veci. Si anu trecut au avut bulan o gramada de meciuri si apoi s-a intors roata. Roata in fotbal se-nvarte.
Am vazut meciul lor cu Brighton de etapa trecuta, pasa ala in dreapta pe final, se facea 2-2. Cum au facut cu City. Au bulan ca echipele nu speculeaza apararea lor care nu e nici in primele 2 din Premier League, dar se va specula, ai rabdare. Daca te uiti la meciuri, vezi realitatea, si daca calculezi cine a jucat cu cine si cu cine mai are de jucat. Liverpool a devenit favorita acu, dar era pe locul 3 la mare distanta de primele 2 cand a inceput sezonul. Deci titlul nu e jucat si Arsenal se va apropia, fii fara grija. Arsenal inca este in lupta la titlu atat timp cat nu e o diferenta de puncte cu 2 cifre. Si nu va fi niciodata.