View Poll Results: Cine va castiga PL si cine va prinde Top 4?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Titlu - Manchester City

0 0%
  • Titlu - Arsenal

5 100.00%
  • Top 4 - Liverpool

1 20.00%
  • Top 4 - Chelsea

1 20.00%
  • Top 4 - Tottenham

0 0%
  • Top 4 - Manchester United

0 0%
  • Top 4 - Newcastle

0 0%
  • Top 4 - Aston Villa

0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 232 to 252 of 275

Thread: Premier League 2024/2025

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Ma uit atent de meciuri bune la Lewis asta și mi se pare o nulitate. Îmi aduce aminte de altă gloabă, Zinchenko, care juca pe toate pozitiile, din fundaș ajungea atacant, dar nu făcea nimic bun pe teren, ca într-un final sa ajungă rezerva la Arsenal.
    La fel și Lewis asta, aleargă ca un dement, joacă când în atac, când în apărarea, când pe stângă, când pe dreapta, dar face numai prostii.

City ajunge la 4 eșecuri la rând.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Arsenal la voi, acu victoire obligatoire.

Mai ales daca se distanteaza Liverpool asta seara.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Ce joc de rahat au ăștia de la Spurs, o freacă doar pe benzi, nu joacă deloc central, sa facă niște pătrunderi. Prima victorie pentru Ipswich sezonul ăsta.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Wayne Rooney left Everton then:
    got married
    had 3 kids
    won 16 trophies
    went bald
    had a hair transplant
    became Man United's top goalscorer
    returned to Everton
    left Everton to go to the MLS
    became manager of Derby
    got relegated
    left to become Birmingham manager
    got sacked
    is now manager of Plymouth…
    …yet Arsenal and Spurs still haven’t won the Premier League.

Reputatie
    0
    Odegaard maestro. Cum intra, cum assist cu jokeru pe liber.

World class.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Pedro Neto world class.

Rupt in cur mereu, accidetat, nu si cand joaca cu noi, normal.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Rămâne cum am stabilit, Chelsea nu va câștiga sezonul asta cu niciuna dintre City, Liverpool, United, Arsenal și Spurs.
    Maresca e slab tactic, fricos, plm joci cu gloaba aia de Jackson meci de meci, când Nkunku e cu 2 clase peste el. Îl bagi 5 minute la mișto.
    Rămâne doar sa adune puncte cu echipele mici și sa spere la un loc 4.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Inca un sezon ratat pentru Arsenal in campionat. Deja sunt 9 puncte de recuperat pentru titlu.

Lupta e intre Liverpool si City.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0
    Crezi tu, ca atata te pricepi tu la fotbal cat ma pricep eu la meseria ta.

Narezi in schimb foarte bine niste neadevaruri, esti foarte bun la asta, trebuie sa recunosc.

Cred ca daca Dinamo ar avea 3-4p in plus i-ai vedea batandu-se la titlu. Atat esti de bun.
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Aici nu-i de crezut, ci de acceptat realitatea. Sau vrei sa imi zici ca recupereaza Arsenal cele 9 puncte si castiga titlul ?
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Aici nu-i de crezut, ci de acceptat realitatea. Sau vrei sa imi zici ca recupereaza Arsenal cele 9 puncte si castiga titlul ?
    Anul asta e mai special, in 2024 reusesc sa piarda 2 campionate.

Reputatie
    0
    Au scazut dramatic sansele, dar la titlu ne vom bate in continuare, ai sa vezi cat de amarnic gresesti. Una e sa iei titlu, alta e sa fii in competitie pentru el, o sa vezi ca suntem acolo.

Si asta pentru ca am fost favoriti sa-l luam inainte de inceputul sezonului, in conformitate cu cotele la pariuri, care mereu sunt acoperite de justificari clare si precise.

9p avand de departe cel mai greu program si nu 9p de favorita 2 de City, se vor recupera cel putin 5p anu asta, programul este unul ok acum si-a revenit si Odegaard si va reveni si Calafiori. Anu trecut l-am inceput cu 5p in spatele lu Liverpool si-am terminat cu vreo 7-8 peste ei. Aia nu-s de nivelul lu City sau al nostru cand se joaca 11 la 11, fara accidentati.

Mare bulan au avut in meciul direct ca ne-au lipsit pe langa Odegaard si Calafiori, si Saliba si Timber. Si apoi ni s-a accidentat si Gabriel pe parcursul meciului, altfel nu egalau in veci. Si anu trecut au avut bulan o gramada de meciuri si apoi s-a intors roata. Roata in fotbal se-nvarte.

Am vazut meciul lor cu Brighton de etapa trecuta, pasa ala in dreapta pe final, se facea 2-2. Cum au facut cu City. Au bulan ca echipele nu speculeaza apararea lor care nu e nici in primele 2 din Premier League, dar se va specula, ai rabdare. Daca te uiti la meciuri, vezi realitatea, si daca calculezi cine a jucat cu cine si cu cine mai are de jucat. Liverpool a devenit favorita acu, dar era pe locul 3 la mare distanta de primele 2 cand a inceput sezonul. Deci titlul nu e jucat si Arsenal se va apropia, fii fara grija. Arsenal inca este in lupta la titlu atat timp cat nu e o diferenta de puncte cu 2 cifre. Si nu va fi niciodata.
    Last edited by Johnny D; 10th November 2024 at 22:08.
    I know because I'M BOTH!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Au scazut dramatic sansele, dar la titlu ne vom bate in continuare, ai sa vezi cat de amarnic gresesti. Una e sa iei titlu, alta e sa fii in competitie pentru el, o sa vezi ca suntem acolo.

Si asta pentru ca am fost favoriti sa-l luam inainte de inceputul sezonului, in conformitate cu cotele la pariuri, care mereu sunt acoperite de justificari clare si precise.

9p avand de departe cel mai greu program si nu 9p de favorita 2 de City, se vor recupera cel putin 5p anu asta, programul este unul ok acum si-a revenit si Odegaard si va reveni si Calafiori. Anu trecut l-am inceput cu 5p in spatele lu Liverpool si-am terminat cu vreo 7-8 peste ei. Aia nu-s de nivelul lu City sau al nostru cand se joaca 11 la 11, fara accidentati.

Mare bulan au avut in meciul direct ca ne-au lipsit pe langa Odegaard si Calafiori, si Saliba si Timber. Si apoi ni s-a accidentat si Gabriel pe parcursul meciului, altfel nu egalau in veci. Si anu trecut au avut bulan o gramada de meciuri si apoi s-a intors roata. Roata in fotbal se-nvarte.

Am vazut meciul lor cu Brighton de etapa trecuta, pasa ala in dreapta pe final, se facea 2-2. Cum au facut cu City. Au bulan ca echipele nu speculeaza apararea lor care nu e nici in primele 2 din Premier League, dar se va specula, ai rabdare. Daca te uiti la meciuri, vezi realitatea, si daca calculezi cine a jucat cu cine si cu cine mai are de jucat. Liverpool a devenit favorita acu, dar era pe locul 3 la mare distanta de primele 2 cand a inceput sezonul. Deci titlul nu e jucat si Arsenal se va apropia, fii fara grija. Arsenal inca este in lupta la titlu atat timp cat nu e o diferenta de puncte cu 2 cifre. Si nu va fi niciodata.
    Cugetari de la Zalau.

De cativa ani tot sunteti in competie pentru titlu. Rezultatul insa e acelasi.

Reputatie
    0
    Nu e vorba de rezultat, ci de prostia ta de-a spune ca Arsenal a iesit din lupta la titlu.

Ce-i drept, nu esti unicul. Doar ca tu o spui in necunostinta de cauza, altii o spun ca-s tampiti. Deci sa zicem ca ai un avantaj fata de ei.

Ne-am luptat de 2 sezoane si ne vom lupta si sezonul asta, vom fi acolo. Nici un dubiu.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Cugetari de la Zalau.

De cativa ani tot sunteti in competie pentru titlu. Rezultatul insa e acelasi.
    Anul asta se lupta cu Nottingham si Brighton.

Reputatie
    0

Ciorbicul nu ma mai supara ca stiu ca glumeste.

Ca daca ar vorbi serios, el singur s-ar interna la balamuc in cateva luni.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Taticul comic Spurs, mai usor de jucat la City acasa, decat acasa cu Ipswitch.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Etapa viitoare vom fi fani City toti. Sa castige si ei un meci.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Deci 5 la rând pentru Pep, care și-a prelungit contractul cu încă 2 ani. Hai bă cu retrogradarea.

Rossonero YoNuTzz's Avatar
    Reputatie
    0
    Greu fara Rodri si fara adevaratul KDB, la mijloc, si cu o echipa mai imbatranita si satula de trofee.

Va fi primul challenge cu adevarat din cariera, in campionat ptr Pep...Dar are norocul, ca atat Pep, cat si Man City nu se refuza...deci vor cumpara strong.
    AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Dezastru pentru City !